Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Gaming notebook topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Erwinke #17642 üzenetére
Én nem tudok olyan eszközröl amit manapság gyártanak van benne CD és a hangminősége is jó. Főleg 40E körül ez a 3 együtt nem jár, a CD 20 éve elment ezt el kell engedni.
Esetleg valami lejátszót rákötsz és Jack-en keresztül játszod a zenét. Diskman is volt dívatba az is tud Jack-en keresztül lejátszani kicsi és kompakt is biztos találsz használtan elérhető áron.(Legjobb opció egy jó bluetooth hangszóró+3,5mm Jack egy Diskman) Ettől jobb nincs a te ársávodra.)
Nővérem pár hete vásárolt netten ilyen kazettás/Cd-s magnót Sencor a márka 2X2 watt volt és 30E forint. Én mondtam neki ez a év rossz üzlete volt....A TOZO PA1 600 gramm és az Audiofil hangszóró volt a Sencor mellet.
Teljesítmény, hangminőség basszus minden téren más Dimenzió a Tozo.
#17635Wolfskin
Igen, én is azt mondom a Dockin egész zenei, én is szeretek rajta zenét hallgatni. És számomra zeneibb volt Mint a Motion Boom.Jól és nézz ki elegáns stb.
Lehet nem mai darab, 8 éve lassan piacon van de a hangja mai napig jónak számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- 2x LG 27GP850-B UltraGear / 1-3 ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 500gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest