- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi hangfal építés
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cukimajom
tag
Sziasztok!
Lassan 4 éve találtam rá a Sencor SSS 101 kis 10 W-os BT hangszórójára. Azóta is szuperül szuperál, 2-szer volt garanciálisan javítva, mindkétszer azért, mert a hangerő föl gomb elromlott. Tavaly újra előjött, de már nyilván nem garanciális. Akkor a 28-as hangerőből a 26-oson volt, de figyelmetlenségek és félreértésekből mostmár a 22-esen van. A célom mindössze annyi, hogy maximumra tegyem.
https://www.youtube.com/watch?v=uXMSyCd3pLc
Ezt az egy szétszerelős videót találtam róla, amiben az alaplapig szétszedi, de a gombsor a tetején van. Szétszedtem, megigazítottam a csatlakozókat, de jobb nem lett. Gondolkodtam azon, hogy lehúzom az akksit, majd vissza, de nem tudom, hogy alapból hányas hangerőn lehet. Szóval igazából van valami tipp, hogy hogyan tudnék kalapács nélkül hozzáférni a gombsorhoz? Meg, ha már hozzáfértem, akkor mit csináljak? Naívan azon gondolkodtam, hogy kicserélek két gomb vezetékét ideiglenesen, aztán már tök mindegy, csak egyszer föl tudjam hangosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest