Hirdetés
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- XMLTV EPG letöltő progi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SONY LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
baitsee23 #17357 üzenetére
" ... az utódját, az Tribit Xsound Plus 2-t."
Igen, itt van egy kis kavar, mert ez gyakorlatilag MaxSound Plus 2 kellene, hogy legyen, de a Tribit kicsit megkavarta a dolgokat.
Anno nekem is volt MaxSound Plus-om, és annál szerintem tényleg nincs jobb ebben a méretben és kategóriában. Ez kapott egy upgrade-et (és már nem csak XBass kiemelés volt rajta, hanem audio-book "hangzás" is), most pedig jött a rendes utód, aminél már van app, type-C csati, újabb bt. stb.
Jó kis cucc, használd egészséggel! -
samu2062
senior tag
válasz
baitsee23 #17311 üzenetére
Hogy ajánlhattam volna másképp?
Van két darab. Én is itteni ajánlásra vettem az elsőt, aztán úgy megtetszett, hogy vettem még egyet. Azon felül, hogy mindenben megfelel a leírt igényeidnek, annyit tudok róla mondani hogy tényleg jól szól. Részletes, tiszta hangja van. Viszonylag kiegyenlített hangzású nem emel ki nagyon semmit és hiány sincs semmiből. Mélye is pont annyi van, amennyi kell. Semmilyen EQ-t, vagy hangzásjavítót nem használok hozzá. Szerintem mindent kihoztak belőle, amit ilyen kis méretből lehetett. Előtte JBL flip 5-öm volt, az nyomába sem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vallás
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- XMLTV EPG letöltő progi
- Automata kávégépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő