Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Albert.Tamas #17362 üzenetére

Megtisztelsz, de én se vagyok orákulum ;)
    Ahogy írtam a három hangszóró tök más kategória, és mivel nem írtad, hogy úgy amúgy mik a preferenciáid, én így biztos, hogy még tippel se nagyon tudok szolgálni.
    Tudod, mintha azt kérdezném: Mazda MX-5, Tesla Model 3 vagy KIA Sportage?

" ... volt vifám hat nem rossz de nem is akkora nagyszám ... "
    Én még nem hallottam Vifa-t, de mindenhonnan azt hallom, hogy (méret) kategóriában az egyik legjobb. Nekem inkább az á-értékkel és a design-al van gondom ...
    ... és azzal, hogy nem igazán látom a cég állapotát. Évekkel ezelőtt voltak hírek, hogy bedőlt. Nem is jelent meg új hangszórójuk ki tudja mióta, de a régi paletta kapható.

#17365 Tiger.
    Bocsi, de nálad is az a gond, hogy nem látom (lehet ez az én hibám), hogy mit akarsz
    A BlitzWolf BW-WA3 Pro egy akkumulátoros hordozható hangszóró, míg a Edifier D12 inkább egy "bookshelf speaker" → nincs benne akkumulátor.

#17367 carl18
    Kínosan nagy a csönd az UBoom X körül. Oluv is az egyel korábbi videójában csak problémákról számolt be, a legutóbbiban pedig a fülesét promotálta. Pedig nem egy követője faggatja szinte folyamatosan, hogy mikor jön az X.
    Ja manual (én is link-eltem itt hónapokkal ezelőtt) meg spec. már régóta tudható, mégis ...

Új hozzászólás Aktív témák