- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz
<Adamsky> #14080 üzenetére
"A gyári EQ / fülhallgató "optimalizáló" nincs véletlenül bekapcsolva?"
Nincs, azokat is próbáltam, csak rosszabb eredmény jött ki.Vezetékes ügyben: van valahol egy Jbl fülesem, arra emlékszem, hogy az előző telóhoz képest (Huawei P20) nagyon picivel rosszabb hangja volt amíg használtam, de ez referenciának kevés.
Mióta teljesen át álltam mindenhol bluetoothra, azt sem tudom hol vannak a füleseim, kábeleim.De ezzel a Poweramp eq-val a Blitzwolf bluetooth fülesem is új életre kelt, pedig eddig sem volt rossz!
Már belőttem az eq-t az autóhoz is, az is kiválóan szól mostmár, jöhet a házimozi és utána vissza térek a hordozható hangszóró vásárlás témájához is.
Így talán optimistább vagyok.Köszönöm mindenkinek a fáradozást és a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest