- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
T6 plus update van egy hete nekem. Ha valaki ilyet venne, javaslom egyből hozzá egy powerbankot is, mivel a gyártó által belengetett akár több mint 15 órás üzemidő 7,5 óra valósan. Utána elkezd csipogni, kb egy órán keresztül még, de az már nem nevezhető zenélésnek, amikor 2 percenként figyelmeztet.
-
wolfman
veterán
Elnézést, gyorsan írtam mert siettem, ezért véletlenül kimaradt az irományomból, hogy jelenleg van nekem egy Dockin Dfine-om, csak a sztereo meg aptX miatt szeretném cserélni a + 2-re. Specifikációban belenéztem, tán picit gyengébb sub van benne de a magas hangszóró meg erősebb lett pár wattal. Akksi is 11 óráról 16-ra növekedett (talán 6600mAh-ról 9600mAh-ra). A kivehető, cserélhető akksi nem tudom mivel lenne kényelmesebb, mert tutkóra valami speckó akkumulátor kell bele amit semmivel nem tudod helyettesíteni (ha más nem a mérete miatt).
Imádom ezt a sima Dfine-t is, ha kiküldetéses melón vagyok, este a pihenőben a laptopra kötve szoktunk mozizni és az élményt hozza jó helyre pakolva. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest