Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... csak itthoni boltban legyen kapható, nem rendelek külföldről ... "
Szerintem a két legjobb / legesélyesebb cuccot (Motion Boom és Motion+) ezzel le is húzhatjuk a listáról. Marad a két Sony. A fények úgy tudom mindkettőnél kikapcsolhatók, de a "prompt" hangok nem tudom milyenek, ill. kikapcsolhatók-e (mint a két fenti hangszórónál). Igaz nem hallottam (!), de elképzelésem szerint azért a Niceboy egy másik liga ...
Philips? A kezelési útmutató tanúsága szerint app nincs hozzá, a fények kikapcsolhatók, de ennyi. Szerintem nézz meg egy-két YT-s videót, hogy a prompt hangjai beleférnek-e neked. -
djxp01
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam körülnézni 35.000 körül, de inkább alatta, egy nekem megfelelő BT hangszóró irányába, de sajnos idő hiányában, az itthoni piacon kapható, kb. 100 különböző eszköz közül nem tudok választani és dönteni a "kicsit" soknak tűnő igényeimhez megfelelő készüléket.
Aki tudna ajánlani (új), és ha létezik ilyen hangszóró ami a lenti elvárásaimnak megfelelne piacon 35.000-ig bezárólag, annak őrülten hálás lennék. (JBL, a túlárazottsága miatt egyből kiesik, gondolom én.)
Szóval az igények:
-ne legyen semmilyen alapzaja / sistergése alacsony hangerőn, mert sokszor hallgatnék róla podcast-et közelről, kisebb hangerőn, és megbolondulok bármilyen, nem odaillő zajtól, zörejtől, pittyegéstől is
-kizárólag USB-C töltőcsatlakozója legyen
-csak itthoni boltban legyen kapható, nem rendelek külföldről
-minimum ~30 W - tudom, nagy része ezeknek hülyítés, na de hátha
-bekapcsoláskor, eszköz rácsatlakozásakor ne vágja ki a fülemet vinnyogó vagy csilingelő hangeffekt
-ha már merülőfélben van, ne pittyegjen 30% alatt (ötpercenként), hogy tegyem töltőre
-ha hangosabban hallgatnám egy ~17 m²-es szobában, legyen normálisabb basszusa - persze nem egy 120.000-es subládára gondolnék
-tudom, ennyiért nehéz, de ne legyen iszonyúan "műanyagos" és dobozhangú
-hordozós / fogantyús megoldás ne legyen (mint az Anker Sound Boom például), inkább valami hengeralakú megoldás érdekelne
-lehetőleg a stereo hangzás kihallható legyen, ha szemben lenne velem (jobb és bal hangszórók?)
-minimum 10 órát bírjon egy töltéssel, max. 50%-os hangerőn
-FM rádió, vizállóság és SD kártyás bővítés, karácsonyfa-feelinges LED-es világítás (ha van, akkor kikapcsolható legyen véglegesen és ne kelljen minden bekapcsolásnál kikapcsolni a fényeket), több hangszórós összekötés nem érdekel, nem szempont
Eddig, amiket felületesen sikerült kinéznem:LAMAX Sounder2 Max
Sony SRS-XB33
Sony SRS-XB23
Philips TAS6305/00
Niceboy RAZE 3 Titan
Köszi szépen előre is az ajánlásokat! (Ha egyáltalán létezik ilyen....)
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Aureal #13235 üzenetére
Én miután írtam ide, rákerestem itt a topicban és ez a Niceboy Raze 4 lett végül. Tud mindent amire igény van. 15 ropi. 20 óra akku idő, beépített antenna, full vízálló. 20W (tudom, tudom..)
Sencor véleményeket olvastam, de sokan azt írják nagyon gyenge a hangminőség. Konyhai cuccokban egész jó-ár érték arányúak, de itt hangzás téren úgy néz ki nem. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
HUNgaroczel #12511 üzenetére
Ilyen beépített sd-kátya olvasó, FM-rádió (tudom, ez nem volt igény...) vonalon Niceboy hangszórói szoktak beugrani. Több hangszórójukban is van sd-kártya foglalat ... itt nézz szét.
Vagy: Anker SoundCore Mini (a konkrét terméket nem ismerem, de van két hangszóróm és két fülesem a márkától ...)
Talán még LAMAX Storm1 (úgy rémlik ez is a jobbak közé tartozik)#12512 onkelz
A Motion+ is jó választás, amit Lami66 ajánlott, de ha nem akarsz olyan nagyot, akkor az Soundcore Motion Boost (upgraded) is egy nagyon tuti kis hangszóró. -
joysefke
veterán
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
modflow #12134 üzenetére
"... meló helyre kell, hogy motyogjon valami."
Erre akkor talán a Niceboy RAZE mini lesz a tuti választás. Kicsi, hordozható (befér egy fiókba), van benne rádió, USB csatlakozás (pendrive), SD-kártya olvasó. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
makoss #12127 üzenetére
Nem ismerem a Charge 5-öt, de ha nincs rajtam jack (vagy bármilyen más) kimenet, akkor - ahogy azt Gixxer88 is írta - ha megdögölne a bluetooth (ami nem szokott, inkább az akksi), akkor "ennyi volt".
PC-re viszont nem csak jack-el tudod kötni.
• jack-es bt. transmitter-t (rengetegféle van)
• USB-s bt. dongle
Én - minőség szempontjából - az utóbbit jobbnak (és olcsóbb is) tartom. Előbbinek viszont az az előnye, hogy kb. bármiről tudsz hangot küldeni a hangszóróra, aminek van jack kimenete (pl. régi MP3 player).#12123 modflow
Itt úgy látom van. Bár nem 2e Ft ...
Egyébként ez inkább ébresztőóra, amiben van bt. és FM rádió, mint bt. hangszóró, ha érted mire gondolok (akksi, üzemidő).
Az FM rádió egyébiránt elég ritka, és - bizonyos szempontból érthető módon - nem annyira "menő". Most így hirtelen a Niceboy (link1, link2, link3) ugrik be. Itt a topic-ban is volt olyan, aki ilyet vett, és elégedett volt vele. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
ppista1991 #11227 üzenetére
Nincs nagy érdeklődés - és ezért tapasztalat se - a memóriakártyát és/vagy pendrive-ot fogadó hangszórókkal kapcsolatban. A legjobban akkor jársz, ha használod a keresőt és esetleg ráírsz valamelyik tulajra: Niceboy, Sencor, Lamax, BlitzWolf
#11228 Richard!
Annyira ne sajnáld, hogy nincs még akció, ugyanis a lengyel raktár szemlátomást még üres. -
ppista1991
csendes újonc
Hordozható Hangszórót keresek USB tölthetőségel, pendriveról való lejátszhatósággal vagy micro sd kártya lejátszhatósággal.
Milyet ajánlanátok max 20.000 Ft-ig
Ezeket néztem ki:
-BlitzWolf BW-WA1
-Niceboy RAZE 3 Atom
-Sencor SSS81
-Sencor SSS 101
-LAMAX Street ST-1 -
Prien
addikt
válasz
carl18 #10286 üzenetére
Niceboy Raze 3 Titan, lassan 2 hónapos lesz.
Hol a rádió megy róla, hol sima hangszóróként funkcionál, a lényeg, hogy nagyon szeretem, mert relatíve kicsi, nagy hanggal, zajos, poros munkahelyre vettem.
Pont ezért nagy hangerőn üzemel 5-6 órát, amit ugyan kibír, de meló vége felé fel szoktam tenni töltőre. (5000mAh akkuja van, az adatok szerint.) -
Prien
addikt
válasz
carl18 #10284 üzenetére
Persze, ezeket értem, csak annyira sajnálom szegény hangszóróm , gyakorlatilag egész nap 20 centire van a hálózati konnektortól.
Ha arról üzemeltetném, félek, hogy tönkre vágom az akkuját, mert ugye a töltés közbeni merítés eléggé gyilkos tud lenni, extrém esetben fel is púposodhat, stb. Nem tudom, ezekben milyen eletronika védi az akkut. (Nekem Niceboy van.)
Így marad a töltögetés, aztán a lemerítés az alsó harmadba, majd újra töltés.Telefonoknál mondogatják, hogy tartsuk 20% és 80% között a töltöttséget a hosszabb élettartam miatt - hát, egy ilyen hangszórónál ezt nem lehet betartani.
-
Prien
addikt
Pár gondolat, tapasztalat az új barátomról:
Ma megjött a Niceboy Raze 3 Titan, amit mondhatni látatlanban rendeltem meg, mert még annyira friss termék, hogy Youtube teszt videó sincs róla.
Viszont a specifikációi meggyőzőek, Bluetooth 5.0, USB-C, 5000 mAh akku, töltöttség kijelzés, aux, usb, micro SD portok és ami számomra a legfontosabb: beépített antennás fm rádió. Mert hát munkahelyre lesz és nem akartam külön antenna kábelekkel vacakolni. Fontos még, hogy víz és por álló.
Teljesítménye papír szerint 50W, méretei pedig igencsak kompaktnak mondható, 9,3x9,3x21,5 cm.
Masszív kis cucc, fogásra is minőségi és szerintem nagyon szépen szól. Szépen reagál a telefon gyári hangszíneire, így teljesen fülre szabható a hangzás. Remélem, hosszú távú lesz a kapcsolatunk.Múlt héten járt nálam a kistesója, a Raze 3 Radion, az is egy minőségi hangszóró, méretben alig van különbség (7,8cm) , míg teljesítményben igen, az 24W-os.
Emailben direkt megkérdeztem vásárlás előtt,hogy annak is beépített antennája van-e, nehogy lyukra fussak, mire jött a válasz, hogy igen.Kicsomagoláskor persze kiderült,hogy nem, ezért inkább visszaküldtem, mert ha minden nap kábelt kell dugdosni rádió hallgatás előtt, akkor a csatlakozó sem lenne hosszú életű.
Így lett a Titán,ami ugyan drágább, de nem bántam meg.
Röviden ennyi. -
Prien
addikt
Sziasztok! Technikai kérdésem lenne!
Viszonylag keveset olvastam az FM rádió modullal felszerelt példányokról, most azon filózom, hogy érdemes lenne-e ebben az irányban gondolkodni, mert alkalmanként jól jöhetne ez az extra nekem.A gondok:
- Ebben az esetben alaposan leszűkülne a kínálat. (15-20W minimum kell.) Nagy akku is jó lenne, meg BT 5.0.
- vásárlás után kiderülhet,hogy felesleges volt, mert gyenge/használhatatlan a modul a csarnokban, ahol használnám. ( persze visszaküldhető, stb.)Használ valaki ilyen hangszórót? Városban milyen érzékenysége lehet egy ilyen kütyünek?
Vagy maradjon a telefonról átküldött online rádió inkább?
Szeretnék véleményeket kérni!Szerk: 2 példány van, ami tetszik, a Lamax Street2 (15W, de csak 1800 mAh) és a Niceboy Raze 3 Radion (24W, 5000 mAh).
Youtube teszt egyikről sincs. Hát, nehéz.....
-
vanek
tag
Sziasztok!
Unokaöcsémnek szeretnénk bleutoothos hangszórót karácsonyra.
10-12 ezer forint között nézelődök és kinéztem a niceboy márkát.
Név szerint
- RAZE 2 ego [link]
- RAZE 2 vertigo [link]Van valakinek tapasztalata ezzel a márkával?
Valamint mekkora a különbség a 12W 86db és a 20W >=75 db között? Nem értek ezekhez a számokhoz, úgyhogy remélem nem írtam hülyeséget.
3000 forint különbség van közöttük:
[Ego]
[Vertigo]Persze minden más ötletet szívesen fogadok.
Nagyon szépen köszönöm előre is!
-
darkrock
aktív tag
Niceboy RAZE 12.900 Ft. + ajándék Niceboy 4000 mAh napelemes töltő [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest