Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19046 üzenetére
Sajnos az én Dockinom már mű alkotás. Így hogy meg javítottam egyenlőre nem láttom értelmét eladni.
Aztán úgy is oda juttok ebbe a méretbe nincs semmi ami így szól.
Bár a W King D8 mini lehetne opció kis hangerőn nincs basszus inkább 80-100% jön meg a basszus ereje.
30e ami kicsi és jól is szól nehéz eset, és van basszusa ki méretbe? Tozo Pa1 bass módba fél hangerőig tolja a basszust.
1kg méretbe a Soundcore Motion Plus egész jól személyre szabható, egyéni EQ mellet lenne basszus és aptx codec is. Ezt akcióba talán ki lehet hozni 30e körül.
Tribit Mega? Az is 1kg kategóriába elég jó basszust tudott.Egyik ismerősnek Lamax van amire azt mondja nagyon jó a basszusa.
de csak online beszélek vele.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
SSlyTR #18039 üzenetére
usb-c kábelt mellékel hozzá, és hátul a gumi felett van írva, hogy 9-12V DC.
Valamint itt van a kis füzete:
[link] kettő oldallal odébb a 14-es. PD adaptor 18WA kijelző hiánya miatt valszeg nem tuti a Lamax. 64 éves lesz fater.
Nézhetünk egy olyat is, hogy IP védettség nélkül mit lehetne kihozni:
jó FM rész
legyen azért hangerő
fogantyú vagy jól hordozható legyen
igazából a bluetooth nem is fontos, és az akkus üzem sem. Csak azért kerültem ide, mert a sima rádiók 1-2W-os hangfallal vannak, a nagy része fizikailag is tök kicsi.Azért gondolkodtam valami munkára valóban, mert amit leejtett, azt szétbontva így nézett ki belül: Szóval, ha pl. falat csiszol, akkor ilyen por lehetséges:
-
SSlyTR
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #18037 üzenetére
A Lamax-ot usb-c-vel kell tolteni, igen a telefonos tolto jo hozza.
A denver tolteserol nem talaltam semmit -
SSlyTR
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #18035 üzenetére
Ez a Lamax PartyGo1 Play IP67 vedelemmel rendelkezik (az a denver csak ip54), van radio, fogantyu is. A radio hangolasa lehet maceras, mivel nincs kijelzoje.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Bondix #17347 üzenetére
Szubj. vélemény: én jobban szeretem, ha sztereó (tudom erről volt már itt vita, hogy mennyi értelme van ennek ilyen méretben) egy hangszóró.
Az is ritka, hogy egy ilyen "360"-as hangszóró tényleg 360 fokban "szórja" a hangot. Általában két irányba vannak hangszórók, így lesz olyan szög, ahonnan nem úgy fog szólni (mint "szemből", vagy "hátulról")"Leginkább itthon rendelhető terméket ... "
Te tudod. Akkor nagyon nincs nagy variációs lehetőség. Vannak ezek a Lamax-ok meg a Tronsmart-ok.Ugyancsak külföldi rendelés, de ha már 360-as, akkor én ezt venném. Erről tényleg csak jókat hallottam. Elég jó ár/teljesítmény viszonyú, és TWS-ben két ilyen akár még jó kis sztereó cucc is lehet.
-
Bondix
aktív tag
Lamax sounder 2 nem a max tervezek venni.
Otthonra páromnak konyhába és munkahelyre tehát nem házibulira arra van hangfal szett...Mi a vélemény róla?
Jbl amit néztem kétszer annyi és mivel nem bulira kell sejtem ez is elég lehet.
A max is néztem de az torzít magas hangerőn a tesztek alapján.Akinek van annak lennék kíváncsi a véleményére.
Köszi előre is.
-
Zοltta
senior tag
válasz
Seraph 16 #16997 üzenetére
A Boom 2 Plus megéri most 175 euróért ebben benne a szállítás ami 4 euró
?
Van aki már használja a Boom 2 Plust ?
Mi véleménye róla ?Most nincs rá lótyi, de elgondolkodtató a Motion pluszom mellé
UI: Ha esetleg valaki kacérkodik a Lamax Storm 1 típusú hangszóróval ,hogy megveszi , ne tegye , a Motion + helyből alázza minden téren
Volt szerencsém meghallgatni mindkettőt és a Motion nyert.
2db Motion pluszt lehet párba rakni , hogy ugyan az a szóljon mindkettőn mint a Jbleknél?
-
Serebro
csendes tag
Sziasztok!
Maximum 30-40 ezer körül keresek Bluetooth hangszórót kempingezéshez, kerti sütögetéshez, lakásban való használatra. Lehetőleg olyat, ami itthon is beszerezhető. Szemezgettem már néhánnyal, de abszolút zöldfülű vagyok a témában.
Eddig ezeket néztem ki:
SONY SRS-XB23B Extra Bass
JBL Flip Essential 2
LAMAX SOUNDER 2 MAXVan velük tapasztalatotok? Vagy inkább mást javasolnátok helyettük?
Köszönöm a tippeket!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Rhino82 #15314 üzenetére
Passz. Ezeket nem igazán ismerem. Csak szubj. véleménnyel tudok szolgálni. Nekem a Lamax nagyon Tronsmart utánérzésű (én kerülném). A 360°-os hangszórókat eleve kerülném, mert akkor az neked a kesztyűtartóba is fog szólni ...
A Flip-ek jók lehetnek, ahogy ez az Essential 2 sem tűnik rossznak. Mondjuk, hogy miben más / jobb egy Essenctial 2 a 6-os Flip-nál?
Nekem kicsit 19, és egy híján 20.
-
vixen55
csendes tag
Sziasztok. Ajánlást szeretnék kérni. Jelenleg egy JBL Charge 3 Bluetooth hangszórót használok, de kezd behalni, és váltanék. Kíváncsi lennék, hogy blitzwolf, vagy Lamax, Tronsmartok között lenne-e olyan, vagy esetleg más kínai márkák között olyan, ami hangzásban és hangerőben megfelelne-e a JBL-hez. Köszi mindenkinek!
-
válasz
pècsimunkás #14720 üzenetére
Ennyiért van az eu shopban is.
Ennyiért szerintem ez most egy igen erős ajánlat.
~26k
Itthon ennyiért egy Lamax Sounder 2-t kap csak az ember,a Boom azért annál sokkal jobb.
A végén én is elcsábulok és veszek egy 2.-at a meglévő mellé,aztán hadd szóljon a TWS sztereó. -
poncso86
csendes tag
válasz
kolyok32 #14585 üzenetére
A t6 nem a legjobb, a t7-et és a lamaxokat nem ismerem. Amit fentebb ajánlottunk valószínűleg jobb képességekkel bírnak. De ha kíváncsi vagy ezekre, megrendeled és ha nem tetszik 3 napon belül visszaküldöd. Lehet próbálgatni és cserélgetni őket, míg megtalálod a megfelelőt ami neked tetszik. Nekem is volt már közel 20 féle eddig a tulajdonomban, jó móka. De ha ezt nem akarod végigjárni, akkor bevált recept alapján választasz.
-
kolyok32
csendes tag
válasz
Lalikiraly #14584 üzenetére
Ennél kompaktabbat akarok... Mi a vélemény az alábbiakról?
Lamax sounder2 vagy storm, tronsmart t6 vagy t7.. -
carl18
addikt
válasz
Bgabeen #14520 üzenetére
Hazai piacról elérhető árba, esetleg akku nélkül?
Sajnos a Lamax kétlem hogy "Kívételesen jó termék lenne"
Az hogy megélhetési videósok reklámozák nem jelenti hogy valóban jó.
Nem hallottam de nyilván a fizikai paraméterei alapján se egy top ligás termék.
Edifiernek vannak Akku nélküli Bluetooth hangszórói amik igazán jó minőséget képviselnek.
Lamax helyet hazai piacról inkább olyat vennék, asszem van Edifier D12. 30E alatt van, ha az akkuról le tudsz mondani akkor ez jó opció lehet.
Nincs akkuja, de maga a felépítés alapján nem mondhatni rossz az alap spec.
De ha kell az aksi akkor egy EVOLVEO Armor POWER 6A se rossz választás.
13600 és árához képest egész jót szól. Simán oda merném rakni élőbe lamax és társai mellé, de hát ez a pillanat sose jön el. Én meg nem leszek veréb és dobok pénzt ki az ablakon rossz termékre.#14516orsooro
Szerintem erről mondj le, nálam volt rövid ideig próba gyanánt.
Alapjáraton is melegszik a hangszóró alja elég rendesen, szerintem hibás a széria vagy valahogy maga a konstrukció is rossz.
Én biztos nem szívatnám magam egy alapból se jó hangú hangszóró javításával.
Már nincs is forgalomba és amúgy se éri meg a pénzét.#14524Doky1988
Már a fenti hsz-ben jeleztem neked az összes 2 kg-os hangszórót ami hordozható és amazonról beszerezhető. A Többi ízlés kérdése, bár tény és való szerintem se éri meg a jelenlegi 120E árát a Xtreme 3.
Sajnos Tökéletes hangszóró nincs a piacon, gyakorlatilag mindnek van egy Achilles sarka.
Nekem jelenleg egy D Fine Plus van, ezzel már elboldogulok és az árához képest igen jól szól.De ha HK hangminőséget szeretnél akkor valóban a Harman Kardon lesz arra a legjobb választás. Sajnos se D FIne/Se a Motion Boom nem tud olyan öblös lágy basszust mint a HK.
Esetleg használtan egy Onyx Studio 5-6 már elég jó teljesítményt kinálna.
Nem nagy az akkuja, de a hangzást elég remek.
Most jön a Fekete Péntek így ha van konkrét modell akkor még lehet jó áron is lecsaphatsz egyre. -
Bgabeen
csendes tag
Sziasztok!
Lamax Sounder2-vel van valakinek tapasztalata?
Teszteken jókat mondanak róla, de itt nem találtam róla infót, viszont azt látom, hogy a Motion Boom és Plus ami ajánlott a részetekről, de elektronikai terméket szívesebben rendelnék Magyarországon jelen lévő üzletből korábbi rossz tapasztalat miatt.
Jelenlegi JBL GO-t váltana, nagyrészt lakásba használva és a szobák között gyakori mozgatással, így nem a "nagy hangerő", hanem inkább a szebb hangzás lenne a cél.
99%-ban bluetooth-on keresztül hallgatnék rajta spotify-n zenét (pop, r&b, elektronikus).Elsődlegesen ilyen 30000 ft-ig keresek, de ha érdemi ugrást eredményezne, akkor ilyen 50000 ft-ig is elmegyek, de annál többet nem áldoznék rá. Itt ugye már beesik a képbe a JBL Flip 6, amiről jókat írnak és nálunk igen felkapott márka, viszont boltba meghallgatva a Sounder2 és Flip 6 között bár hallom a különbséget a Flip 6 javára, de nem egyértelműen annyit, ami nekem egyből indokolná a közel dupla árat, de a boltba ugye elég sok a mellékzaj.
Szóval Sounder2-ről mi a véleményetek?
Mit ajánlanátok helyette 30000 ft-ig?
Ha 50000 ft-ig kitolnám a keretet érdemi előrelépést érhetnék-e el és ha igen mivel?
Előre is köszi a segítséget -
aldebaran
addikt
válasz
<Adamsky> #13950 üzenetére
Hát, ha olcsóbb lenne a dollár/eur, talán jó lenne a soundcore, de így elég drága...
Leginkább maradnék a 20+ezres ársávban. Ha minden kötél szakad, akkor mennék feljebb. De ahogy nézem, hiába van a sony 36e-ért az árukeresőn, vagy pirosat adnak ennyiért, vagy nincs az adott boltban egyáltalán, csak az árukeresőn látható...
Hát, számomra hasonlíthat másik termékre a lamax, ha jól szól ócsón... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
aldebaran #13947 üzenetére
"A pl7 drágább ..." - most épp. → nézd meg pl. az árgrafikont az arukereson ...
Persze lehet ár alapján és tudás alapján is hasonlítani hangszórókat. Én inkább utóbbiból szoktam kiindulni, max. megállapítom, hogy az egyik annyival olcsóbb, hogy az nálam a másik irányba billenti a mérleget.
Én most szerintem a Sony-t venném** (Lamax-ot kerülném). Nem, nem hallottam élőben egyiket sem, de a Lamax az nekem túlságosan hasonlít egy másik márka - számomra (!) - termékére.**: vagy inkább egyiket se
hanem a felhasználási igényektől függően külföldről egy Soundcore Motion+ -t vagy Boom-ot.
-
djxp01
senior tag
válasz
stellaz #13301 üzenetére
Nálunk is pont így van kb. a hifis rész. Körülményes, leülni, távirányítók, stb. Szóval mindenképp kellene egy kézben könnyen hordozható, kisebb helyet foglaló wireless hangszóró, akár a fürdőszobába, konyhába, vagy ahol éppen vagyok. Szerintem bekockáztatom ezt a Lamax Sounder2 Max-et az Euronics-ból, most akciós, ahogy láttam, 26 körül mozog. Ha meg nem jó, visszaviszem. Csak félek, hogy inkább a sima és a nem a Max változat lenne a jobb választás :S
-
djxp01
senior tag
Köszi szépen mindenkinek az infókak!
Már csak az egyik felvetésemre nem kaptam reakciót, és gyanúsan hallgat róla "mindenki"
, hogy ez a LAMAX Sounder2 Max [link] nagyon gagyi választás lehetne az igényeimhez?
Alapzajtól kellene félni esetleg? Vagy a 60% feletti hangerőnél tapasztalható, állítólagos rotyogó (
) basszussal lehet a gond?
-
djxp01
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam körülnézni 35.000 körül, de inkább alatta, egy nekem megfelelő BT hangszóró irányába, de sajnos idő hiányában, az itthoni piacon kapható, kb. 100 különböző eszköz közül nem tudok választani és dönteni a "kicsit" soknak tűnő igényeimhez megfelelő készüléket.
Aki tudna ajánlani (új), és ha létezik ilyen hangszóró ami a lenti elvárásaimnak megfelelne piacon 35.000-ig bezárólag, annak őrülten hálás lennék. (JBL, a túlárazottsága miatt egyből kiesik, gondolom én.)
Szóval az igények:
-ne legyen semmilyen alapzaja / sistergése alacsony hangerőn, mert sokszor hallgatnék róla podcast-et közelről, kisebb hangerőn, és megbolondulok bármilyen, nem odaillő zajtól, zörejtől, pittyegéstől is
-kizárólag USB-C töltőcsatlakozója legyen
-csak itthoni boltban legyen kapható, nem rendelek külföldről
-minimum ~30 W - tudom, nagy része ezeknek hülyítés, na de hátha
-bekapcsoláskor, eszköz rácsatlakozásakor ne vágja ki a fülemet vinnyogó vagy csilingelő hangeffekt
-ha már merülőfélben van, ne pittyegjen 30% alatt (ötpercenként), hogy tegyem töltőre
-ha hangosabban hallgatnám egy ~17 m²-es szobában, legyen normálisabb basszusa - persze nem egy 120.000-es subládára gondolnék
-tudom, ennyiért nehéz, de ne legyen iszonyúan "műanyagos" és dobozhangú
-hordozós / fogantyús megoldás ne legyen (mint az Anker Sound Boom például), inkább valami hengeralakú megoldás érdekelne
-lehetőleg a stereo hangzás kihallható legyen, ha szemben lenne velem (jobb és bal hangszórók?)
-minimum 10 órát bírjon egy töltéssel, max. 50%-os hangerőn
-FM rádió, vizállóság és SD kártyás bővítés, karácsonyfa-feelinges LED-es világítás (ha van, akkor kikapcsolható legyen véglegesen és ne kelljen minden bekapcsolásnál kikapcsolni a fényeket), több hangszórós összekötés nem érdekel, nem szempont
Eddig, amiket felületesen sikerült kinéznem:LAMAX Sounder2 Max
Sony SRS-XB33
Sony SRS-XB23
Philips TAS6305/00
Niceboy RAZE 3 Titan
Köszi szépen előre is az ajánlásokat! (Ha egyáltalán létezik ilyen....)
-
-
M3aN
senior tag
Szia!
Edifier R1700BT van a nappaliban szóval ez még a 150e alatti kategória, illetve AirPods 3 füles ami zenehallgatásra használt.
Igazából gyorsan amit láttam az a Xiaomi és Lamax termékei voltak, valamint az általad linkelt Denon Pocket.
JBL-t és egyéb hype-olt márkát nem szeretnék, és ezt megerősítetted te is -
francz'70
senior tag
válasz
Kapanyél #12794 üzenetére
Na jó azért kezeljük a helyén...
Egyrészt mondjuk ne a Vifa Helsinki után próbáld meg behangolni a Tronsmartot, pláne a T6-ot
...szerintem egy raklap hangszóró elvérezne vele szemben nemcsak a Tronsmart, másrészt ott az ár/érték, kategóriájában van jobb hangszóró, de vannak rosszabbak is, szerintem megállja a helyét. Mostanra már az Upgraded Edition-t sikerült jó pár típussal összevetnem (kíváncsiságból és nem önigazolásból
) egy Lamax sounder2-t és a Sony srs xb23-at lelépi, főként mély, mély-közép tartományban, a PowerAmp-nak és a Samu Note 10+ nak hála a magas hangoknál sem marad el.
Amúgy a T6 magastartományban tényleg borzalmas, de a mélypont a T6 Plus, nagyon megszenvedtem vele, nem is tudtam úgy behangolni mint az Upgraded Edition-t, holott elvileg ugyanaz a driver, de mégis..
"Ezek után csodálom az elhivatottságod!"
Igazából semmi különös, csak már-már kihívásnak érzem, hogy mit tudok ebből a lehúzott Tronsmartból kihozni, olyannyira, hogy a TWS miatt vettem még eggyet -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
HUNgaroczel #12511 üzenetére
Ilyen beépített sd-kátya olvasó, FM-rádió (tudom, ez nem volt igény...) vonalon Niceboy hangszórói szoktak beugrani. Több hangszórójukban is van sd-kártya foglalat ... itt nézz szét.
Vagy: Anker SoundCore Mini (a konkrét terméket nem ismerem, de van két hangszóróm és két fülesem a márkától ...)
Talán még LAMAX Storm1 (úgy rémlik ez is a jobbak közé tartozik)#12512 onkelz
A Motion+ is jó választás, amit Lami66 ajánlott, de ha nem akarsz olyan nagyot, akkor az Soundcore Motion Boost (upgraded) is egy nagyon tuti kis hangszóró. -
B1T3
Topikgazda
válasz
btraven #12506 üzenetére
Valóban nehéz ajánlott modellt mondani ebből a kategóriából, mert általában csak nagyon szükségből vesz az ember ennyiért hangszórót, illetve ha csak ez az igénye (pl. háttérzajnak, rádióhallgatásra), akkor tényleg majdnem mindegy, mit vesz.
Ebben a kategóriában én valószínűleg a Mac Audio BT Elite 3500-ra repülnék rá 7000 Ft környékén, vagy adott még az oluvtól is kedvező értékelést kapott Vava Voom 20 (VA-SK002) 9000 Ft-ért. Egy pillantást vetnék a bluetooth 5.0-s, ezáltal remélhetőleg/feltételezhetően némileg stabilabb kapcsolatot nyújtó Lamax Street2-re is éppen a keretedet jelentő 10000 Ft-ért. Ha pedig kompakt hangszóró kell, a Huawei CM510 egész jól szól a méretéhez képest, és csak 6-7000 Ft. -
kurucz24
tag
Sziasztok!
Apró segítség kellene. BT hangszórót keresek nagyjából 30e Ft-ig, legtöbbször udvari használatra, de leginkább háttérzeneként sütéshez, beszélgetéshez, nem partira. Mindenképpen itthonról szeretném beszerezni, használt is szóba jöhet, de garanciális.
A következőket néztem, ami jó lehet:
JBL Flip 5
Sony SRS XB-23
Lamax Sounder2
Anker Soundcore Flare2Esetleg valami más itthonról, ami esetleg kimaradt?
Köszi
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Munkahelyre keresek valami BT hangszóró-t.
Nem akarok sokat rá áldozni.Ami fontos, hogy azért legyen hangja, mert a munkakörnyezet van hogy zajos :)
Illetve enyhe por terhelés is érheti.
Meg nem árt ha ki bírja a 8 órás műszakot.
Hangminőség mint olyan nyilván számít, de nem kell hogy nagyon profi legyen.
Lamax street 2 jó döntés lehet?
-
FoLey-v
addikt
válasz
<Adamsky> #11297 üzenetére
Esetleg játszhat külföld is ha hamar meg is jön. Tribiten én is gondolkoztam,mivel nekem is van ilyenem csak Go verzióban. Azt beviszem és megmutatom neki.
Még ezt találtam neki [link].
Meg Lamax termékek is vannak. Ha rajtam múlna tribitet venném,hiába JBL egy túlárazott termék. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
ppista1991 #11227 üzenetére
Nincs nagy érdeklődés - és ezért tapasztalat se - a memóriakártyát és/vagy pendrive-ot fogadó hangszórókkal kapcsolatban. A legjobban akkor jársz, ha használod a keresőt és esetleg ráírsz valamelyik tulajra: Niceboy, Sencor, Lamax, BlitzWolf
#11228 Richard!
Annyira ne sajnáld, hogy nincs még akció, ugyanis a lengyel raktár szemlátomást még üres. -
ppista1991
csendes újonc
Sziasztok!!
Keresgéltem Hordozható Hangszórókat és a szempontok hogy legyen bennne Micro Sd kártya olvasó vagy pendrive lejátszhatóság. Szerintetek melyiket érné megvenni vagy milyet ajánlanátok Max 20.000 Ft-ig?
Ezt a kettőt találtam:-LAMAX Sentinel 2
-BlitzWolf BW-WA2 -
ppista1991
csendes újonc
Hordozható Hangszórót keresek USB tölthetőségel, pendriveról való lejátszhatósággal vagy micro sd kártya lejátszhatósággal.
Milyet ajánlanátok max 20.000 Ft-ig
Ezeket néztem ki:
-BlitzWolf BW-WA1
-Niceboy RAZE 3 Atom
-Sencor SSS81
-Sencor SSS 101
-LAMAX Street ST-1 -
dave_gahan
aktív tag
Üdv, bluetooth hangszórót keresek, max 30 ezerig, ár/érték arányban a lehető legjobbat.
Kiindulási alapnak ott van a háztartásban feleségem JBL Charge 2-je, aminek már 1 évesen szaródni kezdett az akksija, így leginkább a konyhában, röghöz kötötten (folyamatosan bedugott töltőkábellel) szórja a decibeleket. A hangzása egyébként pöpec. Most egy hordozható és frissebb társat keresek nyaralóba, ide-oda hurcolásra.
Millió tesztet olvastam és videót néztem az aktuális kínálatról...és persze e topicban is rákerestem egyes típusokra. :)
Alapvetően arra jutottam, hogy a JBL azért nem csak a neve miatt drágább, hanem tényleg telten, dinamikusan, a részleteket nem elfedve, megfelelő arányú középpel/magassal szólal meg, emellett úgy adja a mélyeket, hogy az nem nyomja el az összképet (mármint a bluetooth hangfalak kategóriájában). Viszont én most nem akarok 45-50 ezret kifizetni (a Charge 4-ért, nem beszélve a Charge 5 belépő áráról...) Főleg, h tegyük hozzá, ennyiért már lehetne nem mono hangfalakat is kapni...
Először a Tronsmart-okra figyeltem fel. De hamar letettem róluk. A T6 Plus Upgraded Editionről sok tesztelő jókat írt, de a videókból fejhallgatóval is simán hallatszódik, h egyszerűen tompa, nincs karaktere, pláne ha összehasonlító teszten szerepel pl. egy Charge-dzsal... A T6 Max nagyon tetszett volna, de a basszusa mindent elnyom, tragédia.Arról nem beszélve, h sok user írt ennél a márkánál alapzajként jelentkező "sistergésről". Néztem a Lamax-okat, szintén jó a sajtója a cseh gyártónak, de ahogy néztem ezek tulképpen Tronsmart-ok más köntösben...
Sencor: nem rosszak, de a kínálatból egyedül a 6800-nak vannak megfelelő számú és milyenségű hangszórói ahhoz, h jó hangja legyen, 33 ezer körül az ár/érték arány sem rossz, de eléggé nagy, bumszli, ennél azért kisebbre gondoltam (+ a Bluetooth 5 se lenne rossz 4.x helyett). A kistesó 6400 "jóságáról" igazából nem vagyok meggyőződve.
Soundcore: rengetegen esküsznek a Motion+-ra, szimpi is lenne, de a kialakítása miatt inkább beltérinek és kevésbé hordozhatónak gondolom. Plusz igazán jó hangzást csak az appjához tartozó EQ állítgatásaival produkál. Eléggé új a Motion Boom, kültérre dedikálva, jó mélyekkel, de a duruzsoló basszuson és a csilingelő magason kívül gyakorlatilag nincs középtartománya. Valamint az egyébként hasznos fogantyúja problémás helyen van, ha a hangfalat a tv elé szeretném tenni. Ja igen, nem írtam a tervezett használatról: összejöveteleken asztal közepére helyezve, amúgy tv elé alkalmankénti csatlakoztatáshoz.
Ódákat zengenek még a Blitzwolf BW-AS2-ről, tényleg úgy tűnik, h kategóriájában tisztességes hangja van. A design-ja sem rossz, emiatt viszont nagyon különböző hangzása van, a poziciónktól függően. Valamint kültéren kicsit kevésnek tűnik a 2x5w magas. Plusz viszonylag régebbi darab (B4.2, micro usb).
Még esetleg a Sony SRS-XB33 lehet képben...Szóval kicsit tanácstalan vagyok. Ha tudtok javasolni alternatívát, akkor szívesen veszek minden ötletet.
A Sencor 6800-ról van vkinek saját tapasztalata? -
espi38
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni ugyanis egy party boxot szeretnék vásárolni.
Amire szeretném használni, gyerekek miatt legyen hozzá mikrofon és legyen normális hangerő gondolok itt a mélyek visszaadására is.
Elkepeszto ez a marketing, olyan hangzatos teljesitmeny adatokat írnak.
De ezek közül mi a valós?
Sharp ps 929 hangfalát néztem ki 180 W aztán kiderult, hogy összesen 50 W RMSt tud-ráadásul nem hangszóróként.
Lamax leírásáról nem is beszélve 300 meg 500 W, valaki ezt beveszi?
Nézegettem a GoGen márka hangszóróit is.
Várom a tanácsokat ki milyet használ illetve ajánlana?
Ja a max költség 60 ezer Ft, többet nem szánok rá.
Segítő válaszokat előre is köszönöm -
Prien
addikt
Sziasztok! Technikai kérdésem lenne!
Viszonylag keveset olvastam az FM rádió modullal felszerelt példányokról, most azon filózom, hogy érdemes lenne-e ebben az irányban gondolkodni, mert alkalmanként jól jöhetne ez az extra nekem.A gondok:
- Ebben az esetben alaposan leszűkülne a kínálat. (15-20W minimum kell.) Nagy akku is jó lenne, meg BT 5.0.
- vásárlás után kiderülhet,hogy felesleges volt, mert gyenge/használhatatlan a modul a csarnokban, ahol használnám. ( persze visszaküldhető, stb.)Használ valaki ilyen hangszórót? Városban milyen érzékenysége lehet egy ilyen kütyünek?
Vagy maradjon a telefonról átküldött online rádió inkább?
Szeretnék véleményeket kérni!Szerk: 2 példány van, ami tetszik, a Lamax Street2 (15W, de csak 1800 mAh) és a Niceboy Raze 3 Radion (24W, 5000 mAh).
Youtube teszt egyikről sincs. Hát, nehéz.....
-
mjani1172
addikt
Próbáltam a Lamax Flow1-ről olvasni, de semmit nem találtam.
Lehet hogy ez kint más néven fut? Mi lehet az eredeti neve? -
B1T3
Topikgazda
-
carl18
addikt
Oldalnál dolgozol?
Mire fel ez a nagy sértődöttség, na jó pár percet rád pocsékolok.
Lamax BeatStreet 13,500 akciós áron, elmennek ők melegebb éghajaltra. Árukeresőn oldalak nagy része 10,500-ért hozzád vágja. És van pofájuk 20,500-as árat hazudni
LAMAX BEAT SOUNDER SO-1 ennél is le van húzva hogy 45E és csak 30E akcióba
Más oldalon 25E forintért hozzád vágják. Hol az akció haver? A személyeskedés helyet jó lenne ha mutatnál valódi akciót.
Tronsmart T6 22E helyet 19E, ohhh micsoda akció de jól járnak a ph tagok ha innen várárolnak.
De elmondható az összes áru cikknél hogy egy bekamuzott ár után oda írnak egy másodikat, és hát a tömeg vevő réteg könnyebben ugrik.Az egyetlen 5E forintal valódi "Akcióban idáig a XB21 volt" 25E forintért
Egy fecske nem csinál nyarat haver.
A véleményem nem változik ettől átnéztem a kínálatot és semmi se volt amire rögtön érdemes volna lecsapniHarman onyx 4 is 58E ez hol akció ember? Tesómék a 3-at vették 38E forintba.
Most 10 percet elpocsékoltam miattad, értékeld.Nem lecseszés akart lenni, csak nincsenek valódi akciók mester. A hangszórón nagy részét csak szimplán árukereső alapján is olcsóbban megkapod. A kamu akciós oldalról meg eleve nem rendelnek, és én csak azt akarom hogy másokat se tudjanak átverni ezek a weboldalak. Ha most ide jön valaki tanácsot kérni, nyilván a legolcsóbban szeretnél neki a legjobb ajánlani. "Túlárazás" nélkül.
Esetleg te is körül nézhetnél melyik termék milyen árba megy mielőtt itt érvek nélkül támadsz. -
-
gyuri104
csendes tag
Sziasztok !
Érdeklődnék afelől, hogy van-e valakinek tapasztalata Minirig/Minirig Minivel kapcsolatosan és megéri-e befektetni rájuk egyesével ( a Subbal kiegészítve), vagy pedig megéri-e egy darabra a 40-50 ezer forintos árkategória?
Továbbá LAMAX hangszórókat találtam árukeresőn jó véleményekkel, és ezekről is szeretnék érdeklődni mennyire szólnak jól a darabjaik a saját árkategóriájukban ?
A válaszokat előre is köszönöm ! -
Proexxx
újonc
Sziasztok. Tegnap figyeltem fel erre a fórumra, és azt kell mondanom , h nagyon tetszik! Hétfőn rendeltem az edigital-nál egy JBL Charge 3-at, de egyre több helyen olvastam a magas hangok hiányáról, ami nekem nagyon fontos. Meghallgattam többször is előtte, de amikor egy áruházba vagy, az nem ugyan olyan, mint amikor hazaviszed leülsz és egy Soproni Ipa-val elmélyülsz ,,benne” + azért az eladók sem értékelik, ha max hangerőn nyomatod ott 10 percekig. Végül kihasználva a 14 napos visszaküldési lehetőséget nyomtam egy DEL-t és rendeltem egy Sony XB40-et ( 4 év garival + biztosítással 55,5e Ft volt) Igaz még nem sok időm volt tesztelni ( kb 30 perc), de azt kell mondanom, hogy egész jó. Alap beállítás hang terém nem a legjobb, de az EQ-val rengeteget lehet rajta segíteni. Ismerősömnek van egy BEO A1 hangszorója, na az tökéletesen szól youtube-al is mindenféle EQ nélkül, viszont Nekem strapabíróbb kialakítás (IPX) és méret kell. Gondolkodtam az A2-n is ( az nem igazán vízálló), de az a jelenlegi választásom 2x-e lenne + haverokkal kis gumicsónakkal én szeretem vinni ezeket a vízbe is nyáron [Pl balaton] ( vettem hozzá BT-s mp3 / FM rádió lejátszót is) Kérdésem az lenne, hogy szerintetek ennyiért jól tettem le a voksomat az XB40 mellett? Vagy talán a Charge 3 jobb vétel lett volna? Gondolkodtam azon is, hogy megvenni az összes kiszemeltet és otthon kipróbálni ( Charge 3 , Xtreme, XB40, BEO A2), de szerintem a boltba nem díjjazták volna a visszavételét , és nem is igen szerettem volna többet költeni, mint 60e Ft. Még van mellette egy SkullCandy Barricade XL ( nekem egyátalán nem tetszik a hangja rájöttem, nagyon puffog olyan mintha túl akarna mutatni a képességein) > sajnos nagy hangerőnél youtube-on és internetrádión már pocsék a hangja , így ez majd eladó sorba fog kerülni. Viszont iszonyat masszív és úszik a vízen, szóval azért kicsit hiányozni fog! Másik pedig az első BT hangszoróm egy Lamax beat sentinel ( kínai oldalakon archer a neve), sztem ár érték arányban az a BEST BEST. Most Black Fridaykor 12e Ft volt EMAG-on. 2x5W (tudja is), Micro SD mp3, FM rádió, led lámpa. Már kb 5x eláztattam ( fél napig döglödött), utána mintha nem lenne semmi baja ( és nincs is). Úszik a vízen, de a zárógumi azért elég sok kívánni valót hagy maga után! Aki 15e Ft körül akar venni Bluetooth speakert azt felejtsen el minden mást, ennél jobb nincs. Ha nem szükséges a nagy hangerő + kültéri melók , horgászat kisebb és kirándulás eszem ágában nem lenne vinni komolyabbat, ráadásul még a telefonnal sem kell buzizni. Előre is köszönöm a válaszotokat, és remélem én is tudtam segíteni a jövőbeni vásárlóknak a Lamax ajánlásommal.
-
jom
csendes tag
válasz
Luciferatus #3701 üzenetére
Sziasztok!
Az Eivotor tényleg nagyon zajos, halk zenére nem használható. Teszteltem a Tronsmart 40w mega tipust, az is ugyanilyen. Valószínű az erősítőjük gagyi, mert abszolút hallható a sistergés még a számok váltása között is. Az Anker új 2es model viszont hibátlan. Kiváncsi lennék, hogy a Lamax Beat sounder milyen. Ha valakinek van tapasztalata kérem írjon.
-
KKK-007
tag
Nálam is van egy minimális sistergés, de amíg itt a fórumon nem olvastam, fel sem tűnt. Viszont én a mélyet hiányolom. A tesztek alapján jobbra számítottam. Amúgy elfogadható. Az biztos, hogy igényes darab. Ha kézbe veszi az ember, kifejezetten kellemes a tapintása. Persze tudom, "Nem fogdosni, hallgatni..."
Viszont javítsatok ki, ha nem jó a feltételezésem, de ez ugyanaz: LAMAX Beat Sounder
Csak a festésében különbözik. -
choco01
addikt
Hali.
15.000 ftig mi a legajánlottab BT hangszóró jelenleg?
Jó lenne eg JBL Flip3 vagy Charge 3 szint hangzásban és uzemidoben..
Néztem ezeket a Tronsmartokat, vagy Lamax.. Tronsmart Element Mega nem tudom hogy szólhat..
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Vásárlásban kérnék segítséget. Max 20 ezerig keresek bluetooth hangszórót. A következőket néztem:
Leadzm (korábbi Enusic)
Akaso SL-1000S
Lamax Beat Street ST-1 vagy Sentinel SE-1
Divoom VoomboxIlletve van egy akciós Marley Riddim BT EM-JA012
A hangminőség mellett fontos, hogy könnyen kezelhető legyen (Feleségem is fogja használni, és néha meg tud haragudni a kütyükre, ha nem akarják az igazságot
, nem hátrány, ha kicsit jobban tűri a strapát, illetve azért néhány órát menjen el. A Lamax azért szimpatikus, mert itthonról rendelhető (a Divoom is, de az tán külföldről olcsóbb). A Marley pedig úgy látom, hogy azért egy magasabb (ár)kategória. Természetesen más ötlet is jöhet.
Előre is köszönöm a tanácsokat.
-
choco01
addikt
Hali.
10-20 között tudtok ajánlani valami bevált kihangosítót? Edzés mellé kéne zenéhez, meg lakásba.
Ilyen 8-15 wattosakat néztem, lehetőleg fehér vagy pirosat, vagy pedig ezt az M&J nba lakers logósat néztem, nem tudom milyen lehet..
M&JA JBL és Beats 30-40 ezres kategóriát is néztem, de lehet hogy pl. ez a Lamax is tud majd nem annyi harmad annyiért..
-
csdm
senior tag
Hali!
15e ft árkatórában milyen BT hangszórót ajánlotok?
Fontos a hangzás és a kiemelkedő akkumulátor.Lamax sentinel SE-1?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest