Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Aureal #13129 üzenetére
Nekem volt T6 Max több hónapig, porfogó feladatát tőkéletesen ellátja. A Blitzwolf valszeg ugyan az csak más név alatt kiadva.
Megmondom ősszintén, ennyiért már kapni valóban jó hangszórót is.
Motion Boom vagy W-King D8 már van ennyiért.Szóval azonos árba semmi értelme kockáztatni, ha van jól bevált model ami valóban jól szól miért venné az ember a rosszabat.
Nekem volt tavaly W-King D8 jó árba vettem, a T6 Maxtól sokkal de sokkal jobb. Szóval ha valaki hangszórót akkar ne fizetett marketing videókat kéne alapul venni. Ott nyilván csak azért dícsérik mert el akarják neked adni, és keresik a verebet a horogra.
Szóval, én biztos nem kockáztatnák ennyi pénzért főleg.
A T6 Max is csak azért került hozzám, mert egy winyora cseréltem haverralDe amúgy pénzt nem adnák érte.
Bár csodálkoztam aki megvette az elégedett volt vele, bele se gondolok akkor milyen lehet a rossz.#13134<Adamsky>
Igen, valahogy Alan Rossi-nál is a Trashmart márka csak 1 videó erejéig szerepelt, ott se sikerült semmi különösen produkálnia.Meg, úgy ősszintén szerintem a piacot azzal tudjuk írányitani ahogy vásárlunk. De ameddig minden gyártó alja, rossz minőségét és megveszik az embereket addig nem kell csodálkozni hogy ilyen sok a hulladék kategória.
Persze, én nem tartom magam Audiófilnek. De az a baj sok márka még az átlagos hangzást se hozza amit az ember elvárhat tőle.
Aztán akik megveszik a rossz minőségű hangszórókat nyilván azért dícsérik mert egyszerűen még nem is halloták valóban jó hangú bluetooth hangszórót se.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- REpont és hulladékgazdálkodás
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest