Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Redneck #5583 üzenetére
Na örülök hogy sikerült hangszórót találni, a XB 31 jó választás
Nekem volt Sony SRS 300 rengeteget használtam és elnyühetetlen darab volt,szerintem tartóságra a Sony jobb mint JBL. Egyik régi barátomnak is volt Charge 2 + az is durván 1 év alatt kihalt. A JBL Xtreme elektronikája döglik/haldoklik általában. Azért egy ilyen drága hangszórótól (Eredeti ára 90E) többet is elvárna az ember.Persze a JBL is úgy tervez a hangszóróival, hogy nem kell neki örök/hosszú életű terméket legyártani. Ha a régi tönkre meg úgy is megveszik az újat/jobbat.
Néha körülnézzem pár használt oldalon hogy milyen hangszórók vannak fent, és JBL Charge 1 sehol sincs.
Talán akkor kihalt az összes az 5 év alatt? Mindegyik tönkre ment?Azért én olyan vagyok aki nem 1 évre vesz hangszórót, sajnos a piac ez az iramot diktálja. Mint ha egy terméket csak bérelni, mert ha használod egy adott űzzem órát úgy is tönkre megy. (500-1000 óra például)
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Videós, mozgóképes topik
- Filmvilág
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 6
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Harman Kardon AVR 171S
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56