- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18993 üzenetére
huuu, valami aliexpress boltbol volt. De volt valami matek, mert 2-t akart adni es nekem csak egy hangszoro kellett. Igazabol nem tudom, hogy eredeti-e, mivel amit kivettem a hangszorobol azon sem volt sony felirat
De mivel utana eleg jol kezdett el szolni nem lett ra panasz. Tokeletesen illett bele, nem kellett reszelgetni. Nem hinnem, hogy ezeket annyira hamisitjak. Meg az a szerencsem, hogy az xb3* szeria majndem mindegyik hangszorojaban ugyanaz a driver van. (pontosan nem emlekszem, de a 31-32-33 egyezik meg)Igen ilyenkor jol jon a sony lustasaga
Valoszinuleg ezekbol azert nagyobb mennyisegben adtak el, mint a dockin, plane hogy az emberek 99%nak ismeretlen a marka (pl nekem is). De a sony az meg a tescoban is kaphato.
Szerintem ha uboom-hoz vagy tribithez kellene hangszorot venni, mar bukna a mutatvany. De orulok, hogy sikerult neked megjavitanod az uj szerzemenyt
-
SSlyTR
senior tag
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18965 üzenetére
De hat nekem is eloben kell csalodnom benne
Igazabol a forma vett meg.
Az X jo cucc, de nekem meg mindig az earfun air pro sv tws fules a 24es ev vetele.
Ugye csak azert vettem meg, mert miutan X-et megrendeltem feldobta az oldal, hogy szulinapi vasar van es csak 9ezer forint. Megvettem, es utana neztem csak teszteket. Annyira nem vartam tole sokat, de leesett az allam. Es mit tudhat a zaszloshajo air pro 4, amit minden jutuber korbeszopkod.
Hogy mi lesz ennek a sok vamolasnak a vege, azt senki se mondja meg. Nekem ugy tunik mi megint a vesztes oldalhoz csatlakoztunk. Az amcsiknak eddig is vicc arban mentek ezek a hangszorok. Ezutan is meg jobb helyzetben lesznek mint mi mindenfele vam nelkul. -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18959 üzenetére
Mirtune-t mar lattam 20 alatt teljesen uj allapotut. Alan emlitett olyat, hogy ez az egy mely ket magas elrendezes nagyon nem szerencses es ritkan mukodik. Valszeg itt is ez van.
Amugy t6 max-ot majdnem vettem 10ezer alatt, de csak elvittek elolemPedig egyszer akkor is meghallgatom/letesztelem
A vamhaborus kerdesredre, szerintem itt durvan elszabadulnak az arak. Kinat egyebkent is utalja trupyboy, eleg visszagondolni mit csinalt a huawei-el. 104% vammal ki is vonta oket az amcsi piacrol, kinaiak meg 84%os vammal viszonoztak a gesztust. Ez nem jelent jot. Lehet a vegen a huawei jon ki belole jol, mert ok mar reg atalltak sajat hazon belul fejleszteni mindent.
Mondjuk erdekes, hogy trump az oroszokat nem vamolja...
Szerintem nagyon rossz oldalra alltunk. Kar volt trump f@szat szopni, mert legelso alkalommal elismerte, hogy a korrupt kormanyunk miatt is vezeti be eu-ra a vamokatLesz itt meg rubel forint helyett
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18914 üzenetére
Es az ups meg mindig jobb, mint a magyar posta.
En nem csodalkozom, hogy vagy dragan vagy nem vallaljak magyarba szallitast.
Azon viszont csodalkozom, hogy valahonnan megis elokerult a te csomagod. Anno a magyar posta csak annyit mondott nekem, hogy hat ez eltunt es a NEMET kereskedo fel ora mulva kuldott egy masik bukosisakot.Lehet akarhogy szepiteni, mi meg mindig balkan vagyunk. Ezt tudjuk mi is es latjak a kulfoldiek is. Nem tekintenek rank elsodleges piackent. Tudjak hogy itt eltunnek a csomagok (nekem egy honapon belul 2 ertekes csomagom tunt el miutan atlepte a magyar hatart), nagy a lopas, a korrupcio es csak buknak rajta.
Ki lehet menni kulfoldre de ott is le fognak nezni az ottaniak. Eleg rossz hirunk van a vilagban.
Egyik nemetben elo rokonom tapasztalata, hogy miutan elvalt es visszavette a nemet hangzasu leanykori vezeteknevet 5szor kedvesebben bantak vele mindenhol , egeszsegugy, onkormanyzat, hivatalokban stb. Pedig elotte is perfekt nemet volt, csak a magyaros hangzasu neve nemtesre valtozott.#18920Bullitz: Szerintem pont a Lava kell neked a tribit-tol
Az 104 dollar, ami 38ezer. Vegyel belole 2-t, ami annyi mint a hasznalt xtrm4. -
SSlyTR
senior tag
Nem tudom volt-e róla szó, de kapható a jbl charge 6.
200 dollárt kell kitenni érte, ami elég izmos. Inkább nem sorolom mit lehet venni ennyiért. De a konkrét konkurenciáját sem tudom megnevezni.
1 kilós hangszóró így nem ugrik be, csak a 600grammosok jutnak eszembe. -
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #18851 üzenetére
En nem akartam az asztal alatt melynyomot, illetve kerti partin is ez zenelne. Igy jo az ubbomX.
Szoba jott minden. Sot igazabol valami soundbar lett volna a tuti, ha mar vezetek nelkuli melynyomo kerul az asztal ala. (vezetekes nem jo, mert van hogy felemelem az asztalt). De a soundbaroknak a centeret pont "kitakarja a laptop", igy nem jo.
Aztan szoba jott sok 2.0-s cucc, de azok tul nagyok. Talan az edifier luna vagy a jbl 104 volt a legkozelebb a megoldashoz, de ezek sem a baszusukrol hiresek. -
SSlyTR
senior tag
válasz
Wolfskin #18842 üzenetére
En ugy gondolom, hogy iroasztalon hasznalva keves hely lehet es akkor ha egy fekvo hangszorot feled kell forditani az meg tobb helyet foglal.
Nekem kicsi asztalom van, 2 monitor (alvannyal) + laptop + billenyuzet. Az uboomL-ek sem fertek el igazan, utana pedig a ubbomX sem volt az igazi az asztal egyik felen. Igy felkerult egy lebegopolc es azon vannak a hangszorok.
Az igazi megoldas egy T6 max lett volna, mert az is kompakt es elforgatva sem kell neki tobb hely. Illetve korben vannak a hangszorok.
Igazabol nem is a 360 fokos hangzas hanem az allo kialakitas ami az elonye. -
SSlyTR
senior tag
válasz
francz'70 #18838 üzenetére
T7 nem szol olyan tisztan mint a UboomL, pont. Akksiidoben is alulmarad, kb feleannyit tud zenelni.
Annyi elonye van, hogy allo es 360fokban zenel. Irtam mar rola egy rovidebb leirast. Igaz en 5000ert vettem egy ujszeru allapotban levot. Annyiert tuti vetel, sot meg akkor is ha EU raktarbol 10ezerert meg lehet venni. Jobb mint a jbl go meg egyeb noname cuccok, de 15ert mar nem vennem meg. Plane ha 17500ert UBoomL elerheto. -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18830 üzenetére
jumboBass a tokom
Miert azzal reklamozzak, mikor basszusszegeny?!?!
Amugy tenyleg nagyon jo ar erte (revoluttal most 17600 forint), eddig talan 52 dollar volt a legalja.
Itt mar nincs mese, aki 15ezerert akar hangszorot, az tegyen hozza meg 2ot es a szallitas is ingyen van.
17ert semmi se fog igy szolni. Ez majdnem a jbl go arban van (sok helyen ennyiert nem lehet go4et venni) -
SSlyTR
senior tag
válasz
Luck Dragon #18793 üzenetére
En a tronsmart t7-et tudom ajanlani, eleg korrektul szol. Igaz hozzateszem en hasznaltan vettem 5ezerert es lehet amiatt tartom annyira jonak. Nem szol olyan tisztan mint egy uboomL, de nem is kerul annyiba.
Elonye, hogy allo, igy asztalon nem kell neki sok hely.
Ha eu-s raktarbol rendeled megvan 10ezer kornyeken.
T6 plus UE lehet meg alternativa. Illetve a sima earfun uboom, ami szinten allo, es 360fokos. Most nem tudom honnan erdemes venni, de egy idoben 15ezer korul volt az is.
Vagy ha feljebb mesz, akkor uboomL, amire nemreg volt akcio/kupon es 19-20ezerbe. -
SSlyTR
senior tag
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18782 üzenetére
Ja ott a w-kingek ia nagyon jo aron mentek. Meg megjelenes utan is, az remlik, hogy az x10 70 usd az x20 meg 120 volt. Te kb ennyiert vetted hasznaltan az x10et
Most is akcios a ket hangszo 80 es 170 usd. D10 pedig 60usd, ami feleannyi mint nalunk. Az az igazi best buy.
De a lava formailag nekem jobban bejon mint uboomX, es kivancsi vagyok hogy teljesitene vele szemben. Az a tippem az earfun kifujja az orrat.
90 dollar (33ezer forint) az majd egy 10 ezerrel olcsobb mint amiert az X-et vettuk. Teljesitmenyben es hangszoro elrendezesben ugyanazt tudjak. Az X 1.5 kiloval nehezebb, akksija nagyobb.
Ha fel evvel elobb jon tuti ilyet veszek
Mar csak a forma miatt is, mert sokkal jobban nez ki mint a X. Igen, a mai napig nem tudtam megemeszteni
Azert megint mekkora kulonbseg van az amcsi es a magyar akciok kozott. Naluk 32ezer, ami nalunk 42ezer indulo ar. Es hat ok 5szor ennyit keresnek mint mi itt. Es ott az akciok az kokemeny learazasok (pl wking), nem ilyen -10% ami nalunk megy. 20%nal mar orulhetunk, mint nyuggerek a hatosagi aras farhatnak
Szeptemberben is szamolgattam, de nem erte volna meg elhozatni amcsibol. Meg ha ismeros hozza, plusz borondot kell vele feladni, ami 25-30ezer. Az x20 akkor is 80ezer korul lett volna. Viszont 45-50ezerert mar szoba jott volna az uboomX helyett. -
SSlyTR
senior tag
Tegnap kerult hozzam egy tronsmart T7, tudom abszolute olcso cucc (ez spec 5000 forint volt szallitassal). Ennek a felso reszen levo muanyag gagyibb, mint az UboomX burkolata. A tetejen a tekerot nagyon jo erzes tekergetni. Asztalon ez az allo design eleg praktikus, keves helyet foglal.
Viszont eleg korrektul szol, nem volt idom nagyon hasonlitgatni a tobbi hangszorommal.
A meretet tekintve nincs tobb hianyerzetem mint az uboomL es az xb32 eseten. Nem szol annyira tissztan, mint masik ketto. A basszus eleg keves (nekem), es talan itt kevesebb, mint a fent emlitett masik 2 hangszoronal. Az eq-t erdemes soundpulse-on hagyni. MIvel ez oldalra illetve 360 fokban ad ki hangot, nem olyan konnyu jol elhelyezni, Az iroasztal alatt neki is tobb basszusa lesz es hangzas nagyot javul, nala javul a legjobban mint a masik kettonel.
Igy elsore a rock mufaj all neki jol, ami ritka ezeknel a kicsi hangszoroknal.
Nem sokaig lesz nalam, ma meg nyustolom. Az akksi idore kivancsi vagyok, eddig10%-ot merult kb 1 ora alatt. Es csak 30%on hallgattam.Az uj ara magyarban 15ezer, Geekbuying eu raktartbol kuponnal 10ezer korul volt kihozhato a vacak forint arfolyam elott, igy olyan 12ezer lehet most. Szerintem ezen a szinten jobb, mint az ilyen jbl go meg tobbi marok meretu hangszoro. Hordozhatonak neveznem, kb kulacs meretu.
Igazabol aki egy kisebb szobaban akarja hasznalni annak eleg lehet. Nekem is jo lenne, ha nem akarnek 30% hangeron is mellbevago basszustNekem ez egy eleg pozitiv csalodas volt, en tuti ajanlani fogom, ha ilyesmit keres valaki.
-
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Pixx96 #18567 üzenetére
Nem a hangzasvilagaval van a gond, hanem azzal a pofatlan arcetlivel, amit kitalalnak. Altalaban fele annyiert lehet jobbat venni.
A fogantyus hangszorok nekem se jonnek be, viszont nagyon praktikusak es a hangzas az elsodleges. Igy vettem az earfun uboomX-et, ami kinezetre nagyon tavol all tolem, de hangzasban a jbl boombox szintet hoz, arban meg a charge 5tol 20-30%kal olcsobb. -
SSlyTR
senior tag
válasz
Pixx96 #18563 üzenetére
azon kívül egyszer semmiből kikapcsolt
Vidd vissza, kerd vissza a penzed es vegyel valami jo hangszorot, ne ilyen vacak csipiel-t.
Pl Mifa wildbox, Soundcore Boom 2Ha nem adjak vissza a penzt, hivd az uzletvezetot es nyugodtan felemelheted a hangod is, hogy ennyi penzert egy ilyen selejtes vackot arulnak. Kiabrandultal a markabol es nem ered be se vasarlasi utalvannyal vagy levasarlassal, hanem csak penz vissza. Jogod van hozza.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Yellow73_a #18404 üzenetére
Bose azonnal!!!
40-45 szokott lenni jó esetben.
Lehet veszek én is, csak asszony meg ne tudja -
SSlyTR
senior tag
-
SSlyTR
senior tag
válasz
spgabor #18371 üzenetére
Ha magyarban veszed meg, akkor lesz magyar garija. Ha kulfoldrol, akkor ottani lesz
Sracok kozben szepen csendben a W-King X20-at elkezdtek arulni itt magyarban is. AK-n legolcsobb ar 93ezer (ahol elvileg adnak 3% kedvezmenyt, ha utalva fizetunk erte, kb 91re jon ki).
Ez most tulajdonkeppen az jbl xtreme araban kaphat boombox daddy. Azert 9.5kilo az nem jatek
Es tulajdonkeppen olcsobb, mint a Tribit Stormbox Blast 2 -
SSlyTR
senior tag
válasz
spgabor #18363 üzenetére
Szerintem pont errol a meretrol megy itt a diszkurzus par irassal feljebb.
Ha sok penzed van akkor utalhatnal nekem isItt nem fog senki jbl-t ajanlani neked, mert erosen tul vannak arazva.
Talalunk neked charge 5 ara alatt sokkal jobbat, mint a xtreme
Mifa Wildbox,
Anker Soundcore Boom 2 (most 45ezerbe kerul emagon)
Ha kisebb kell:
Earfun Uboom L
Soundcore Motion+
Soundcore Motion 300Most kapasbol ezek ugrottak be.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Peaceliker #18364 üzenetére
Nyugodtan felrakhatod az 1.27et (asszem az az appos), mert ha nem tetszik barmit visszatehetsz ra. Nagy vita megy, hogy melyik a legjobb, talan a 043at mondtak a jobbnak az app elotti idokbol, azota nem olvastam utana. Az teny, hogy oluv hangolassal nehez versenyezni.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #18361 üzenetére
En raktam ra, igazabol nem sokat hallgattam gyari fw-rel. Oluv videoja alpja konnyen ra lehetett hakolni. Nem tudok nyilatkozni, hogy mi valtozott, eleg sokat allitgattam az appot, de vegul valamelyik oluv fele hangolasnal kotottem ki.
A tronsmart formailag nagyon jokat csinal, es anyaghasznalatra sincs panasz. Csak az a franya hangzas
-
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #18353 üzenetére
Oluv féle app support-os csoda van rajta.
carl18:
Akkor neked valami tronsmart s100 fele dolog kellene, jo hangzassal. Amugy a napokban valaki felhozta, hogy miert nincs elrejheto fogantyu a hangszorokon. Hat ezen pont van
Mondjuk a tronsmart pr reszlege nagyon megdolgozik a penzeert"30W racetrack subwoofer"
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18347 üzenetére
Valamikor en is kiprobaltam valahol valami hasonlot (kiallitva volt auchanban vagy mm-ben). Szornyu volt, de elkepedtem, hogy az energizernek is van mar 3-4 hangszoroja.
Amugy ha jot akarnanak, akkor lenne egy bazinagy powerbank-juk, ami zenet is tudna kiadni. De nem 1800mah... -
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #18335 üzenetére
Az uboomL szelen azert sokkal jobb minosegu (puhabb, finomabb erintesu) muanyag van, mint az egesz uboomx-en.
Meg a vilagitas se olyan meggyozo benne. Szerintem kar volt beletenni, inkabb jobb minosegu boritasnak orulnek. Talan Alan beszelt rola, hogy nem szerencses a hangszoro ele akadalyt tenni, a hangzason ront.
Ugyanakkor vannak olyan hangszorok amiknek nagyon jol all a vilagitas, pl a tronsmart bang vilagitasa nagyon jol van kitalalva. -
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #18326 üzenetére
Nem hiszem hogy eladom, sokkal nagyobb élményt ad ha szól..De ha nem szól, akkor kár ránézni
Azért én csalódtam kicsit az anyaghasználatban. Tudom valahol spórolni kellett, de az uboomL szintjét se hozza. Azt pl néha csak kèzbe veszem, mert jó megfogni. Van egy tippem, hogy az x10 hasonló minőségű lehet.
Carl18: kiderült, hogy miért foltos a te x10-ed? Mi történt vele?
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18318 üzenetére
Megneztem a kis videodat, de nem volt szerencses a zenevalasztas, legalabbis en csak arra figyeltem, hogy utolerjem azt a feher taxit
De viccet felreteve, sokkal tobb minden atjon, ha van enek is. Es ha jol remlik, akkor az volt az x10 gyengepontja, nem szolt tisztan az osszehasonlitasokban. A basszus az erossege, es pl ennel a zenenel konnyen hozza dragabb hangszorok szintjet.
Kivancsian varom milyen benyomasaid vannak a x10zel. De erdekelne par dolog:
Van app support?
Az osszeszereles minosege es anyagok milyenek az uboomx-hez kepest? -
SSlyTR
senior tag
válasz
Peaceliker #18303 üzenetére
Akkor inkabb halo200, a bang max-rol sok rosszat mondtak. Kb egyetlen elonye, hogy hangos.
A Xdobo BMTL Wow Max meg nem por es vizallo, mivel van egy hatalmas nyilas a hatuljan a szellozes miatt.
A zealot-okban nem nagyon bizok, mert az "olcsobb" modellek bitang rosszul muzsikalnak. Nem biznek benne, hogy annyi penzert egy ligaban lehet a jbl encore, wking x20 vagy tribit sb2 hangszorokkal.
Nezz jobban korbe a hasznalt piacon. Ha ilyen melora kell, akkor nem baj ha mar van rajta serules, ami a mukodest nem zavarja. Pl. anno taltam par olyan hirdetest, hogy szepseghiba miatt nagyon nyomott aron akartak megszabadulni jbl xtemetol (20-25ezer) vagy sony hangszorotol. -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18280 üzenetére
Pakold mar ossze a uboomX-el is
Erdekel mekkora a meretkulonbseg. Anyaghasznalatban mi a kulonbseg kozottuk?
Engem nagyon megfogott a formaja, de kb 3-4 hangszoro sokkal szebben szolt, amiket a uboomx foldbe dongol. Igy az lett vegul, de a formavilaga nem jon be. Se a fogantyu se az anyaghasznalat, Az uboomL sokkal minosegibbnek tunik mellette. A sony xb32nek meg sokkal jobbak a fenyei.
francz'70: Egyet ertunk, a t6 max egy nagyon jol kinezo hangszoro, es a marketing is nagyon jo mogotte. Illetve 4.1 hangszoro 4 passziv membrannal, es mindez 19 ezer forint. Gyartasi koltseg 5ezer alatt lehet. Es igen konnyunek tunik, hogy lecsereljenek benne 2 hangszorot valosagban a RnD kolsege nagyobb lenne. Ujra fejleszteni, tesztelni, hangolni stb. Inkabb hagyjak, nem futnak vele meg egy kort. Adnak melle a egy kupont inkabb.
Megjegyzem autoiparban azert hogy sporoljanak 1-2-3 dollart egy teljes auto gyartasanal nem tettek erosebb procikat a multimedia egysegekbe. Olyan 2015-16 kornyeken azok a procik lasabbak voltak mint az 2012es kozepes telokban fellelhetok. Hat persze, hogy lassu az egesz meg akad. De sporoltak 500 forintot egy teljes auto aranal... -
SSlyTR
senior tag
válasz
Ciccuka #18266 üzenetére
Na vegre valakinek van xb30 sonyja
Mennyire mondanad tisztanak a hangjat?
Felesegeme ugy szol, mintha visszacsomagoltam volna a dobozaba, szerintem hibas.Neked mi a tapasztalatod vele kapcsolatban?
Igen a kerek dugoja eleg idegesito, ha toltani kell, akkor keresgelni kell, hogy hova is van elpakolva. Mig mondjuk a az xb32 (2019bol) mar a nagyon fejlett microusb-n keresztul toltheto
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18255 üzenetére
Outdoor sima adja a legtöbb basszust
Biztos? nem az utolso 2nel? azoknal durvan berezonal az asztalom egyik takaro lemeze, a tobbinel nem
fuuu en bevallom nagyon tetszik a boom xxx es a ground 0 is
Van 1-2 zene aminel jo az a basszusTudom, hogy nem ugy almodtak meg a zenet a szerzoi, de annyira szorakoztato
Mint mikor motorozok es egy alagut jon, nem lehet mit tenni vissza kell valtani 2esbe, hadd szoljon. Meg van kotve a kezem.
Daft Punk - Doin it right ugy szol rajta mint az alom, azok a nagyon melyek nagyot utnek. -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18235 üzenetére
Grat, hogy vegre megjott. Nem csak photoshop?
En meg 50%ra se huztam fel, igaz max 2 orat hallgattam eddig.
