- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egérpad topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
baitsee23
őstag
válasz
Norby86 #17426 üzenetére
Ezt a Blitzwolf modellt nem ismerem, csak olvastam róla, hogy elég korrekt cucc. De örültem, hogy a BW-WA4-en sikerült túl adnom, mert iszonyat nagy csalódás volt. Egyelőre hanyagolni fogom a márkát. Nem elég, hogy borzalmasan szólt, ráadásul az Alin megtaláltam a modellt még néhány különböző márkanéven és árszinten: Xdobo X5, Bogasing M6, SODLK TX6. Elég hervasztólag hatott rám.
-
válasz
Norby86 #17394 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de ebben a kategóriában nem biztos, hogy a sub mély (tipikusan <60hz) rendesen jelen lesz, ettől még kellemes hangzásvilágokat találhatsz.
Szerk., hogy ajánljak is. a Soundcore Motion Boom Plus-nak is utánanéznék a helyedben. Újonnan most 110 eur, használtan lehet, hogy találsz a kereteden belül. Ez méretileg nagy, hangerő van benne bőven, és a basszus is minden bizonnyal mélyebbre megy, mint a kisebb hangszórók esetében.
-
tibbike01
őstag
válasz
Norby86 #17383 üzenetére
Rtings.com-on nézd meg a teszteket, lehet összehasonlítani is. Pl a motion 300-al összehasonlítva sokkal méllyebbre megy a JBL (és más teszt értékekben is jobb). A kínai hangszórók általában mély orientáltak, ráülnek/ráépítenek a mély hangokra és így fárasztó a hangjuk. Hiányoznak a közép hangok.
-
tibbike01
őstag
válasz
Norby86 #17379 üzenetére
Én épp most vettem 28ezerért használtan, de tökéletes állapotú JBL Charge 5-öt. Ekkora méretben szerintem ettől nincs szebben szóló bluetooth hangszóró. Kb 2 havi youtube teszt, összehasonlító videók után mondom, ha normális középhangot és énekhangot is szeretnél, akkor nem nagyon van más. Pedig nagyon akartam kínából rendelni (mert nem pártolom a JBL-t) soundcore motion 300 vagy tribit volt még képben, de egyáltalán nem hozzák azt a tiszta képet, mint a JBL.
-
SFanatic
újonc
válasz
Norby86 #5281 üzenetére
Szia!
Hát fogalmam sincs, hogy mennyire vízálló. Remélhetőleg ha gondosan zárod a portokat fedő ajtót akkor nem lesz gond. Egyébként az Anker hangszórók sem hibamentesek. Nekem például a soundcore 2-m elromlott, bár mint utólag kiderült egy szédszedés és újbóli összerakás megoldotta a problémát, úgyhogy inkább valamilyen kifagyás lehetett, de az ügyfélszolgálat szinte szónélkül küldött egy csere példányt. Szóval a garanciájuk elég jó, akkor is ha esetleg beázna. Hát ajánlani esetleg a JBL Flip 4-et tudom még ebben a kategóriában vagy a tribit xsound go amit eléggé dícsérnek és vízálló, de még nem próbáltam, úgyhogy nem tudom milyen. Illetve hamarosan kijön a tribit Xboom, ami körülbelül ebben az árkategóriában lesz és elég ígéretesnek tűnik.
-
SFanatic
újonc
válasz
Norby86 #5277 üzenetére
Szia!
A sport XL-t még nem hallotam de a specifikációk alapján jobbnak tűnik. Erősebb driver-ek és dual passive radiator. Valamint nem tudom, hogy mit értesz az alatt, hogy vízben is bírja, de a SoundCore 2 az csak cseppálló, szal esőben, zuhany alatt oké, de nem szabad vízbe tenni, míg a sport XL-t azt igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest