Új hozzászólás Aktív témák
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek egy anomáliában.
Zenehallgatási szokásaim a következők:
Mobiltelefonról hallgatom Spotify-t, YT music-ot, álltalában otthoni soundbarról (Bluetooth) vagy autóban Blitzwolf vagy Xiaomi transzmitteren keresztül (Bluetooth) nagyon ritkán telefonról a hangszóróján.
A jelenség minden szolgáltatónál minden Bluetooth eszközön fennáll, hogy zene hallgatás közben egyszer csak 5-10 mp-re felhangosítja a zenét, majd vissza halkul alap hangszintre. Ezt kb. 2x egy zeneszámban.
Viszont direkt szoktam nézni, hogy ilyen semmi értesítés semmi hívás nem jön, amitől hangot kéne változtatnia, bár azt ilyenkor levenni szokta.
Azért emeltem ki a telefon hangszórót, mert amikor azon hallgatom, akkor nem csinálja ezt.
Szerintetek merre fele kéne elindulni a nyomozással?
Előre is köszönöm. -
tomszli11
tag
Sziasztok!
Az az igazság, hogy korábban már feltettem a kérdést, itt és másik topikban is (#11893)
Viszont, már a Xiaomi Mi Tv soundbar tulajdonosa vagyok (ajándékba kaptam), azért is kérdeztem mert a Tv nem akarja közvetíteni a jelet köszönhetően a kevés csatlakozási lehetőségnek, egyedül az optika megy, de távirányító nélkül a soundbaron nem lehet szabályozni a hangot csak a rajta lévő gombokkal.
Van valami tippetek, hogy lehetne ezekből HDMI ARC-t csinálni átalakítani?
Vagy jobban járok ha nem vesződök ezzel és veszek egy olyan soundbart ami távirányítós és több csatis.
Azért is itt kérdezem mert lehet tudtok tippet mondani mint csatlakozási opció.
Köszi! -
tomszli11
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Két hangprojektor között vacilálok, és nem tudom melyik lenne a jobb választás.
1. Xiaomi Mi Tv soundbar
2. Hisense HS214 2.1 CH Soundbar
A Xiaomiba 8 hangszóró van, a Hiesense-nél nem találtam ilyen adatot, viszont az 2.1-es hangzású.
Nem vagyok járatos a teljesítményekben, de a Hisense talán jobbnak tűnik.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest