Új hozzászólás Aktív témák
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek egy anomáliában.
Zenehallgatási szokásaim a következők:
Mobiltelefonról hallgatom Spotify-t, YT music-ot, álltalában otthoni soundbarról (Bluetooth) vagy autóban Blitzwolf vagy Xiaomi transzmitteren keresztül (Bluetooth) nagyon ritkán telefonról a hangszóróján.
A jelenség minden szolgáltatónál minden Bluetooth eszközön fennáll, hogy zene hallgatás közben egyszer csak 5-10 mp-re felhangosítja a zenét, majd vissza halkul alap hangszintre. Ezt kb. 2x egy zeneszámban.
Viszont direkt szoktam nézni, hogy ilyen semmi értesítés semmi hívás nem jön, amitől hangot kéne változtatnia, bár azt ilyenkor levenni szokta.
Azért emeltem ki a telefon hangszórót, mert amikor azon hallgatom, akkor nem csinálja ezt.
Szerintetek merre fele kéne elindulni a nyomozással?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- E-roller topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest