Új hozzászólás Aktív témák
-
nrbi001
senior tag
válasz
Krill77 #4720 üzenetére
+1
Nekem volt clip, gyors megváltam tőle. 12 éves gyereknek vették meg a szülők ha kirándulásra mennek akkor a többi társával összepárosítsák és "döngetik majd a zenét" flip4re váltottam. Igaz árban is erősebb de hangzásban is..JBL extreme update : időközben felküldtem a cordon electronik kft szervizeli elméletileg 1 hét amire kicserélik a fődarabot vagy az akkut/ panelt benne.
-
LanyUs
őstag
válasz
Krill77 #4661 üzenetére
Mutass legalább ekkora számban eladott példányt más típusból azzal a feltétellel, hogy tapasztalat is minimum ugyanennyi van belőle. Plusz Magyarországon megvásárolható. Azonnal megvettem volna, DE nem jött más nyakba/vállra akasztós hordozható megoldás. Miért is lenne ez igény? Valójában a hordozhatóság nem is szempont egy ilyen eszköznél
Én sem azért döntöttem mellette, mert van belőle elektronikai hibás
. Igen rizikós volt megvenni, de véleményem szerint rendeltetésszerű használattal nem lesz vele gondom.
pn199: természetesen ez garis ok, mert 8-10 órát terhelve üzemel és a jelet sosem dobja. Esetleg nincs rajta factory reset? Félek, hogy esetleg firmware update történt rajta és attól kergült meg
Passz, csak ötletelek...
-
monti0222w
addikt
válasz
Krill77 #4528 üzenetére
De de, csak menj két házzal arrébb, biztos van!
Kipróbálom az Auna-t és majd refferálok, ja abból is végül a nagyobbik változatott vettük meg, de ez is akkor derült ki, mikor a vétel gombra kattintottunk.
Ui. Bejelentkeztél már a Massdropra, mert ott is érdekes dolgok vannak?! -
carl18
addikt
válasz
Krill77 #4451 üzenetére
Hát jó de én azért vettem a fáradtságot és alaposan leteszteltem mind. " Nekem legalább van Személyes tapasztalatom." Te meg csak azt a Rizsát mondod amit oluv, olyan vagy mint neki a kihangosítója
Ahhoz képest volt kevés a bass ahogy azt a Divoom onbeat 500 adta. Persze nyilván más környezetbe, szituációba is meg kéne vizsgálni, vagy face-to-face-ban.
Sajnos kevés volt az a pár perc a Media markba hogy teljesen letesztelhessem.
De van a hangzásának egy Sonys beűtése, SRS 300 hangjára enyhén hasonlít.Mondjuk a Tronsmart hangja se tetszett elsőnek, bár rajtam kívül senki se volt a Bluetooth hangszóró részlegbe. Lehet még bejáratva sincsenek
Jó mondjuk számít a méret/Ár. Az biztos az SRS 20 tutira nem tetszett, túl sok a magas benne.
SRS 30 az a arany középút. AZ SRS 40 meg valóban sokkal nagyobb + azért jóval drágább.
Lehet az SRS 30 is itt a szobában sokkal jobb hangot adna.Bár mondjuk szerintem fölösleges maxon üvöltetni ha a hangzása már nem élvezhető. Az Extreme is tiszta vicc 80E-ért árulják és max hangerőn az a hülye hangos betorzít a mély
Ezen a cuccok eleve úgy vannak megcsinálva minél olcsóbban össze dobják aztán jó drágán tovább adják. A profit a lényeg. Itt a FLip 2-őt szídják mint a bokrot!
A hangszóró szerelő csávó szerint 2000 Ft-ot ér ami benne van
Érdekes videó már a beszéd miatt is érdemes megnézni
[link] -
mcs
veterán
-
tobias40
veterán
válasz
Krill77 #4397 üzenetére
Köszi a segítséget,majd nézgelődök!
Tronsmart Element Mega sokkal gyengébb ezeknél?Egyébként nem akarok nagyot,hordozható legyen és kényelmesen elférjen a kézben.
Láttam egy srácot egy nagy dobozzal a vállán mint a 70-es 80-as években ,hát tök röhejes volt.
Mondjuk otthonra fix-en eltudnám képzelni az ilyen nagy dobozt is,azok közül melyik az árbajnok és ajánlott? -
haris
őstag
válasz
Krill77 #4377 üzenetére
Mert ez bluetooth vevő (reciever), és nem adó (transmitter).
Vagyis a tv hangját nem fogja "átküldeni" a hangszóróra, hanem várja majd a bejövő jelet -feleslegesen.
És itt a "bemenettel ellátott hangszóróról" volt szó.
A logitechnek csak kimenetei vannakEgykori #4376:
Ebayen keress bluetooth transmittert. Az kell neked. -
törölt tag
válasz
Krill77 #4374 üzenetére
Sajnos, a Logitech tényleg drága, de ráadásul úgy látom, nem is jó, mert mindenhol azt olvasom, hogy "Csatlakoztassa RCA- vagy 3,5 mm-es bemenettel ellátott otthoni hangszóróit". Én nem a hangszórót szeretném vezetékkel az adapterhez kötni, hanem a tévét.
Ha tudsz, vagy bárki tud jó megoldást a problémára, kérem írjátok meg. Csak ne azt, hogy vezessek körbe a szobában 2x10 méteres vezetéket. Közben kiderült, hogy a Yamaha erősítőm sem tud hangszóróra küldeni hangot, hiába Bluetooth-képes - csak fogadni tud vezeték nélkül.
-
carl18
addikt
válasz
Krill77 #4329 üzenetére
Mire menne a világ ilyen 2 mérfőldes tahók nélkül?
Szája nagy neki, élőbe meg nagy pofa behorpadna.
Téged mi a franc lel? Ennyire nincs életed hogy ilyen tahó válaszokba éled ki magad?
Mikor elsőnek ide írtam akkor is jöttél egy tahó válasszal. Hagyd abba kezdem unni a marhaságot.
Köszönjük! -
wolfman
veterán
válasz
Krill77 #4320 üzenetére
A garit úgy írja a Dockin gyártói honlapja, hogy van egy PDF azt kell kitölteni panasz, gariztatás esetén, ezt akarom igénybe venni. Bár németül vajh keveset tudok, tesómmal kell beszéljek ennek kitöltésére.
Nem próbáltam. Nincsen másik adapterem ugyan ilyen csatival. A villanyszerelőnk a cégnél aki ezt vágja jelenleg nem ér rá, mert kinti terepmunkán van.
Neked mi volt vele a problémád?
-
SunMount3r
nagyúr
-
Rick3D
senior tag
válasz
Krill77 #4290 üzenetére
Jah semmi extra csak gondoltam rákérdezek hogy nálad mi a tapasztalat. Azt olvastam hogy 20% nál és alatta leveszi automatikusan a hangerőt , Maxon nem hinném hogy szükségem lenne bömböltetni
Én nem bulizásra veszem meg amperkodásra. Még nem rendeltem meg pont a hangerő miatt , kétlem hogy ekkora db re szükségem volna csak az akkumulátor ideje jónak tűnik.Sokadig pillantásra sem elhanyagolható hogy
20-> 12óra
30-> 24óra
Még ha ezek az értékek nem is állják meg a helyüket a gyakorlatban. Még gondolkozom -
Rick3D
senior tag
válasz
Krill77 #4278 üzenetére
Visszaolvastam még jobban mint az első hszem írása elött és jelenleg az SRS-XB20 30 at nézegetem. A nagy kínálat miatt kérdezném hogy más gyártónak hasonló jó terméke esetleg van ? Illetve az igaz hogy töltés közben nem lehet a Sony hangszórókat használni ? Fontos lenne hogy hogy naponta 18-19 órát tudjam használni tehát ha töltenem kell és úgy nem működik az gáz ... nekem legalábbis. A 30nak dupla akkor az ideje mint a 20asnak , ez a valóságban is 12-24 óra ?
-
stewe780
őstag
válasz
Krill77 #4231 üzenetére
Ami 2x vagy 3x nagyobb...
Sokaknak, engem is beleértve, nagyon fontos egy hordozható hangszóró mérete. Még az ár/érték arányt is felülbírálhatja.
Nem tudom ismered-e, vicc, vagy tanmese volt, egy autószervíz tetején az alábbi felirat volt látható:
Gyorsan, szakszerűen, olcsón!
Majd alatta kisebb betűkkel:
Bármely kettőt teljesítjük Önnek!Szóval egy hordozható hangfalnál, miután a nevében is benne van, hogy hordozható, ez a jellemzője fontos annyira, hogy akár az árban, akár a hangminőségben hajlandó lehet valaki elfogadni kompromisszumokat. Egyszerre nem megy minden. Viszont mindannyiunknak más a fontos.
-
misterX
csendes tag
-
Muerte68
addikt
válasz
Krill77 #4200 üzenetére
JBL charge3-6000mah-es aksi,powerbankként is használható-vízálló 20órás üzemidő(ha a fele igaz az is jó)
Plusz bármelyik JBL-t ha elromlik(T-kom vásárlás) nem szervizbe küldik hanem cserélik
természetesen ez csak a T-kom-os vásárlásra vonatkozik biztosan(boltonként változhat)-de mindegyik tipusra. -
stewe780
őstag
válasz
Krill77 #4154 üzenetére
Az x11-hez tényleg egy kábelt kaptam, viszont az abban lévő akksi nagyon kicsi, így gyakorlatilag mindegy milyen töltővel töltöttem, 0,5 vagy 1 vagy 2 amperessel. Az X30-ban viszont nagyobb az akksi, és igen, "szimpatikusabb" lenne, ha egy megfelelő teljesítményű töltőt mellécsomagolnának.
Azt már egyenesen félve említem meg, hogy oluv oldalán hallgatva és összehasonlítva más hangszórókkal, az XB30-ban nekem nagyon sok magas hiányzik, mintha egy komplett tartomány eltűnne másokhoz képest. -
carl18
addikt
válasz
Krill77 #4144 üzenetére
Hát igen, az amazon rendelés esetén biztos macerás vissza küldeni külföldre a hangszórót.
Amúgy a Sony SRS XB 40 nem rég volt Akcióba 40E forintért, annyiért nem rossz vétel.
Inkább a Sonyt vegyétek mint a JBL Charge 3-at, bár fog annak is az ára lefele menni. Jövőre jön a Charge 4 is, a Tech 2 srác írta mikor beszéltem vele.Azért ha magyarba árulnák a Dockin rájönne az áfa is, + az eladó haszna és rögtön nem találnak 50E alatt.
Majd a Sony új szériájára leszek kíváncsi, lesz-e előrelépés .
A címük SX 21-31-41.Bár mondjuk ezeket a Bluetooth hangszórókat élőbe jó meghallgatni, mert mindenkinek más az izlése és ígénye. Aki meg a kínai cincogokhoz van szókva, annal a JBL Go is isten szint....
Hát nem mindegy az ár, és a méret hordozhatóság. -
Peddy789
őstag
válasz
Krill77 #4141 üzenetére
a jbl charge 3 175on indult 144 volt altalaban es jo ideje 130 euro korul mozog
a Sony SRS-XB30 Blue 170en indult aztal 130 atlagaron de sokszor volt 100 euro korul
Azert ne szaljunk el a dolgokkal, makacs dolgok ezek a szamok. De teny hogy most is 20 euroval olcsobb, tehat megfontolando.
-
Peddy789
őstag
válasz
Krill77 #4114 üzenetére
6. te direkt vagy ekkora bunko vagy faj valami es ezzel vezeted le? Amugy amirol az 5. pontban gondolsz az szeritnem inkabb az erzelmi alapu dontes.Mivel nekem regota kinezett a charge 3 lehet elfogult vagyok vele kapcsolatban. Az erzelmi dontesek mint olvastam elore valobbak az ember agyaban mint a logikaiak.
En ertekelem a hozzaszolasokat de jolenne ha ebbol a leereszkedo szereprol lejonnel kicsit mert nagyon banto es nem uriemberhez melto.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
Krill77 #4112 üzenetére
Egyes, leülhetsz!
Megvettem, 25€-t használtan. Kicsi, vízálló, és bőven vállaható a hangja arra, amire használni fogom (zuhany alatt, kerben, biciklitúra, haverokkal éneklés tábortűznél). Van egy nagy Xiaomim és mellé egy csomó minőségi audio cuccom. Tudom, mi a jó hang, és tudom, hogy mi kell nekem.
-
Peddy789
őstag
válasz
Krill77 #4109 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=5Ty9FJ1P74s
Ez alapjan nem tunik jobbnak, de legalabb szarul nez ki
Ha nem 100 lenne a charge 3 is elgondolkodtato lenne.
-
stewe780
őstag
válasz
Krill77 #4102 üzenetére
Utána vagyok járva
Nem maxon, de talán még többet is bír. Nincs olyan nap, hogy ne menne legalább egy órát. Szóval tapasztalatból mondom, hogy tudja a 12 órát, de inkább még többet is.
Most egy kicsit elgondolkodtam, hogy a blitz f3 tényleg hogy szólhat, ha egy dupla ideig bíró hangfalra azt mondod, hogy rosszabb akksiban... -
tylerddd
veterán
válasz
Krill77 #4092 üzenetére
Nem tudom, h be volt-e kapcsolva, de a héten ránézek, kolléganő eszköze. Ez a Bluedio nem tűnik rossznak!
@ stewe780 Nem lenne az a Sony túl gyenge egy teremben? Wattok szintjén abból indulok ki, amit hallottam, a Charge 3 elvileg 20-as, a Flip 16-os, az XB30-at nem tudom. Amit te írsz, azt 10-nek olvastam.
Illetve egy megjegyzés: lenne MM-ba szóló 10k-s kuponom, így ennyivel olcsóbban tudnék hozzájutni, ha ott kapható modellt választanék.
-
stewe780
őstag
válasz
Krill77 #4088 üzenetére
Amíg csak a flip van a táskába semmi, de ha más is, akkor félek megnyomják a passzív oldalsó elemeket.
A bose igen, túlárazott, ebben egyetértünk. Viszont nekem az adott méretben kellene a legjobb hangú. És ha egy kicsit szebben szól az xb30-nál, akkor megadnám neki azt a plusz 15ezret. Halk? Az mondjuk nem szerencsés... Van neked, vagy hallottad valahol? -
laci921225
csendes tag
válasz
Krill77 #4004 üzenetére
Gyári adatok szerint max hangerőn 4 óra, de aztvettem észre hogy 50% töltöttségi szint mellett 90%ig lehet csak felhúzni a hangerőt, persze 80%-nál nem is húznám tovább, csak tudod azaz érdekes hogy olvastam olyan hozzászólást hogy vkinek 20 órát ment hangosan fényekkel, csak hát azt nem írta oda mi neki a hangos.
-
rizso
addikt
válasz
Krill77 #3997 üzenetére
Egy Bluetooth hangszórót vissza is vesz az edigi, de a kolléga által bemásolt rész hang- és képanyagra, illetve szoftverekre vonatkozik. És bizony ezekből bontottat senki sem fog visszavenni.
Viszont megjött a Tronsmart T6 és Mega is, ma összehasonlítom majd mindkettőt, és ha időben hazaérek, akkor a Mega-t lehet a Harman Go+Play minivel is összeeresztem - bár annak sok értelme nincs, szerintem mindenki tudja mi a végeredmény
-
scabi78
senior tag
válasz
Krill77 #3995 üzenetére
Az XB20-at az edigitaltól rendeltem és azt olvastam:
„Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog:
lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta”Akkor jó nagy balfék vagyok, ma elengedtem egy XB30-at 22-ért, mert a youtube-on nem láttam annyival jobbnak. Bár az a gáz, hogy egy hete vettem 20-ért és már látom, hogy garisat árulnak 13-ért.
Ha vennék még egy XB20-at, több lenne a mély? Vagy csak a két hangszóró hangosabb lenne? A hangereje rendben van, a mély hiányzik számomra.
-
carl18
addikt
válasz
Krill77 #3965 üzenetére
Hát a hangerőbe jó, de a basszus jóval gyengébb mint a divoomnál. De ma hallgatam és kegyetlen milyen sokat bír ez a tronsmart.
Hát mondjuk azért volt nagy csalódás mert a divoomhoz mértem a hangját, és annak a hangját szoktam meg.
Hát teljes hangerőn a basszus tud elégé torzitani.
Jó igazad volt amúgy, lehet én voltam túl makacs ilyen téren. De végülis így hogy többet hallgattam nem rossz ezCsak ebből a méretből ne várjatok túl sokat.
Amúgy milyen árba mely hangszórók a legjobb vételek? Tudom hogy a Doss Sound XL és a Dockin D fine. Ezek a 28-44E forintos kategóriába vannak.
-
laskr99
addikt
válasz
Krill77 #3965 üzenetére
Hát különbséget annyira nem hallottam, lehet telefon függő is mert a BW is sokkal jobban szól gépről. A BW is nagyon nagyon max a gépen 50% és a hangszórón maxra rakva azaz a tényleges 50%-on van. De alapból max 40% szokott lenni. Sajna a jó otthoni cucchoz hely nincs, most is a monitor és a gép közt, vagy a gépen van a hangszóró. De pl a legújabb jbl az a női táska méretű na az szólt, ott már az ember is beleremegett az öltözőben a basszusba.
-
rizso
addikt
válasz
Krill77 #3920 üzenetére
Néztem ezeket a Tronsmart csodákat, T6 és Mega között agyalok most, azok közel 10k-ba fájnak. Vagy ezek nagyon kerülendő darabok? Itt van mellettem most egy kis Xiaomi Mi és egy Envaya mini is, ha a kettő között helyezkednének el, már teljesen jók lennének. Nem akarok hifi hangzást, nincs szükségem mindig a Harman szintjére, de élvezhetőbbet akarok, mint amit a telefonom vagy a laptopom tud, és pont nincs kéznél a nagy Harman
-
carl18
addikt
válasz
Krill77 #3911 üzenetére
Na azért állítsál magadon, nem otthon vagy. Moderáld magad, mit nem lehet ezen felfogni?
Ha jó volna az akku akkor is eladnámÉn már nem akarok rákölteni. Miért akarod a saját akaratod másra ráerőltetni? Vissza vinni nem tudom agyhalott, Online rendelés volt, mi a g@cit nem lehet ezen felfognI?
Futár kell rendelni ha vissza akarom küldeni, Így úgyis el akarom adni. -
carl18
addikt
válasz
Krill77 #3907 üzenetére
Teljes hangerőn megy 1 órát, de ott a Sony SRS 300 is ennyit ment.
Eladóm, majd a következő tulaja foglalkozik vele, ott a garancia papír!
Nekem jó a Tronsmart, nem kell jbl. Még a Charge 2+-ért talán ki adtam volna egy 20-ast. De most nem akarok sokat költeni. Meg nem is akarok JBL-t. -
carl18
addikt
válasz
Krill77 #3905 üzenetére
Még nem küldtem el, mert ha írok nekik hogy hamar merül kezdeni vele valamit, ennek a divoomnak van itt márka szervizje magyarországon? Akkor cserélnék az akksiját
Még van rá fél év garancia, de amúgy is el akarom adni. Sajnos ennek is komplikált a hordozhatósága.
Súlya, mérete, és akku ideje max hangerőn 1 óra. Ezek miatt amúgy is el akarom adni, a hangát is meguntam a fél év alatt.Majd utána kipróbálok egy Tronsmart T6-ot, legalább ahhoz nem kell mindig táskát hordanom ha magammal akarom vinni.Meg hát súlya is jobb, egy fél literes üdítő. Olyan giga brutál hangerő meg nem kell nekem, csak olvasottak alapján sokáig bírja.
Majd az eustock oldalról rendelem, ott is jár rá a garancia igaz?
-
carl18
addikt
válasz
Krill77 #3902 üzenetére
Hát szerintem is valami hibás, mert basszusba és hangerőbe olyan szinten van ebbe a tesztbe a T6 mint a Dockin D fine. Én meg csodálkoztam, és kicsit túlzásnak tartottam.
Igen tudtam hogy a Dockin az egyik leghangosabb, és a JBL Extreme Kategóriájában van.
De a Tronsmart T6 semmikép sincs velük egy ligába. Az Enusonic és a Tronsmart T6 között akkor hangzásba mennyi valójában a különbség?
Mert az Enusonic tesztje akkor lehet Reális nem? -
rsf
senior tag
válasz
Krill77 #3870 üzenetére
A Tronsmart Mega a JBL Charge 3- al van egy kategóriában.
És így már megint kijön a kb. 5x árszorzó.
[Mega vs Charge 3]
Hogy melyik a jobb arról lehet vitatkozni az tény.
Meg ismerek nem egy olyan embert aki sosem venne noname cuccost mert mit mondanak a .....
De mostmár mennem kell!BUÉK minden kedves fórumtársnak!
Üdv.
-
rsf
senior tag
válasz
Krill77 #3851 üzenetére
Komolyan nem tudom miről beszélsz?
JBL forgalmazó vagy?
Itt pl. a Tronsmart T2 a Flip3-al vetik össze ami egy 5x drágább cucc.
Nem mondom, hogy jobb lenne a T2, de szerintem nem sokkal nyer a Flip3.
A Tronsmart T6 meg azért jóval jobb a T2-nél.
[JBL Flip 3 vs Tronsmart T2]
De mindenki azt vesz amit akar.
Mondjuk ez a teszt 1 hónapos és amit én hallottam az is most lett vásárolva szóval az sem kizárt, hogy már nem olyan a Flip3 mint amikor megjelent. Láttunk már ilyet nem egy dolognál.
Üdv. -
carl18
addikt
válasz
Krill77 #3857 üzenetére
Hát kösz azért a választ. Akkor lehet én is meg gondolom még ezt a váltást
Te esetleg tudsz valamit ajánlani fél kg körül ami nem szól rosszul és hordozható is.A divommal nem csak méret a gond, hanem hogy max hangerőn elég gyorsan lemerül. 1 órát mondanák rá, az meg hát nem sok. Még volt benne valamennyi szufla, 2 zenét lejátszottam max hangerőn és le is merült.
-
carl18
addikt
válasz
Krill77 #3855 üzenetére
18E volt!
Hát már meguntam a hangját, kipróbálnák másabb hangcuccot is
Majd egyszer beruházzok egy Dockin D fine-ra vagy Doss Sound Xl-re. De nem tudok amazonról rendelni így marad a magyar kiszállításos verzió.Ez a Tronsmart T6 a leírtak és vélemények alapján jól szól, és azért kisebb könnyeben hordozható.
Még gondolkozok, azért lassan itt a jó idő. Ezt a Onbeat 500-at se igazán jó hordozniÚgy terveztem lesz két hangszóróm, egy nagyobb ha kell a jobb hangminőség és nagyobb hangerő.
Meg egy kisebb amit azért kerékpározás esetén is könnyedén magammal vihetek ( Headsettel kerékpározni elégé életveszélyes, már kétszer majdnem megjártam) Így marad a Bluetooth hangszóró. Úgy legalább hallom ha jön valami. Persze nem max hangerőn,csak háttérzajnak.Nyáron úgy is csinálok a haverokkal bicikli túrát, azért oda jól jönne valami nem lehetetlen méretű. Ez a Tronsmart T6 meg fel akasztható a kormányra.
De majd meglátomHa el tudom adni nem rossz árba akkor megveszem a Tronsmartot
-
carl18
addikt
válasz
Krill77 #3853 üzenetére
Charge 2 plus volt egyik haveromnak!
tényleg szépen tisztán szólt meg minden. Egyetlen gondom hogy a hangerő hát nem túl hangos volt. De a hangminőség az tényleg jó volt. Mély hangok is elég szépen jöttek ki belőle.
Szerintem meghirdettem a Divoom Onbeat 500 2Nd-t és kipróbálom utána a Tronsmart T6-ot.
Mennyit érhet a divoom fél év garral?Nem volt túl sokszor használva, nincs le ejtve makulátlan állapot. Vigyáztam rá
Egy karc sincs rajta.
-
rsf
senior tag
válasz
Krill77 #3847 üzenetére
Nem a médiában hallottam, hanem egy ismerősöm gyereke mutatta.
Azzal fogadott, hogy milyen jó vétel volt 25eFt-ért. Igaz csak 2 számot rakott be.
Azt elfelejtettem írni, hogy az árához képest volt nagyon gyenge.
A Tronsmart az árához képest jó és nem csak a gépzene szól jól rajta. T2
A Megát azért annyira nem szarozzák nemzetközi szinten.
De mintha ide gyengébb eresztések jönnének.
Az alapzajuk azért már a zavaró tartományban van sajnos.
De 12eFt ért elfogadom.
Szeretem ha vmi jó de olcsó is.
Most is egy kínai fejhallgató erősítős Dac-ot hallgatok egy Superlux fejessel..
Mint mondtam ez csak az én véleményem.
Üdv. -
-
Greg-77
aktív tag
válasz
Krill77 #3800 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Én is ezt gondoltam, csak sajnos egyiket sem hallottam. Sokszor van úgy, hogy a márkát fizeti meg az ember nem pedig a tényleges jobb minőséget. Itthon van nekem egy flip 2, de az más kilalkítású ezért mélyekben nem túl jó, de amúgy szerintem jó hangja van. Akkor kipróbálom a flip 3-at!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Bittorrent topik
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged