Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Pánik a memóriapiacon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
sunone
üzenetére
"Sajnos nekem nem jött be az Alan Ross EQ."
Én se azzal használom, ill. néha szoktam állítgatni rajta.
Én nem is feltétlen törekszem az ideális hangzásra, hanem csupán arra, hogy nekem tetszen. Utóbbit egy jó EQ-val lehet a legjobban megközelíteni. Ezért is van két hangszóróm és egy fejhallgatóm a márkától.
A füles (TWS) még várat magára ... -
sunone
aktív tag
Szerintem valamilyen boombox kialakítás lesz a nyerő.
Bocsánat, ez zsákutca, a boomboxok kb a bluetooth forradalom küszöbén haltak ki.
Egy-két darab.., talán még a Sharp GX-BT9X jó is lenne, de az égvilágon nem lehet kapni; illetve a JVC RV-NB300DAB lenne egy hasonló, de ez nem megy 12 voltról. -
<Adamsky>
nagyúr
Akkor emelem a tétet
Szóval, ha van gempa, és ez a hölgy a nagy Ő, akkor egy Vifa Helsinki-nél nem érdemelhet kevesebbet
Mondjuk az még mai napi nem világos, hogy Oluv-ot hintába tették-e azzal, hogy megszűnik a márka, de nagyon nem úgy néz ki, mint ami lehúzta a rolót.
-
-
wolfman
veterán
Igen igen. Színez. Hirtelen meghallod, biztosan mosolyt csal egy ilyen térérzet az arcodra, de ha van minimális sütnivalód, tudod, hogy valami mókolás van benne. Volt hogy a LiveSound funkciót kapcsoltam be egy koncertfelvételnél, ott meg annyira szétnyitotta a teret, hogy már zavaró volt, szétesett a zene. Francnak kell ilyen gané hangszín beállítgatás, maradhatott volna csak a manuális. Sajna ezen indok miatt ez csak egy party hangfal marad, ami inkább a közigény miatt kap ilyen opciókat. De mondom, kellett volna még tesztelgetni.
Nekem egy hangfalon ne lehessen hangszínt állítgatni, azt majd megteszem a lejátszó szoftveren, ha akaromEzeket a zenéket szerezd be magadnak valahonnan, aztán telóról nyomasd ha úgy van vagy DAP-al.
-
B1T3
addikt
Pedig 60 körül leginkább talán a Harman Kardon Onyx Studiók tudnak a legszebben szólni. Egész lineáris a hangképük (a közép egy kicsit kevésbé részletező), és bár van mélykiemelése, ez abban a tartományban van, ahol sok másik eszköz már meg sem tud szólalni, szóval van benne bőven tartalék, EQ-zni is kiválóan lehet, ha valakinek igénye van rá.
Régóta tervezek már írni egy topic összefoglalót, csak mostanában el voltam havazva. Remélhetőleg hamarosan összejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futárcégek
- Formula-1
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung 860 EVO 1TB SSD,2.5
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A füles (TWS) még várat magára ...