Hirdetés
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Igen ezért is írtam így rá, hogy a hosszútávú tapasztalatokat más is olvassa.
#12469carl18:
Rengeteg tesztet láttam róla, ahol mindenki pozitívan vélekedett, rengeteg oldal véleményezésénél, csak pozitívan nyilatkoztak, és ez az a videó, ami meggyőzött, hogy nem nagyon éreztek különbséget a JBL Xtreme 2-höz képest (már amennyit értettem a szövegből
). Nekem 6 évig szolgált egy Media-tech BOOMBOX BT (MT3145), s maximálisan elégedett voltam a hangzásával és mindennel amit nyújtott, pedig ez is egy no name márka. Most is a csere a meghibásodott töltő csatlakozó miatt érett meg sajnos. S rengeteg hangszóró között keresgéltem és ez teljesen magával ragadott, szállítással és 2 év hazai garanciával együtt 33ezer forint volt.
Hosszútávon érdekelt volna, hogy mennyire jó.
De akkor majd írok róla én ide 1 hónap használat után egy kis összefoglalót.
Köszönöm szépen a részletes leírást és segítséget egyébként, ezt a Dockin D Fine-t nem ismertem.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Nintendo Switch 2
- Reklámblokkolók topikja
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
). Nekem 6 évig szolgált egy Media-tech BOOMBOX BT (MT3145), s maximálisan elégedett voltam a hangzásával és mindennel amit nyújtott, pedig ez is egy no name márka. Most is a csere a meghibásodott töltő csatlakozó miatt érett meg sajnos. S rengeteg hangszóró között keresgéltem és ez teljesen magával ragadott, szállítással és 2 év hazai garanciával együtt 33ezer forint volt.
Hosszútávon érdekelt volna, hogy mennyire jó.
Köszönöm szépen a részletes leírást és segítséget egyébként, ezt a Dockin D Fine-t nem ismertem.