- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #17777 üzenetére
EarFun. Inc
Order No. EHU-XXXXXXXX-XXXXXXX
Thanks for your purchase!Nekem így küldték, csak számokkal. Neked is kapnod kellet volna valami ilyesmit!
Earfun Ravert én is láttam, de kicsit ki ábrándító volt nyilván ott is az volt a cél valamit olcson össze dobni.Csak úgy néha bele gondolok hogy manapság mennyi termék esetén van az ki sporolják belőle a anyagot. Nyilván a gyártási költségek leszorítása is a cél, de ha mondjuk egy termék valóban lenne anyag az élet tartalma is megnőne.
Azért a 80-as évekbeli hordozható hangszóróba se feltétlen volt több anyag.
Csak hát ez működik még 40 év után is.A mai bluetooth hangszórók is tartosak ha az akkumulátort nem számítjuk.
Azt tudom szüleim ilyen Hitachi Boomboxot nyertek nyereményjátékon mikor még magyarba nagyon ritka volt. Fatert aztán maxon tolta 2-3 évig bírta, szóval ez egy mai modern bluetooth hangszóró se tudna többet ilyen üzzembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Razer Cynosa V2 - Nordic Layout INGYEN FOXPOST
- i7 asztali pc játszani, és sok másra, bomba áron!!!! Socket 2066 64GB 8GB VGA
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest