- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramoskaa
senior tag
válasz
Peaceliker #18719 üzenetére
Itt még az se működne, mert nem partycast-es. A 2 plus meg az. De megrendeltem a második motion boom-t.
-
Ramoskaa
senior tag
válasz
<Adamsky> #18712 üzenetére
Ez a két hangszóró TWS-be vs. egy erősebb jó kérdés.
Itt az első opció játszik, ha nem tudom őket párban használni akkor két motion boom a nyerő, mert cél a TWS ,de mivel két különböző hangszóró így lehet a hang is fura lenne ,ha esetleg lehetne párban használni a motion boom 1 és 2-ötEgyébként elég jól le vannak akciózva még valamivel több ,mint egy napig 60 és 90€
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Motion boom mellé ugyanazt vagy boom 2-t vegyek inkább? Párosítva a hangzás nem lesz gagyi , mert mások a paraméterek? Illetve teljesen kompatibilis egymással, programba is gondolom külön tudom őket állítgatni.
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! A sima motion boom gyártásánál változtatott valami? Értékelésnél olvasok róla panaszt.
-
-
Ramoskaa
senior tag
Motion Boom Bluetooth hangszóró most a legjobb áron!
kuponnal -24 euró
[31 ezerről ~26 ezer] -
Ramoskaa
senior tag
válasz
pècsimunkás #15527 üzenetére
remélem a motion boom-al nincs ilyen probléma ,mert Poco-m van nekem is
-
Ramoskaa
senior tag
Mekkora különbség van a motion bloom és motion+ között? Mind kettő le van akciózva: ~31ezer vs 39ezer
-
Ramoskaa
senior tag
válasz
ftamas0201 #15489 üzenetére
köszkösz
-
Ramoskaa
senior tag
válasz
ftamas0201 #15485 üzenetére
hülye kérdés, de hogyan fizettétek euróval? Paypal?
-
Ramoskaa
senior tag
Teljesen elvesztem! Hiába nézegetem a videókat, a hangot nem adja át. 20.000 Ft-ig tudnátok ajánlani bt hangszórókat?
Akár külföldről is!!
Köszönöm! -
Ramoskaa
senior tag
válasz
pècsimunkás #15438 üzenetére
köszi! nekem realme termékkel még nem volt gondom. Blitzwolf SSD viszont jól szuperál. Csak az a kérdés ,hogy mekkora különbség lehet hangzàsban a 20w vs 30w között (realme vs blitz)
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Megvenném az első Bluetooth hangszórómat.
10.000-20.000-ig.
Ezeket néztem eddig : Realme Brick, Xiaomi Mi portable, Edifier MP230 2.0 és BlitzWolf BW-WA4.
Ami fontos lenne az akksi meg ,hogy lehessen 2-öt összekötni, de a hangzása is legyen azért tiszta, akkora elvárásom nincs ennyi pénzért,de szeretném kiválasztani ezek közül a legjobbat.Ha esetleg mást ajánlanátok ebbe az ársávba azt is meghallgatnám
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gigabyte alaplap topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged