- R_volution médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Aureal #13129 üzenetére
Nekem volt T6 Max több hónapig, porfogó feladatát tőkéletesen ellátja. A Blitzwolf valszeg ugyan az csak más név alatt kiadva.
Megmondom ősszintén, ennyiért már kapni valóban jó hangszórót is.
Motion Boom vagy W-King D8 már van ennyiért.Szóval azonos árba semmi értelme kockáztatni, ha van jól bevált model ami valóban jól szól miért venné az ember a rosszabat.
Nekem volt tavaly W-King D8 jó árba vettem, a T6 Maxtól sokkal de sokkal jobb. Szóval ha valaki hangszórót akkar ne fizetett marketing videókat kéne alapul venni. Ott nyilván csak azért dícsérik mert el akarják neked adni, és keresik a verebet a horogra.
Szóval, én biztos nem kockáztatnák ennyi pénzért főleg.
A T6 Max is csak azért került hozzám, mert egy winyora cseréltem haverralDe amúgy pénzt nem adnák érte.
Bár csodálkoztam aki megvette az elégedett volt vele, bele se gondolok akkor milyen lehet a rossz.#13134<Adamsky>
Igen, valahogy Alan Rossi-nál is a Trashmart márka csak 1 videó erejéig szerepelt, ott se sikerült semmi különösen produkálnia.Meg, úgy ősszintén szerintem a piacot azzal tudjuk írányitani ahogy vásárlunk. De ameddig minden gyártó alja, rossz minőségét és megveszik az embereket addig nem kell csodálkozni hogy ilyen sok a hulladék kategória.
Persze, én nem tartom magam Audiófilnek. De az a baj sok márka még az átlagos hangzást se hozza amit az ember elvárhat tőle.
Aztán akik megveszik a rossz minőségű hangszórókat nyilván azért dícsérik mert egyszerűen még nem is halloták valóban jó hangú bluetooth hangszórót se.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest