- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Czimby #15513 üzenetére
Köszi, nem néztem korábban ezt a videót, hasznos volt számomra
Nem kételkedem, hogy ár/érték arányban kiváló a MBP, mindemellett nekem tutira nem jött volna be a közel teljes oktávnyi kiemelés (4-8KHz) és a basszus hirtelen elfogyása miatt.
Ezeknél a hordozható boomboxoknál nekem két aspektus fontos:
- relatív halkan is legyen némi érezhető basszus és egy kicsit se tolakodjon (háttérzene)
- relatív hangosan legyen némi basszus (ne csak 80Hz körül) és ne visítsonEbben a kettőben - ami ugye majdnem ugyanaz a kívánalom különböző hangnyomás mellett - valószínűleg nem jeleskedne, így kihagyom, de másnak simán lehet kiváló vétel.
(nagyon szűk sávban lévő pukli, főként, ha az nem rezonancia, egy parametrikus EQ-val könnyedén simítható - pl UAPP plugin - közel oktávos tüske az már nem igazán)
Volt most nálam Sencor, meg valami Aldis izé, szörnyűek voltak nekem. Valószínűleg ezt a nyarat elengedem - financiális okok miatt - és jövőre inkább mégis rámegyek egy PB 110 - 310 - 710-re, ahogy a büdzsé kiadja.
Hasznos topik!
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egérpad topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest