Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
vampire17 #19672 üzenetére
Szerintem ennyire ne gerjedj rá erre a márkára, ne bízz meg benne vaktában.
Nagyon attól függ a minőség, hogy mennyire figyelnek oda a copy-ra vagy az OEM gyártatás során a tervezésre/minőségre. Ez a Blitzwolf nem az a cég, aki maga tervez/gyárt. Jóformán csak egy kereskedő és egy kitalált név. Berendelnek az OEM-től nagy tételben és erre rászitázzák a márkanevet.Az a hangfal amivel elégedett vagy az is valójában egy jól sikerült Creative Sound Blaster Roar hangfalnak a kopija. Örvendetes, ha azt relatíva jó minőségben legyártották olcsón. Viszont amit most kinéztél is , de még nem hallottad élőben, legfeljebb csak úgy vedd meg, ha ténylegesen biztosított a 14 napos elállás lehetősége. Legalább is szerintem.
Mi az az árkategória? Mert az aliexpreses ki tudja mi, az 22K volt, viszont az említett Blitzwolf típust itthon 55K-ért találtam csak.
Röviden írd le mik a vágyott igények és nagyjából mennyi a keret +/- és biztos lesznek itt többen, akik ajánlanak majd 1-2 típust.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest