Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Hát ez nagyon terem függő is mi hol egészséges ha nagyon visszhangos a terem eléggé elnyeli a mély hangokat.De igen 320 valóban sokkal szebben szól olyan környezetben meg úgy egyébként is hála dome tweetereknek. 520 egy kigyúrt 320 semmi több hangzásra ugyanaz több kakaóval.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Nos, ez tényleg egy másik kávéház. Azon lehet vitatkozni, hogy jobb-e annyival, mint amennyivel drágább (meg aztán ott van a mono vs. sztereó / jobb zenei tér ← erről Alan is említést tesz). Aztán 3-as vs. 4-es.
Ahogy korábban írtam, lehet a 3-as javításával járna legjobban Golota.
Úgy látom a Minirig-el a B&O Beoplay A1 (gen. 2) van egy ligában. De utóbbi még drágább (és talán jobb is). 40e Ft-ig szerintem nem lesz olyan, ami azt tudná, mint a Minirig ...#20444 Aprósólyom
"Én a helyében inkább megjavíttatnám a miniriget."
+1
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Betehettél volna egy nagyobb ábrát
, mert ebből sajnos semmit sem látok.
Nem volt időm utána túrni, hogy mit tud a Minirig 3-as, szóval benne van a pakliban, hogy másképp szól, mint mondjuk egy UBoom L, vagy a Motion+.
Ezt a kört már Golota-nak kell megfutnia, aminek lehet egy használt Minirig 3-as vagy 4-es lesz a vége. Bár az 40-be nem biztos, hogy belefér.
Nem tudom mi a Minirig 3-as baja, de én lehet megpróbálnám megjavítani / javíttatni ...
-
-
-
Czimby
addikt
válasz
Z.É.T.
üzenetére
A plusnak egy baja van, nem egyenletes a frekvenvciamenete.
(Bár ezt egy fw frissítés valamilyen szinten javíthatja, voltak már hardweres és softwares változásai)
Míg a sima boom annak ellenére, hogy nincsenek magas hangszórói egyenletes ferki menetet produkál, de szerintem ezen különbséget csak vájtfülű és nem a youtuberól vagy mp3-ról zenélő emberek fogják észrevenni.
Valamint az sem mellékes, hogy közel hozza a 2x annyiba kerülő JBL boombox 2 szintjét. Szóval nem egy rossz hangszóró, csak simán a motion boom sikerült nagyon jól. -
cidalain
veterán
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Siófok környékén biztos találni olyat aki Fehérváron dolgozik a Harman-nál. Na ott csinálják a JBL-eket is. A dolgozók tudnak venni baráti áron termékeket. Nekem két hete ~21 eurót mondtak a JBL Go 3-ra, ami kb 30-40%-kal olcsóbb, mint a bolti ár (de nem azt választottam)
Update: gari nem tudom, hogy ilyenkor hogyan van
-
rizso
addikt
-
-
Peaceliker
addikt
Köszi.
PUG jobban hangszigetel mint swift (vót olyanom is), meg kipu is gyári , most épp alig lyukas.

Most egy 2-3w os lg van bent és hallom, csak hát ergya. Sőt teló hangszóró is hallható (RN5).
Szal azért azt tippelem, ezek "értékelhetően" szólnak majd.
Igazából azon filózok, hogy a T6 teltebb mély hangja akkor is kijön-e ha fekve rakom le valahova. Azt valahogy meg tudom oldani, hogy egyik oldalán lévő (ha valóban van benne annyi mint reklám rajzokon) hangszóró se legyen letakarva, de egyértelműen egyszerűbb a tégla mega elhelyezése.Autóba meg tudom hogy 20 ból lehetne zene, sőt egy mélynyomóm is van valahol, csak spúr vagyok ebbe az autóba pénzt tenni.

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kés topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánik a memóriapiacon
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, mert ebből sajnos semmit sem látok.
Ettol sokkal kissebb kellene, amit a targoncaba beleteszek a kis konyoklohoz,es halgatom, ez szet viszi a raktarat ha oda tekerem.