Bejaratason en is gondolkoztam, de azert 30-40%on is ezek feher-fekete-stb zajok nagyon hangosak es zavarok lennenek.
Egy tws fules vagy iem eseteben csak bevagod a szekrenybe es senkit se zavar, de azert ez egy joval hangosabb cucc. -
SSlyTR
senior tag
azert arulnak itt par UBoomX-et, az biztos hamarabb elerheto lesz, nem is dragan.
Pl ez szinte EB ar. -
SSlyTR
senior tag
Csak beregisztraltam a UBoomX-et, hogy legyen mar 2 ev gari. Es jott a meglepetes, a rendeles datumatol szamoljak a garit
Meg jo, hogy 1,5 honap alatt ideert. -
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #18196 üzenetére
Nem csak az earl bird jott amazonrol? A tobbit is ugy kuldik?
Pl a kisebb csomagokat siman kinabol kaptam meg.
Egyebkent ha az uboomx kell, akkor szerintem erdemes varni egy kicsit es le lesz arazva valahol magyarban. Eddig kb mindig 50ezer volt mikor en raneztem arukeresore. -
SSlyTR
senior tag
válasz
Peaceliker #18186 üzenetére
Vedd meg azt a tronsmart bang SE-t, amit Carl kollega nezett ki maganak
Illetve ilyen melora en tuti hasznaltan neznek valamit. -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18164 üzenetére
Huu, en nagyon egyutt tudok erezni veled
En majdnem ramentem a Airaux AA-DH1-re amit hardverapron arultak fillerekert. De ugy voltam, hogy sok lesz egy 6. bt hangszoro a hazban
Aztan arultak egy BlitzWolf BW-WA3-t nagyon jo aron, akkor mar nagyon izzadtam. De hala egnek elkelt
Aztan most van egy x-wing x10, bar az nincs jo aron, es tudom, hogy nem tiszta a hangja.
Dejo hogy a soundcore marka nem fogott meg, mert onnan is van 1-2 jo vetel.
Illetve van egy 17 kilos sony party hangszoro kb uboomx arban, de azt meg nem tudnam hova tenni.
Igen, van itt dilemma kerem -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18152 üzenetére
Akkor mar inkabb a sima Bang-et vegyed, az nagyon tetszik nekem kinezetre. Csak a teszteken azt olvastam, hogy basszus nincs benne.
Az uboomx meg brutalis, az app egybol frisitessel inditott (0.33rol 0.41re). Kb 3 zenet hallgattam meg, de nagyon meggyozo a cucc
Elegge lemerulve erkezett meg, most toltom ezerrel. -
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Totka1986 #18138 üzenetére
Itt paran tobb mint 1,5 honapja varunk az elorendelsunkre
Vannak akik megkaptak 1,5 honapra. Igaz elorendelve kb 8-9ezer forinttal olcsobbra jott ki.
Valamiert magyarban elobb megkezdtek az ertekesitest, mint a nemzetkozi megjelenes. Ha meg is kapjuk valami osregi fw lesz rajta. Jopofa ez az earfun -
SSlyTR
senior tag
Good news: Earfun UBoomL most 48 dollar kuponnal,
Bad news: a dollar 395 forintert megyMi a k.rva r.man zsiraf rongybatekert vereres f.szat csinal a vezerunk?!?!?!?2 honap alatt 40 forintot ment fel az arfolyam. -
SSlyTR
senior tag
Na de kicsit bedobok egy uj temat. Nemreg lattam egy eleg jo videot a Klipsch Detroit hangszororol. Van valakinek tapasztalata vele? Vagy barmelyik Klipsch termekkel?
A forma nagyon tetrszikDe az arat is megkerik
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Zirowe #18104 üzenetére
A nemet csokanak is 70-80%kal jott meg es 0.37es fw-el
Na ezt bogozzuk ki
Emlitve volt, hogy 150+175 hangszoro jott elsonek. Es valamennyi eltunt.
Teoria, az egyik csomag regi volt, a msik ujabb. A regibol tunt el, majd miutan megerkezett az uj szallitmany valahogy elokerult ami addig el volt tunve, es ezeket is szorjak most ki.
Viszont a sorrend meg mindig fura. Ti 8an rendeltetek, Te ujrarendelted, en 14en rendeltem. Te ujrarendelted es elsonek kaptad meg. Akik elorendeltek az pedig sorrendben kapjak.
#18105<Adamsky>
Csak 4 kilos, szoval igy maszhat -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18094 üzenetére
Melyik oldalon? A swiship annyit ir, hogy futarra varnak, hogy felvegye a csomagot, gondolom ez az elso lepes.
#18102<Adamsky>
Megkerdeztem legujabb nemet reddites spanomat, aki mar 6 uboomx-et kapott, hogy milyen volt a hangszoro kibontaskor. Lehet kapsz valami erdekes valaszt.
Egy masik reddites tag pedig olyat jelentett, hogy maszik a hangszoro a nagyobb basszustol. Nem marad egy helyben, de lehet csak neki hibas. -
SSlyTR
senior tag
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18082 üzenetére
Ettol en is fogom a fejem. Banggood kuponnal 20ezer, magyarban 35ezer errol tesz is fel kepet a hirdeteshez, o 30ert adja. Rairok, hogy akkor van magyar garancia, hat az nincs... Nem adja oda kevesebbert, inkabb var masra. Tronsmart bang max banggoodon 50ezer kuponnal, magyarban 66 ezer, marketplacen 65ert arulja, gari nincs itt sem.
De ha nem hangszoro, koncertjegyek, pl dj otira raporgott a csalad, 5+5 perc alatt fogyott el az osszes jegy a ket napra. Mi nem tudtunk ma sem venni. De mar van aki arulj a jegyet kozel dupraaron. Megjegyzem, hogy engem ingyen sem erdekelnek ezek a celebek, nemhogy 15ezret fizessek erte
A legdurvabbak vateran vannak. Ha alacsony a vernyomasotok, akkor oda nezzetek fel, az helyre tesziEddigi legdurvabb az arc, aki 60ezerert arulta a sony bogre meretu kis hangszorojat talan xb100 a tipusa. Es ez nem egyedi eset, rengeteg ilyen van, hogy egy keresessel harmad aron meg lehet venni mm-bol vagy euronicsbol. Valoszinuleg valami penzmosas lehet emogott vagy nemtudom, de hogy nem adnak el semmit az tuti.
Visszaterve az X-re, az nagyon meleg, hogy a nemet srac mar 2. rendeleset is megkapta mikor itt meg senki se. Az elsot 2 het alatt a msodik kort 1 het alatt.
Es itt is az kapta meg elsonek aki ujrarendelte.
Meg egy gondolat, hogy ha valaki lemondta volna es ujrarendeli most, mivel elkezdtek kiszallitani, majdnem 3000 forintot bukik rajta a forint romlasa miatt. 1 usd most per pillanat 390 forint felett van. -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18078 üzenetére
Redditen beszélek egy arccal:
Oh, you're still waiting for the delivery. My order from 8 October was delivered to me on 23 October after the initial delivery problems. I then ordered two more devices on 10 November and received them on 16 November.
To be honest, I had ordered six devices the first time. A friend who possibly wanted two has changed his mind, and I haven't yet met the other potential buyers from my circle of friends. In the meantime, I've sold four devices on ebay for a profit, which means I've already got one of my two speakers for free. I'm now waiting to sell the next two and then perhaps order two more.
Hát ez nagyon érdekes... Ja és még érvényes az early bird kupon is, ha valaki most rendelne.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18069 üzenetére
Ennel hallottam sokkal durvabbat
Es ez most nagyon off:
Amcsiban van egy ebay eloszto, ami az exportra szant csomagokat feldolgozza es intezi a vamot stb. (EBAY GLOBAL SHIPPING PROGRAM) Ott felbontjak a csomagot megnezik hogy tenyleg az van-e benne, majd ujracsomagoljak es kuldik tovabb.
A gond a felbontasnal van, ugyanis nem tudni mivel csinaljak de szetvagjak a benne levo dolgot is. Leszednek minden vedocsomagolast, majd beledobjak egy nagy dobozba az egeszet. MIndegy hogy alaplap, alkatreszek, hangszoro a kuldendo cucc, igy indul neki a nagyvilagnak tobb ezer-10ezer km-es utjara.
Gyakran elofordul, hogy egy telefon/tablet/ipod-on egy 10cm-es mely vagas lesz. Vagy 10-20-30 eves bontatlan "mint condition" sokat ero kutyu csomagolasa nagyon megserul, ezzel rengeteget veszit az ertekebol.Szoval mindig van lejjebb
-
SSlyTR
senior tag
válasz
hentes555 #18050 üzenetére
Usabol sanszoszan jon meg 3% vam es 27% afa, meg x kezelesi dij.Itthon a StormBox Micro 2-t 21-22ezer forintert vasarolhatod meg. Hogy ennel jobb aron juss hozza amerikabol, kb 30 dollarert kell megvenni.
Magyarba EU raktarbol kuldik, de gondolom akkor mar euroban lesznek az arak. -
SSlyTR
senior tag
válasz
LanyUs #18047 üzenetére
Ez nagyon jo ar! Ennyiert csak hasznaltan lehet venni. (igaz a 3as a tuti ebbol, de az 130ezerert megy)
#18040[CS]Blade2:
Pont hogy az IP vedettseg elso szama fontos a te/apukad eseteben.
Itt vannak a szamok jelentese:
0: Nincs védelem
1: Nagyméretű szilárd tárgyak ellen védett (>50 mm)
2: Közepes méretű szilárd tárgyak ellen védett (>12 mm)
3: Kisméretű szilárd tárgyak ellen védett (>2,5 mm)
4: Apró méretű szilárd tárgyak ellen védett (>1 mm)
5: Por ellen védett (nem károsító mértékű behatolás megengedett)
6: Teljes mértékben védett por ellenMinimum 5 de inkabb 6 legyen, ha falat csiszol. Az kb a legfinomabb por. Szoval a denver is jo lehet.
A toltestol inkabb az a para, hogy ha csak ugy lehet tolteni, hogy kozben nem hasznalhato a hangszoro. Ritkan de van ilyen, ennek nezz utana.
De amugy amire leirom ezt kb az jon le, hogy igazabol nem is kell ilyen hiperszuper cucc. A denverre en azert nem mondok amen-t, mert ranezesre kb fel ev mulva tonkremenne egy sterilszobaban is.
Ha tenyleg nem kell, hogy akksis legyen, akkor elmondom mi javaslok neked. Vegyel jofogasrol vagy marketplace-rol egy hasznalt radiot par ezer forintert es amig mukodik mukodik. Ha tonkremegy, akkor veszel egy masikat.
Nekunk a festok/kartonosok egy regi kazettas magno/radioval jottek, ami ugyanugy mukodott mint a komuvesek, acsok, badogos makitaja. Azzal nem lesz felelm, hogy leesik es nem mukodik tovabb. Szerinem ez a denver nem birna ki egy esest, nagyon puritannak nez ki, igazi makita utanzat.
Pl valami ilyenre gondolok: https://www.jofogas.hu/budapest/Magnos_radio_Electronic_RR5525_151397931.htm
De persze van markas is valamivel dragabban. -
SSlyTR
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #18037 üzenetére
A Lamax-ot usb-c-vel kell tolteni, igen a telefonos tolto jo hozza.
A denver tolteserol nem talaltam semmit -
SSlyTR
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #18035 üzenetére
Ez a Lamax PartyGo1 Play IP67 vedelemmel rendelkezik (az a denver csak ip54), van radio, fogantyu is. A radio hangolasa lehet maceras, mivel nincs kijelzoje.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18022 üzenetére
aztán ha karácsonyra se jön meg lemondom és ássák el magukat.
Ebben az esetben is jol jarsz, ahogy most a forint gyengul, ha visszakapod karacsony kornyeken a 112 dollarodat, akkor magyarorszag egyik leggazdagabb embere lehetsz
Vagy csak magyarban is vehetsz annyiert UBoomX-et -
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #18019 üzenetére
Azert azt tedd hozza, hogy nalunk legalabb 20%-kal dragabban juthatsz hozza.
En raerek, meg a karacsony is jo, jol mutat majd a fa alatt
Nekem az jott le, hogy magyarban meg senki se kapta meg, legalabbis a forumban.
Viszont azt sem tudni milyen sorrendben megy a kiszallitas. Ha jol ertem, amint elerheto lett innen 2-3an is megrendeltek. Akkor csak a sor elejen kellene lenniuk.
Az is erdekes, hogy Oluv kiakadt, hogy a 600 feliratkozobol alig 100an rendeltek meg (majd kesobb meg tobben). De igazabol azt se tudja teljesiteni az earfun. (nem akarok foglalkozni azzal, hogy mi tunt el)
Nekem meg van olyan teoriam is, hogy a 0.38as fw miatt meggondoltak magukat, de addigra par 100-at mar beutemeztek szallitasra, azokat kaptak mar meg bizonyos megrendelok. Visszarendeltek a szallitmanyt es fw csere megy ezerrel, uton van a frissebb gyartas, de hat lassan megy az is.
Alan videoja kevesebb mint 24 oraval a rendeles kezdes elott jott ki. Lathattok, hogy rossz a fw az eu-ba kuldott hangszorokon es nagy tanacskozas utan arra jutottak, hogy fw cserevel szallitjak oket. A ciki az lenne ebben, hogy kussolnak rola, meg eltunt keszletrol beszelnek.
Az nagyon furcsa, hogy ennyire kis keszletet kuldtek EU-ba, hogy az elso rendeleseket se tudjak teljesiteni.
Amugy van info arrol, hogy aki megkapam milyen fw volt rajta? -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #17988 üzenetére
Amugy adnam, hogy lenne egy talalkozo valahol, ahova mindenki vinne 1-2 hangszorot. Lehetoleg mindenki mast, mert 15db flip 6-on nincs mit nezni. De pl tribit, soundcore, earfun, (akar a tronsmart
), edifier, jbl, sony stb.
Osszemeregethetnenk oket, megvitatnank kinek melyik tetszik. Mik a kulonbsegek stb. -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #17982 üzenetére
Kb 3 honapja nem gyozott meg 100%ig a t6 max a tesztek alapjan, ezert is neztem meg mi van meg. Vegul berendeltem a UBoomX-et. Valaki egekig magasztalta valaki meg "hat jo" kategoriaba tette a t6maxot. Megjegyzem 5-6 eve vettem tronsmart tws fulest, ami akkor nagyon bejott. Meg itt a tws forumon is ajanlott volt. Szoval a gyarto pozitiv volt a szememben.
Nekem a t6max formaja tetszik nagyon, es pl az uboomx boombox designja annyira nem, egy wking x10 vagy HK goplay sokkal diszkretebb szerintem. De vegul meggyozott oluv, hogy menjek a hangzasra.
A 2 hangszoro nekem a stereo hangzas miatt erdekes. Tudom, hogy 2 vacak nem fog jobban szolni mint egy jo. De pl egy charge 5 arabol kijon 2 ubooml (jo esetben meg egy hasznalhato tws fules is), ahol a c5 csak picit jobb mint az earfun, de a 2 earfun mar sokkal jobb, mint a c5.Igen ezek tesztek nagy resze elfogult is lehet, sok videosnak omesztve kuldi a ceg a kutyuket. Neha ezt erzem az earfun eseteben is. Nehez eldonteni, hoy melyik teszt elfogult es melyikre erdemes hallgatni.
Es ebben ertek egyet, hogy megbizhato teszteloket kell nezni. Csak hat mi van akkor, ha Alan vagy Oluv nem teszteli a kiszemelt hangszorot. Sot olyan is elofordul, hogy Oluv es Alan nagyon mast mond. En altalaban a kritikusabbra hallgatok. Szoval felkeszulok a negativ dolgokra, es ha megsem annyira rossz akkor orulok.
Pl az UBoomL nagyon megoszto, Alan es Techder nem szerette, Oluv meg Kenneth isteniti.De mondok meg durvabbat, asszony xb30 sony-ja, amit Alan jbl charge 4 (akkoriban csak az volt) fole helyezett, egy hulladek. Ugy szol mintha egy dobozban lenne. Ha az ertelmezo szotart felcsapod a "muddy" szonal csak egy kepet talalsz az xb30-rol. Ezt megerositette a reddites srac hangszoro listaja. Akkor hogy lehet masok meg az egyik legjobbnak neveztek akkoriban?!?
-
-
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #17976 üzenetére
En reszletesebbre gondoltam, hogy latszodik a beszerelendo hangszoro, es az is ami ki lett veve. Hol kellett reszelni, kellett-e valtoztatni a kabelezesen. Stb.
#17975carl18: nekem nagyon szimpi az a hangfal, nem tudom miert. Jo a forma, papiron jonak tunik a specifikacio. Tesztek meg nem mondanak igazan rosszat rola, sot inkabb jokat. De lehet csak en akarom, hogy jo legyen. A blitzwolfnak is van hasonlo. Neked viszont hiszek, hogy nem jo. Bar hozza kell tenni, hogy 19ezerert nem sok jobb van. -
SSlyTR
senior tag
válasz
francz'70 #17973 üzenetére
Grat hozza!
Honnan vetted a magassugarzokat? Pont akkora meretben talaltal? Vagy faragni kellett?
Esetleg csinalhatnal egy kis dokumentalast, hogy is zajlik a hangszoro csere, ha mar ujra nekivagszEn amugy 2 ilyet akartam rendelni, de az Earfun UBoomX jobbnak tunt. Csak hat meg nem szallitjak...
-
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #17951 üzenetére
Ezt nem tudom hol olvastad.
Valamelyik bt hangszoro tesztjeben emlitettek meg, hogy hatul is van membranja, es az jo mert falhoz rakva meg tobb basszus lesz.Azt tudom, hogy falhoz rakva valtozik minden hangszoro hangkepe. Nekem az volt nagyon uj felfedezes, hogy egy ures asztalon es a nappali kozepen a "foldre" rakva (ahol nincs fal) ekkora a kulonbseg.
De valoszinuleg nem az szamit, hogy 2,5cm asztallapon vagy 20cm betonon van, hanem, hogy az asztal 1 m2 felulet, a nappali meg 25m2. -
SSlyTR
senior tag
Na nyitok egy uj temat, ami pedig "itt a basszus hol a basszus?!?"
Szerintem mar tobbszor emlitettem, hogy nem vagyok elegedett az UBoomL melyeivel. Vannak is, de nem olyan sok. Voltam ismerosoknel medences buliban a nyar vegen, es ott egy charge5 szolt, es leesett az allam, hogy milyen basszust nyom.
Asszony xb30 sony-ja se tudja azt, xb32 se, pedig az a haz melykiralya.
De most hetvegen egy erdekes felfedezest tettem. Ha a foldon van barmelyik hangszoro, akkor ott van az a brutal basszus.
Eddig egyszer se raktam le foldre ezeket a hangszorokat, mindig a ful magassagra torekedtem vagy minel kozelebb legyen hozza. Es visszagondolva a medences bulin a foldon volt a charge5.
Az UBoomL-ek is az iroasztalomon vannak, probakeppen letettem az asztal labahoz es ott mar elfogadhato melyek voltak.
Kerdem en, hogy miert van ez? Jobban verodnek vissza a melyek? Ugye a passziv membranokat tanacsos a falhoz tenni. Ez az xb32 hatso membranjaval mukodik is, valoszinuleg ezert tapasztaltam tobb melyet attol, mint az earfuntol. De az UBoomL-nek oldalt van a membranja, nagyon el kellene forditani a hangszorot, hogy ez mukodjon. -
SSlyTR
senior tag
válasz
Peaceliker #17939 üzenetére
Es ez nagyon rossz hozzaallas, hogy ha meg erdeklodsz/reklamalsz a rendeleseddel kapcsolatban, akkor azt torlik es visszakuldik a penzt...
Engem az erdekelne, hogy most megrendelve (szoval az Early bird kupon hasznalata nelkul) mikor erkezne meg. Mondjuk van masik kupon ra igy 118 dollar.
-
SSlyTR
senior tag
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Zirowe #17922 üzenetére
Majd blekk fajdej utan jo lesz, vagy majd karacsonyra
Nyugi nem hergelni akarlak, de en mar csak nevetni tudok ezen a starton. Verciki, hogy 3 hettel a rendeles utan semmi info. Ennyi ido alatt kinabol is ideert volna... Ahogy az en fulesem ideert 10 nap alatt.
Szoval igen is az earfun sara ez -
SSlyTR
senior tag
Bang Max kicsit kobalta kategoria. Nagyon hangos, nagy basszus, de semmi mast nem tud. Kozep es magas nem nagyon jo benne. De ez egy boombox es a parkban vagy a tengerparton senkit sem erdekelnek a magasak es a kozep hangok.
Az UBoomX meg inkabb egy svajci bicska, tud boombox lenni, tud studio hangszoro lenni, ami a masik veglet. Igazabol igazi teszt nincs rola a 0.39es fw-el, amin dolgozott Oluv. Csak az o video alapjan tudjuk, hogy ez egy baromi jo hangszoro.
Alternativa Soundcore boom 2 es a tribit stormbox blast. A tribit jobb, mint UBoomX 0.38as fw-el, amivel gyarilag jon (abban meg nem minden hangolas vegleges).
Kozben kijott a tribit stormbox blast 2, ami egy 7,1 kilos dog. Az viszont 70% hangero folott szol jol, addig elegge gyengek a kozepek. Szoval ha mindig hangosan szolna a zene akkor az a befuto -
SSlyTR
senior tag
válasz
Geresics #17916 üzenetére
Earfun UBoomX, magyarban 50ezer forint. Az első 3 jbl-nél 110%, hogy jobb. A 4nél pedig sanszos, hogy jobb, kb 99%
https://www.earfun.hu/earfun-uboom-x-bluetooth-hangszoro-80w-30-ora-uzemido
Azt hozzáteszem, hogy az első 2 jbl tuti kevés kültérre. A charge 5 már elboldogul.Itt egy teszt egy még nagyobb jbl-lel összevetve:
https://www.patreon.com/posts/earfun-uboom-x-3-109640648
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest