Új hozzászólás Aktív témák
-
cukimajom
tag
Sziasztok!
Lassan 4 éve találtam rá a Sencor SSS 101 kis 10 W-os BT hangszórójára. Azóta is szuperül szuperál, 2-szer volt garanciálisan javítva, mindkétszer azért, mert a hangerő föl gomb elromlott. Tavaly újra előjött, de már nyilván nem garanciális. Akkor a 28-as hangerőből a 26-oson volt, de figyelmetlenségek és félreértésekből mostmár a 22-esen van. A célom mindössze annyi, hogy maximumra tegyem.
https://www.youtube.com/watch?v=uXMSyCd3pLc
Ezt az egy szétszerelős videót találtam róla, amiben az alaplapig szétszedi, de a gombsor a tetején van. Szétszedtem, megigazítottam a csatlakozókat, de jobb nem lett. Gondolkodtam azon, hogy lehúzom az akksit, majd vissza, de nem tudom, hogy alapból hányas hangerőn lehet. Szóval igazából van valami tipp, hogy hogyan tudnék kalapács nélkül hozzáférni a gombsorhoz? Meg, ha már hozzáfértem, akkor mit csináljak? Naívan azon gondolkodtam, hogy kicserélek két gomb vezetékét ideiglenesen, aztán már tök mindegy, csak egyszer föl tudjam hangosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest