- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
T6 plus update van egy hete nekem. Ha valaki ilyet venne, javaslom egyből hozzá egy powerbankot is, mivel a gyártó által belengetett akár több mint 15 órás üzemidő 7,5 óra valósan. Utána elkezd csipogni, kb egy órán keresztül még, de az már nem nevezhető zenélésnek, amikor 2 percenként figyelmeztet.
-
wolfman
veterán
Elnézést, gyorsan írtam mert siettem, ezért véletlenül kimaradt az irományomból, hogy jelenleg van nekem egy Dockin Dfine-om, csak a sztereo meg aptX miatt szeretném cserélni a + 2-re. Specifikációban belenéztem, tán picit gyengébb sub van benne de a magas hangszóró meg erősebb lett pár wattal. Akksi is 11 óráról 16-ra növekedett (talán 6600mAh-ról 9600mAh-ra). A kivehető, cserélhető akksi nem tudom mivel lenne kényelmesebb, mert tutkóra valami speckó akkumulátor kell bele amit semmivel nem tudod helyettesíteni (ha más nem a mérete miatt).
Imádom ezt a sima Dfine-t is, ha kiküldetéses melón vagyok, este a pihenőben a laptopra kötve szoktunk mozizni és az élményt hozza jó helyre pakolva. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest