Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Keresgéltem az interneten, hogy a SRS-X77-nek hány wattos a mélynyomója. De sajnos semmi információt nem találtam.
Valaki esetleg tudja? -
Mátésum
aktív tag
válasz
picstike #3081 üzenetére
Szia, nekem Sony XB20 van. Szerintem nagyon szépen szól, nem tudom, milyen zenét hallgatsz, úgy látom, hogy inkább az elektronikus zenét kedvelőknek kevés ezekben a basszus (vagy kb. mindenhol), én azt kevesebbet hallgatok, de a zene valós hangjához szerintem közel van ennek a hangszórónak a hangja. Nincs túl tolva benne a mély. A kihangosító része szerintem nem biztos, hogy egy autóban megállja a helyét. Én itthon próbálgattam eddig, de nem mindig örültek neki a túloldalon. Szerintem hangban jobb a Sony, de bármelyiket is rendeled meg, tedd be az autóba, próbáld ki, és hamar ki fog derülni, hogy megfelel-e az elvárásnak, ha meg nem, akkor visszaküldöd. A Sony egyébként bírja tényleg a kb. 8 órát, töltés közben is működik, bírja az enyhe vizet, szerintem kicsit strapabíróbb, mint a JAM .
-
LanyUs
őstag
válasz
Hauptmann #3079 üzenetére
Én szinte soha nem vettem semmit a jófogásról kivéve az új bluetooth hangfalat
Taktikám a következő:
1. Ráírok és megkérdezem a számlát, gar., honnan és miért eladó. Ha nem válaszol, akkor amúgy sem érhető el -> felejtős
2. Ha válaszol, akkor mondatszerkezet, használt szavak, helyesírás, ha megbukik a teszten -> felejtős
3. Ha kikerüli a számla témát, mert ajándék vagy hasonló duma-> felejtős
4. Telefon teszt szavak, beszéd stb.
5. Személyes találkozáskor félre vonulva rácsörög, ha a "nem megfelelő" személy veszi fel az üzlet tárgytalan -
válasz
pixelmester. #3072 üzenetére
Ez tök jó infó, köszi,nem tudtam. Egyébként az extreme-t nemrég vettem, lehet, hogy ebben vagy a charge3-ban is már valami software frissítés jót tenne és nem lenne az a ritka szünet.
Az extreme,de sztm a charge 3 is már jó lenne a kamionba. Viszont a multipont nem annyira jól működik, ha egyik készülékre kapok hívást és a másikon ment a zene azt a jbl-en nem tudom újra indítani,megint a telefonon kell (mondjuk egyik S7 volt a másik egy i5SE) -
Janaboy
veterán
En ma probaltam a Clip 2t, hat 3eFtert sztem rohadtul megerte, egesz korrekt es tok hangos.
Amire használva lesz, bőven jo. -
SupernovaHUN
csendes tag
Szerintetek (mivel most nincs raktáron a weboldal szerint) mennyi idő lesz a Telekomnak, míg készletre jön egy új adag Charge 2+? Mit gondoltok mennyi szokott lenni? És vajon mennyi idő alatt viszik el?
-
-
Krill77
őstag
válasz
choco01 #3082 üzenetére
A blitzwolf jobb ezektől. A go csak egy prüttyögő vacak. Arultak multkor egy bluedio bs3 mat 9 ert a jofogson. Azt alkudd le 8 ra es bar nem olyan basszusos mint egy komolyabb cucc de az mar vállalható. Akkuban, hangeroben. (ha mar pénzt adsz egy speakerért amit használni is akarsz akkor ne vegyél vackot) go=kuka..
-
choco01
addikt
Szóval jelenleg úgy néz ki hogy nem tudok CLIP 2-t venni telekomnál coopos kártyával hiszen betették a nyári akciójuk alá... esetleg Go-t tudnék venni 4500-ért kapcsolatpontokkal..
Továbbra sem tudom hogy a Clip 2 lényegesen hangosabb-e mint a Go, vagy elenyészően..
A go-t használtam most 3-4 napot kis kiruccanás alatt, nekem teljesen megfelelt, 1-2 helyzetben lehetett volna picit hangosabb, de az üzemidejével meg voltam elégedve, és a méretővel is.. üzemidőben elvileg jobb a Clip 2.
Ezektől eltekintve max. 5-6 ezer forintig van jobb vétel a GO-nál? Esetleg a BlitzWolf BW-F3-at néztem nagyon max, de nem tudom hogy az a fenti két modellhez képest jobb lehet-e..
-
picstike
tag
válasz
pixelmester. #3077 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
Vagany
őstag
Villámakció van a Doss Soundbox Xl-re, ennyiért tényleg BB
[link]
76,49€ -
LanyUs
őstag
válasz
SupernovaHUN #3073 üzenetére
Fórumok\Egyéb\BestBuy akciók, beszélgetések Még büszkék is rá a nyerészkedő fórumos társak
Csóri kis csávó az összes ilyen és mentalitásban zéró.
-
-
carl18
addikt
válasz
SupernovaHUN #3073 üzenetére
Ez a magyar valóság! Üdv benne!
igen valóban érdekes ez a egész, azért vélhetően ennek a magyar megélhetés is közbe szól. Mivel idehaza nem olyan egyszerű minden ezért csinálják, és csinálni is fogják addig amíg megveszik tőlük.
Egyszer láttam egy youtube videós motoros srácot, valami játékot akart megvenni leértékelve, 1 órával nyitás után ért oda és elvitte az összeset egy ember mondta neki az eladó. És mondta is a jofogás tele volt a leakciózott játékokkal bontatlanul árulták őket.
Amúgy nem tudom miért görcsölsz rá erre, hozd ki te is telekomtól ennyi. -
-
SupernovaHUN
csendes tag
Megtörtént, amire számítottam is. A srác valóban 20 ezerért vette azt a JBL-t és egy kurva forintot sem engedett a 28.900-ból. Jó, hogy még nem értem oda ahol találkoztunk volna.
De mostmár visszanéztem HA-ra és "valahogy" megszaporodtak a 28-35(!) ezer forintos ajánlatok bontatlan, garanciális Charge 2+ra.Elszakadt a cérna. Hát mi a faszom ez a tirpák suttyóság, ez a nyerészkedés?! Felvásárolják az egész kurva készletet ezek az élettelen pénzéhes gyehennáravalók és aki meg tényleg magának, saját használatra venné azt a hangszórót, annak meg nem marad... Dögölne ki az összes. Egyébként 28.900-at megért volna nekem, de most, hogy kiderült, ő is csak ki akar használni engem, elvből sem veszem meg tőle. Ez volt anno is, amikor a Tesco leárazott néhány Battlefield 1-et 12 ezer forintra. Felvásárolták nyitáskor és kirakták jófogásra, hardverapróra darabonként 8 ezres haszonnal.
Undorító ez a hozzáállás, nekem konkrétan lelkiismeretfurdalásom lenne, ha ilyet tennék...
Szerencsére a Telekom szerint még "újabb készlet várható", különben elmennék és bemutatnék ennek a fasz eladónak. Na kézcsók.
-
pixelmester.
aktív tag
Valahol olvastam, talán a JBL charge2-vel kapcsolatban, h kb 20-25mp-ig nyomva tartva a BT és hangerő- gombot kikapcsolható a mélynyomó. Ez nagy örömömre a Flip3-nál is működik. (Ha nem zenét, hanem beszélgetést hallgatok, idegesítő a sok basszus.)
Ez miért nincs benne a termék leírásában? És a gyári alkalmazásban??? -
pixelmester.
aktív tag
válasz
Maxximus #3070 üzenetére
Nekem is az a tapasztalatom, h iphone-nal szebben szol, mint androiddal.
Es ami tok fura, h androidbal kulon kell a JBL es az androidos eszkoz hangerejet is allitani...
Iphone-nal mindket helyen a "közös" hangerőt állítod.Azért ez a par percenkenti par masodperces elnémulás elég ijesztően hangzik...
Kíváncsi vagyok, mikor jön ki majd új JBL, aminél jobban meg van oldva a kompatibilitás. Ha jól értelmezem, a "connect +" miatt a flip4 csak saját típusával tud társulni? Mivel csak ebben az eszközben van +. -
válasz
pixelmester. #3066 üzenetére
Nem tudom,nekem van extreme-m és charge 3 -am is. Összeraktam én is őket,nálam olyan 2-3 percenként egy 1-2 mp-re el-el ment az egyiken a hang. Amúgy nem volt olyan rossz a páros. Kicsit más a hang karakter , de közép hangerőn tudta tartani az iramot a charge 3.
Amit észrevettem, hogy iphone-al sokkal szebben és nagyobb (kb +20-30%) hangerővel szólnak a JBL-ek, mint az S7-emmel. -
SupernovaHUN
csendes tag
Valahol igazatok van, de mivel kapok számlát is, ezért ki lehet deríteni, hogy mennyibe került. Ha valóban 20 ezerért vette a telekomnál, akkor adok érte mondjuk 21-et és ha nem áll rá, akkor fel is út le is út.
Holnap megyek érte egyébként, ha érdekel titeket, majd beszámolok
-
pixelmester.
aktív tag
JBL connect témában van itt tapasztalt mester?
Nekem flip3 van, bementem a MM-ba, es kiprobaltam, h Xtreme-mel es a Charge 3-mal is sikerult parositani "party" módban. Viszont mindket esetben az egyik hangszoro csak neha szolalt meg. Remelem ez csak a MM-ban levo tul sok elektromos szmog miatt van.
Ket flip3 viszont tokeletesen mukodik, party es stereo mosban is.
A flip4-gyel viszont nem sikerult parositani. Tudom, h az mar "connect+" funkcioval van ellátva, ahol nem csak 2, hanem 100 eszkoz is tud egyszerre muzsikalni. De nem gondoltam volna, h lefele nem kompatibilis a rendszer.
Ezugyben tud nekem valaki okosat mondani??? -
picstike
tag
Sziasztok! Nagy dillemában vagyok! Kamionos vagyok és szeretnék a kamionba egy blu.hangszorót.
Amit kinéztem Sony SRS XB 20 Vagy a JAM HX-P920
Szóval az elvárásom az lenne,hogy a belső zajok ellenére tudjam élvezni a zenét. A másik,a telefon kihangosítása. A Sony-nak van külön telefon gombja a Jam-nak nincs Nem tudom melyiknek milyen érzékeny és tisztaságú a mikrofonja és a külső zajokat melyk képes jobban megszürni.
Van valakinek telefon használhatósági tapasztalata? -
soultrapp
senior tag
Hello!
Beszereztem egy jbl charge2+-t a coopos akcióval,de megkell mondjam sokkal többet vártam tőle főleg hangerőben.
Van egy kisebb 2w-os jam classic hangszóróm,de mèg az is hangosabb nála....20at talán megèrt,de sztem többet nem....
-
choco01
addikt
Hali.
4500ert es 8500ert tudok JBL GO es Clip 2 hanszorot.
Megéri a plussz pénzt a clip 2, jobban szól?
Esetleg ebben az összegben van valami jobb akár kintről is..?
-
Czimby
addikt
Jobban utánajártam ennek a TDK-nak, kicsivel hangosabb mint a Charge 2, a hangja jó, van aki szerint ez a jobb van aki szerint a charge 2. Viszont van vele egy nagy gond. Az akku 2000mAh NiMH.... Nem tudom mi járt a tervező fejében amikor li-Ion helyett ilyet rakott bele... Max 2 év után meghal az aksi, addig is gyorsan esik a kapacitása és ráadásul alapból gyenge, max hangerőn kb 1 órát bír ki a cucc vele! Lehet moddolni pl ENELOO P akkukkal. De szerintem az, hogy kicsivel hangosabb mint a Charge nem éri meg a plusz befektetést, szenvedést. Tölteni is csak a saját adapterével lehet mivel 12V-kell neki...
-
carl18
addikt
válasz
holozis_HUN #3057 üzenetére
Bocsi nem tudtam, akkor törölni valaki a hirdetést
?
-
carl18
addikt
Na kitakarítottam és meghirdettem a Sony SRS BTX 300-at!
katt a Linkre akit érdekel!
[link] -
Czimby
addikt
Egy charge 2+ vetélytárs (árban legalábbis)
És a COOP-os árhoz mérve
-
carl18
addikt
válasz
holozis_HUN #3051 üzenetére
Im Sorry! Nem azért írom mert én akarom csak megszokásból írom, vakírással írók és véletlen mindig nyomom azt a smilejt!
Sony SRS BTX 300 mennyit érhet a használt piacon, szerintem ma meghirdettem
1,6 kg 34 cm. Nem a hangjával van a bajom hanem hogy nehéz és nagy és nem olyan hordozható, charge 2 azért könyeben magammal vihető volna. :
-
carl18
addikt
válasz
SupernovaHUN #3046 üzenetére
Miért volna gerinctelenség
Találtál jobb vételt
Én is jártam már így hogy találtam valamit drágábban, mikor már majd nem ott tartott hogy megvettem jött egy jobb vétel jóval olcsóbban!
Én általában nem írok neki egy darabig, volt hogy ö se írt hetekig szóval nem is kell magyarázkodnom!
Majd megveszi más akkor!
Max egy 20-ast még megér egy charge 2, de durva hogy annak idején 50-60E-ért is elvitték ezt a kis hangcucot
Egy ismerősömnek volt egy fekete piros Charge2+ most olvastam vissza kilőtte a hangszóróit! -
mateus
senior tag
válasz
Tehát ha az eladó megvette 20-ért és hatalmas haszonnal adja el, akkor ki is a gerinctelen?
Az meg kit érdekel ha besértődik mert más is felfedezte ezt a lehetőséget, ez kőkemény biznisz -
Krill77
őstag
válasz
Nem vagy gerinctelen ha elállsz a vasarlastol amivel rosszul járnál. Ha 20 ért meg lehet venni, ne vedd meg dragabban. Hülye lennél.
-
carl18
addikt
válasz
Csinálsz egy coop Törzsvásárlóit, arra meg tudod igényelni a telekomon keresztül az akciós kupon kódokat. Tartozékokra kapsz 10,000 ft kedvezményt, idáig nem volt alsó értékhatár itt szinte ingyen lehetett kihozni 10,000 ft-ig tartozékokat, jbl go például!
Most rengeteg minden át akcióztak így nem hiszem hogy ki lehet játszani ezt.
Szóval a 30,000 ft a Charge 2+ a telekomnál kupponnal 20,000 ft-ért lehet kihozni, de persze ha neked nem számít az a pár ezer forint ahogy írtad akkor vedd meg valakitől drágábban vagy rendeld meg 30E-ért. -
SupernovaHUN
csendes tag
Milyen Telekomos akciót emlegetnek itt többen is?
Számít, hogy telenoros vagyok?
Egyébként már lebeszéltem az eladóval, szóval nem fogok gerinctelenül a telekomhoz futni néhány ezres miatt, pláne, ha csak kuponnal működik és az nem megy olyan könnyen. (JBL Charge 2+ az alany ugye)Mindenesetre gyanítom, hogy valószínűleg az eladó is így vette meg, vagyis mindenképpen lealkudom kb. 25 ezerre az árat. Mondjuk vodafonos telefonszáma van. Tanácstalan vagyok.
-
benvolio
őstag
Ha valakinek kültéri cucc kell, a vizeseknél csak 15fél a Voombox Outdoor, ingyenes szállítással.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Meg is jött a Leadzm kb 2 hét alatt. Csomagolása és maga a cucc is marha igényes, tényleg szépen szól. Viszont! BT-on keresztül nem 100%-os a dolog, van, hogy meg-meg akad a hang és relatíve gyakran csinálja ezt, ami marha idegesítő. Más tapasztalt ilyet?
-
Krill77
őstag
válasz
jaffa 2843 #3036 üzenetére
A charge hangosabb, jobb akkuval es basszusosabb is. Kültérre is jo. Monic beltérre.
-
carl18
addikt
Na megcsináltam a Coopos Törzsvásárlóit tegnap!
Úgy volt kihozok egy jbl go-t ingyen mivel nem volt alsó értékhatár! D Erre fel leakcióztak rengeteg terméket hogy ne legyen már rá érvényes az akciós a kupon!
2 Akció nem érvényesíthető együtt, azért 15E-ért vonzobb volna Charge2+
20E-ért akkor megéri a Charge 2+ újanta ?Durva hogy 1,5-2 éve 50E forintért ment ez a hangszoró és annyiért is vittéK
Talán még 20E-ért elgondolkodok rajta, jobban megéri a Charge 2+ 20-ért mint a Jbl go 9E-ért. Akkor 1 év garancia csak van rá gyártó szerint nem ? Csak azért örülnék ha nem nálam döglene meg! -
Sziasztok!
Egyetlen kérdésem lenne.
Van egy Psyc Monic hangszóróm, és az lenne a kérdés, hogy egy JBL Charge 2+ vagy Charge 3 mennyire lenne előrelépés hangzásban? Külön hallottam már őket (charge 2+),de egymás mellé nem tudtam tenni. De mintha a JBL jobban szólt volna, bár lehet csak placebo volt. -
FingR86
őstag
kicsit hülye kérés, de akinek van itt esetleg jkr- kr 1000 hangszóró, megtenné hogy készít nekem róla egy kis rövid videót? gondoltam gyűjtök pár pontot gearbest-en és anno úgy eladtam az enyém, hogy elfelejtetem értékelni. előre is köszönöm bárkinek
-
Shyciii
veterán
Sziasztok. Tervezek venni egy hordozható bluetooth-os hangfalat. 30-35cm-es lehet, tehát nem kell nagyon kompaktnak lennie. Alapvetően a középtartománynak kellene nagyon jól szólnia, mert leginkább olyan hangszeres számokat hallgatok, ahol az elektromos gitár, és a dob a fontos (blues, rock). Ár max 50eFt. Ki mit ajánl? Mit érdemes kipróbálnom?
-
Ghard
őstag
válasz
Krill77 #3025 üzenetére
Nyilván tele van a net jbl go bejáratásos cikkekkel
Azért mert 1000ből 1 embernek még eszébe jut gondolkodni és szeretné, ha hosszabb élettartama lenne a hangszórójának (függetlenül attól, hogy mennyibe került), még nem kellene leharapni a fejét.
linkek(bluetooth-os vagy sem, a vezetéket leszámítva ugyan úgy működik):
perfektaudio patricar cambridgeaudio audioholics
Hogy hallható változás lesz-e arra persze nincs garancia.Én úgy tudom, hogy az akku akkor károsodik ha lemerítve van tárolva. A töltés 80%on volt, szóval ez kilőve. Ha mégis kigyullad/felrobban/mittudomén akkor is ott az 1 év gari.
-
tibbike01
őstag
Egy félmilliós hangfal esetében érthető a bejáratás...de könyörgöm egy pár ezer forintos bluetoothos hangszórónál vicces bejáratásról beszélni.
-
Krill77
őstag
Linkelj mar egy ilyen bejáratást Bluetooth hangszórónal, plz. Meg egy olyat is ahol a jbl go hangján lesz változás.
Masik. A kérdés nem az, h meddig van töltve az akku. Hanem, h mennyire károsodott áram hiányában. (most nem guglizom ki a pontos technikai okot)
Egyébként 20 ert best buy, igy aki akart bl speakert az most vegyen. -
Ghard
őstag
Lehet olvasni ebben a témában mindent, 30-300 órás bejáratásokat, ilyen meg olyan speciális zajokkal hallgatást stb. Szerintem használd közepes hangerőn amíg le nem meríted 10x. Elvileg 5 órát bír egy feltöltéssel, szóval 50 óra elég lesz. De ezeket amúgy sem arra találták ki, hogy egész nap max hangerőn szóljon.
(#3018) SupernovaHUN
Ha van lehetőséged hallgasd meg aztán eldöntödSzól úgy mint egy 10e Ftos 2.1 mélynyomóval, de ezt könnyen viheted bárhova. Telekomtól kuponnal most 20e Ft az ára.
(#3019) fery02
Voombox 2-t én nem láttam 18e alatt, szóval kb ugyan annyi. Kisebb az akkuja mint a charge 2nek, viszont elől hátul van hangszóró ha jól látom.(#3022) Krill77
Tegnap hoztam el egyet. Az 5 ledből 4 világított, szóval majdnem tele volt az akku. -
Krill77
őstag
válasz
holozis_HUN #3016 üzenetére
Fejhallgatonal van. Bluetooth speakernél soha nem olvastam rola. Ő sem fog hallani semmi bejaratodast. Még ha van is technikailag, kar ezzel foglalkoznia.
Így értettem. -
carl18
addikt
válasz
SupernovaHUN #3018 üzenetére
20E-ért tudnám én is kihozni azzal a akcióval, de még annyiért is erősen gondolkodom rajta.
-
válasz
SupernovaHUN #3018 üzenetére
Kicsit visszaolvasva találni megoldást Telekomtól 20ezer Ft-ért is kihozni és még úgy sem feltétlen éri meg egy Divoom voombox 2-höz képest, amit nagyon ajánlgatnak itt a topiklakók és még eleve olcsóbb is, tizen valamennyi ezerbe kerül.
-
SupernovaHUN
csendes tag
Mit gondoltok a JBL Charge 2+ról? Megéri 27 ezerért, vadiújan, bontatlanul? Valakinek esetleg vannak tapasztalatai vele, főleg hosszútávon?
-
Misk15
csendes tag
Túl masszív a membrán újonnan barátom és azt be kell járatni, semmit nem tomboltathatsz kokszon egyből, mert csak ártasz neki. Kérdésemre még mindig nem kaptam választ
-
Misk15
csendes tag
Sziasztok! Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy egy JBL GO hangszórót meddig kell "bejáratni"?(gondolom üzemórához van kötve)
Illetve, hogy fél hangerőn nyomassam vagy 3 negyed?
-
benvolio
őstag
Ha valakit érdekel a vizeseknél megint elérhető az Outdoor ingyenes szállítással. Szerintem a 2-es verzió ez is, még ha nem annak írják, mert mikor korábban én rendeltem akkor is a 2-es jött meg.
-
Gaboren
tag
Sziasztok!
Jam Heavy Metalban azt a nőt, aki nem tudja, hogyan kell viselkedni, és ha kell hanem üvölt be-ki kapcsolásnál, meg párosodásnál, (jó, azt még megértem)azt nem lehet valahogy kikapcsolni?
előre is köszi a választ!
-
ben-ga
tag
Sziasztok!
Omaker M4 van-e valakinek?
Jó vétel lehet? -
Krill77
őstag
válasz
Ferenc1989 #3006 üzenetére
Na az szerencse.
-
Becenick
tag
Végre valakinél ezt is látom.
Mindenhol arról esik szó, hogy alig bír valamit a cucc akkumulátora stb stb stb... max hangerőn.
Miért evidens, hogy max hangerőn kell szólnia ? Miért evidens, hogy üvöltenie kell mint állat ?
Attól, hogy nem 100%-on van a volume még szólhat szépen, tisztán ... persze nyilván ez is mind felhasználási jelleg kérdése. És akkor a hallgatott zene jellegét és hogy azon belül mi is a "fontos", még nem is említettük.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest