- VR topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
tokyo2
tag
válasz
apholyon #10554 üzenetére
Szia, ha nem karácsonyi ajándék és ráér utána is és mehet a megbízható külföldi beszerzés, akkor ezeken a linkeken elég ütős karácsonyi akciók vannak 10k körüli hangszórókból:
[link] Earfun Uboom 24W
[link] Tribit MaxSound Plus vagy XSound Go pénztárca függő.
Ezek mind ár/érték bajnokok, főleg így akcióban. -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
apholyon #202 üzenetére
Hétvégi akció volt, sajnos lemaradtatok róla.
Nem biztos, hogy jobb attól még, hogy nevesebb gyártó terméke.
Magam is hallottam a Pure Jongo S3X-et szólni, egyik ismerősöm szintén birtokol egy példányt belőle és valóban lenyűgöző, amit a maga méretében produkál. Véleményem szerint szebben szól a legtöbb olcsó Mini Hi-fi-nél is, ráadásul úgy teszi mindezt, hogy kisebb, hordozhatóbb és akkumulátoros is és ezt meg sem próbálják betuszkolni a Hi-Fi kategóriába, pedig mint írtam hangzásban sokkal közelebb áll a Hi-Fi kategória aljához, mint egy olcsó Mini HI-fi rendszer, melynek dobozán nagy betűkkel virít a Hi-Fi szó, közben meg olyan erőtlenül, kásásan, dinamikaszegényen szól, hogy még egy olcsó 10000 Ft alatti Genius PC Aktív hangfal is odaver neki.
Szóval a Pure Jongo S3X-et még 40000 Ft körül is lehet ajánlani véleményem szerint, bár más hasonló árkategóriájú bluetooth hangszórókkal nincs összehasonlítási alapom. -
twi452
senior tag
válasz
apholyon #185 üzenetére
Simán lehet, hogy csak én bénáztam
Mindegy letöltöttem az app-ját ott sikerült felkűzdeni az otthoni halózatra aztán gyorsan kiabált is, hogy van friss firmware a cucchoz és addig ő bizony nem fog innen tovább lépni amíg nem frissítem
Aztán már megtalálta a nexus 5 bluetooth-al is utána pedig simán a windows-os tabom is úgyhogy működik minden
-
vacs
veterán
válasz
apholyon #128 üzenetére
A Proda X6 tényleg király, megérte a 16K-t (Black friday-kor volt ennyi).
Itt írtam róla pár sort. -
mouzrr
őstag
válasz
apholyon #126 üzenetére
Mik az igények? Én most szereztem be egy JBL GO-t, és nagyon jó hangzása van, meg vagyok vele elégedve. Van rajta egy kis led ami több színben tud jelezni (töltés alatt áll, kapcsolódva van BT-on keresztül, még nincs kapcsolódva, alacsony töltöttségi szint) és jó a külseje is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Google Pixel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest