- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
baitsee23
őstag
Ezt ma fotóztam Venice Beach-en:
Elég komolyan szóltak együtt. 😁
-
baitsee23
őstag
Ezt olvastátok?
-
baitsee23
őstag
válasz
Norby86 #17426 üzenetére
Ezt a Blitzwolf modellt nem ismerem, csak olvastam róla, hogy elég korrekt cucc. De örültem, hogy a BW-WA4-en sikerült túl adnom, mert iszonyat nagy csalódás volt. Egyelőre hanyagolni fogom a márkát. Nem elég, hogy borzalmasan szólt, ráadásul az Alin megtaláltam a modellt még néhány különböző márkanéven és árszinten: Xdobo X5, Bogasing M6, SODLK TX6. Elég hervasztólag hatott rám.
-
baitsee23
őstag
válasz
samu2062 #17312 üzenetére
Nagyon köszi, hogy irányt mutattál!
Ugyan nem az általad ajánlott modellt rendeltem, hanem az utódját, az Tribit Xsound Plus 2-t.
Szerintem szenzációs kis szerkezet, és a méretéhez képest elképesztő módon szól.Az én elvárásaimat bőven hozza. Ha valaki főleg zárt térben használatos "utazós hanxórót" akar, nagyon jó választás - szerintem. Tele van tesztekkel a net, a Youtube is. Van hozzá app, IPX7-es, BT 5.3, 24 órás üzemidő, telefon kihangosítás, TWS, fw frissítés, és eleve stereo (ami nekem becsípődés). Nekem az Aliról 20000huf alatt volt, és megjött 11 nap alatt.
-
baitsee23
őstag
Sziasztok!
Utazáshoz keresek megint egy nem drága, de ahhoz képest korrekt hangszórót. Ilyen volt a kis Bluedio BS-2-m, de lecseréltem egy Tronsmart Trip-re. Aztán szerdán jött meg a Blitzwolf BW-WA4, ami szintén egy nem sikeres választásnak tűnik. Mind2 tompán, színtelenül szól számomra. Érdemes egyáltalán keresnem, vagy ez a kategória már csak ennyit tud?
Ha van még esély, ajánljatok - kérlek - valami(ke)t, ami(k):
Max. 20-25000huf.
Ömmagában is stereo, TWS nélkül. Tehát nem egy hangszórós, vagy oszlop jellegű.
Lehetőleg kisebb, könnyebb, hogy a bőröndből ne foglaljon sok helyet, súlyt.
Tudom, kompromisszumos, de már volt ilyenem.
Vannak újabb, ígéretesnek tűnő márkák (Cyboris Tribit, Soundcore, stb.), de nem merek már vaktában, tesztek alapján rendelni.
Nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest