Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
rhunseeker #5097 üzenetére
Nekem is. Magam felé fordítom és kész.
Ezektől egyébként nem kell csodát várni, sosem lesz egy genelec szint. Viszont innentől előtérbe kerül a kényelem a méret, meg a dizájn. Ez 750 gramm csak berakod a táskába és viszed. Van fönn egy video amin a srác a vifa oslo-val hasonlítja össze, ami még az éppen hordozható kategória királya.
Ott hallatszik mekkora best buy ez a kis hangfal.(#5098) Speeedfire
Nekem nem már nem kénének nagy hangfalak. Ha állandósul a helyzetem akkor egy vifa stockholm.
Egy video van fenn róla csak a netem. Valami eszméletlen. A Copenhagen-t gyakorlatilag porba gyalázza.
A bt elért arra a szintre, hogy a nem audiofil típusú embereket tökéletesen kiszolgálja. Ez itt egy eszméletlenül jól sikerült darab a méretkategóriájában (állítólag) verhetetlen. Innentől csak el kell döntenie az embernek mikor mire akarja használni. -
rhunseeker
tag
válasz
Speeedfire #5095 üzenetére
Én ezeket leginkább edzőteremben (ha nem zavarok mást), kerti partikon meg esetleg laptop mellé használom, szóval nekem egy hangrendszer erősítővel az túl helyhezkötött. Lehet később arra is áldozok vagy 100k-t, hogy ha a házat akarom szétverni, de egyelőre nem érzem szükségessét
-
Ati1979
veterán
válasz
rhunseeker #5093 üzenetére
Az a durva ebben a hangfalban, hogy a méretéhez képest iszonyatosan szól. Néhány trackban megverte a vifa oslo-t is. A mélyek egyszerűen frenetikusak, szép meleg stereo hangzása van. Ok jó a go and play, de ha nem kell a magas hangerő fölösleges. Ez közel olyan jó, megkockáztatom alacsony hangerőn még jobb is.
A hezitáció csak addig tart, amíg egyszer meg nem hallgatod szerintem
(#5095) Speeedfire
Igen ez igaz. Lakhely változtatást tervezek előbb -utóbb szóval olyan kell amit tudok vinni. Ezt amúgy felkapom, és csak átviszem a másik szobába vagy akárhova. Megvan a varázsa.
-
joergie
őstag
válasz
Ati1979 #5092 üzenetére
Doss témához: akkor tiszta sor, ha olcsó, és van német amazonon. ritka eset, hogy van nekik raktáron.
A denonnak milyen a térhatása? mennyire tudja betölteni a teret, hogy lehet érezni vele a stereo-t? soundbar alkalmazásra gondolok. Nyilván 2 darab sokkal jobb stereo-ra...
-
rhunseeker
tag
válasz
Ati1979 #5092 üzenetére
Igazából nem lenne szívem őket eladni. Főleg a HK Go&Play-t. Ők ketten most szerintem egyelőre minden igényem kielégítik.
A HK iszonyat jól szól, a Dockint meg azért sokkal könnyebb hordozni.
Aztán majd ha lesz megint egy kis költhetnivalóm akkor lehet beruházok a Denonra, a Dockint meg megörökli valamelyik családtag. -
Ati1979
veterán
válasz
rhunseeker #5091 üzenetére
Ezeket tedd fel nyugodtan az apróra és irány a denon.
Celvin is ezt mondja, addj el mindent és vegyél egy ilyet.
Most komolyan gondolkodom hogy eladom a kis hk travellert. Pedig iszonyatosan vagány kis hangfal.
A legjobb az hogy egyszerre tartok rajta 3 eszközt. Két andoidos megy szépen egyszerre (ahogy látom) a win es laptop és androidosak között is egy gombnyomás a váltás. (csak le kell kapcsolni bt az androidos-ról) -
Ati1979
veterán
Srácok, ez a kis denon annyira fantasztikus. Gondolkodom azon, hogy veszek egy másikat, és stereo-ba kötöm.
Igazából nem is tudom, hogy jobb lenne e mint egy vifa oslo.
Én mindenkinek azt javaslom aki teheti csengesse ki érte a 65k. -
Speeedfire
félisten
válasz
rhunseeker #5088 üzenetére
Sejtettem, hogy nem hibátlan. Nem is vártam ezt tőle. De szerintem sokkal ez sokkal zeneibb. A sony-ban inkább erő van, illetve tiszta a hangzása.
Remélem egyszer kimegy a divatból a V karakter. -
rhunseeker
tag
válasz
Speeedfire #5085 üzenetére
Senki nem mondta hogy hibátlan hangszóró, de itthonról nem tudnék jobbat mondani ugyan abban az árban. De ha te tudsz akkor ha megosztod velünk, az biztos segít több embernek.
A V karakterről meg annyit, hogy a legtöbb embernek pont az számít hogy legyen benne jó sok mély meg magas, a közepe nem számít -
Viktor77
titán
válasz
Speeedfire #5085 üzenetére
Látod mennyire mások vagyunk? Én meg EQ-ban majdnem teljesen lehúztam a közepét, mert nekem sok.
-
Speeedfire
félisten
Azért nem kell elajulni az xb30-tól. Nem annyira jó. Nekem a régi xiaomi hangja jobban bejon. A Sony nagyon v karakterű. A közép részt csak eq-val lehet elocsalni.
-
sisxgame
csendes tag
válasz
joergie #5078 üzenetére
https://www.amazon.de/SoundBox-Lautsprecher-Bluetooth-Wireless-Subwoofer/dp/B07B2Q5RG5/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1532290180&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=doss+soundbox+xl&dpPl=1&dpID=51stkRX9z4L&ref=plSrch
Doss soundbox xl t amazon.de ről ha jól tudom akkor nem vámolják -
haris
őstag
Én Tronsmart m1-et használok ilyen célra. Ráadásul nem csak fogad, hanem egy kapcsoló átállítása után küldeni is tud hangot. Pl a TV hangját Bluetooth fülesre.
Én ajánlom. -
-
hkari
őstag
A Go+Play jó választás, de soha sem fognak ezek a cuccok felérni akár egy egyszerű belépő Sztereo erősítő+hangfalpár szintre. Szóval ha nem nagyon hordozod, akkor érdemes elindulni azon a vonalon inkább. Én is vettem egy Go+Play-t,és bármennyire is jó, eszembe sem jut itthon hallgatni.
-
orbo
tag
Sziasztok! Tanácsot kérnék, hogy főként otthoni zenehallgatásra (a könnyű hordozhatóság nem szempont) milyen bluetooth hangszórót javasolnátok? Harman Kardon Go Play mini-t néztem, de a 80k körüli ára nem kevés, viszont csupa jót hallottam róla.
Illetve bluetooth hangszóró vagy hangprojektor a jobb választás? (zenehallgatásra + filmnézésre is jó lenne, ha tudnám használni).
Köszönöm előre is a segítséget. -
József720
csendes tag
Szerintetek melyik a jobb hangzásban?
Sony xb 30
DOSS SoundBox XLMost mindkettő akciós bár a Doss ra lehet, hogy vám is lenne?
[link]Hozzáértők válaszát köszönöm
-
zolikaDB
veterán
válasz
rhunseeker #5074 üzenetére
31-est hallgattam a Mediában, ott baromira tetszett.
Ezek szerint a 30 még ennél is jobban bejönne?Nem érdekel, h nem USB töltős.
-
rhunseeker
tag
Xb30
Még az xb31 is rosszabbul szól nála különös módon.
30k-ért szerintem megéri míg van az euronicsban. -
haris
őstag
válasz
Sirandrish #5066 üzenetére
Én ilyen Mega-t használok, szerintem az árát megéri.
Kicsit furák az érintésérzékeny gombok, én inkább azt mondanám negatívumnak nem a hangját.
Mivel lánynak (nőnek) lesz, esetleg még a tronsmart t6-ot ajánlanám, abból van piros/fekete kombináció, ami nagyon ütősen néz ki, nem ilyen komor fekete -
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #5069 üzenetére
Nem feltétlenül az összehasonlításra gondoltam, hanem hogy meghallgasd tetszik-e a hangja. Nekem például zavaró lenne az a fura torzítása alacsony hangerőn is.
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #5066 üzenetére
Oluv/Clavinetjunkie videóit nézd meg YT-on, jó minőségű fülessel. Te is meg tudod nézni mire számíthatsz.
-
Sirandrish
legenda
Heyho mindenkinek!
Asszonykának vennék egy BT hangszórót olyan 15.000 forint körüli áron.
Tudtok ajánlani valamit?
Ezt néztük ki, még aki szidja, lényegében az is dicséri
Oké, nem egy világbajnok a cucc, de sokkal többet nem akarunk rászánni -
zolikaDB
veterán
Sracok!
Valamiert a Sonyhoz huz a szivem. (Talan mert vagy 6-8 evig Sony discmant es mp3 lejatszot hasznaltam, a maguk furcsasagaival, meg a csoda Sonicstage progival)
Osszevissza uzleteket nezve, melyik az, amelyik az ar/ertek aranyt tekintve bűn otthagyni az uzletben?
Kerdem ugy, h par honapja, egy 12k-s max plafonnal akartam hangszorot venni...
- XB20: 20e
- XB21: 25.5e
- XB30: 30e
- XB31: 34e -
Ati1979
veterán
Megjött a DENON Envaya DSB-250bt. Nagyon minőségi darab.
Nem túl nagy, pont akkora hogy kényelmesen magaddal tudd vinni akárhova. Feketében nagyon elegáns, öltönyös party-ra is jó lehet.
Meglepően sokat kihozott a denon ebből a méretből, mint hangminősgében mint hangerőben. Igazi hifi-s hangzás ahogy a tesztekben is olvasható.
Jó stereo feeling, tiszteletreméltó felbontás, nagy hangtér. Ütős basszus, (méretéhez képest durván jó) - elég mélyre lemegy, közptartomány részletes szépen szeparált hangszerek, magasak szintén rendben vannak. Bármilyen típusú zenével megbírkózik. Meleg élvezhető hangzás, nem hideg analitikus, agyonrészletezett.
Kíváncsi vagyok a stereo ban milyen lehet egy másik egységgel párosítva. -
zolikaDB
veterán
válasz
rhunseeker #5061 üzenetére
A darabszamot hol irja ki? Hiaba kattintok ra, sehol nem mutat semmit. Debreceni uzletben pl. nincs...
-
joergie
őstag
válasz
rhunseeker #5057 üzenetére
doss soundbox XL egyértelműen veri calvinetjunkie-n a dockin Dfine-t(csak hangerőben nem, de hangzásban mindenképp). envaya más kategória, dupla áron. Csak nehéz beszerezni. aliexpressen 100 dodó + vámmal össze lehet szedni.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Melyik Euronicsban van 30-ert XB30???
-
Ati1979
veterán
válasz
Holnap jön meg a DENON Envaya DSB-250bt-m. 60k volt. Elvileg annál nem lehet jobb ennyi pénzért. Fölötte talán a vifa helsinki, de méginkább az oslo
Hk go and play talán a helsinki szintje lehet.
Clavinetjunkie-t érdemes követni a youtube-on. Külön adatbázisa is van, ahol minden összehasonlítható.
-
rizso
addikt
válasz
Ha a keret engedi és nem kell vízállóság, +1 a go+play-re
Igényes kialakítás, szerintem az akksija is jó, a hangja meg beszabehu
Otthon zenehallgatásra, tv-hez, összejöveteleknél, mindenre ezt használom már, sőt volt mikor kocsiban is ez szólt a gyári rendszer helyett
-
rhunseeker
tag
válasz
Erwinke #5056 üzenetére
1. Sony xb30. Pont van itthon euronicsban ahogy láttam.
2. Dockin D Fine, ettől 60k-ig biztos nincs jobb
3. Erre most nem tudok neked mit mondani, ha nem adsz meg felső határt, mert mondhatok én neked 300k-s hangszórót, de valszeg úgy sem veszed meg. De hogy mondjak is valamit, szerintem Harman Kardon Go+Play.
Én jelenleg rendelkezem mind a HK-nal és a Dockinnal is, szerintem árkategóriájukban talán a legjobbak.
Xb30-am is volt, azt is szerettem, jól szólt, most viszont már barátnőm bitorolja 😁 -
Erwinke
aktív tag
Sziasztok.
Vennek valami bts hangszorot kb akkora meretut mint az srs xb 31 vagy jbl extreme, de akar lehet nagyobb is.
Lenyeg,h szepen szoljon nem fontos az extrem basszus(jbl extremet hallottam) szerintem kicsit sok es a dal tobbi reszletet nem is igazan lehetett hallani, bar kezhez nem kaptam,h EQt alligassak.
Jo volna tobb kategoriaban is best buy ar erteket ha volnatok szivesek.
1. 30e ft alatt
2. 30e - 60eft
3. 60e +
Ha van kinai(gearbestes v hasonlo) az is johet, nem odzkodom onnan rendelni.Koszonom!
-
pècsimunkás
addikt
Megrendeltem a Dockin D Fine-t . Nem akartam kísérletezgetni az olcsóbb hangfalakkal . Megnéztem pár videót , tesztet . Jövő hét végéig kiszállítják .
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #5053 üzenetére
Bocs a dupláèrt , ha van valakinek tapasztalata , de egy Blitzwolf F4 , hogy viszonyul egy Sony XB 30- hoz ? Igazából csak a hangzás fontos . Ha nem bír annyit az aksi , nem problèma , mert feltöltöm többször legfeljebb ...
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Speeedfire #5042 üzenetére
Linket tudsz adni ?
Mindenkihez
: eBay-en , vagy nèmet Media Marktban 100 euróig van jobb vètel mint a Sony XB30 ?
-
xylevi
tag
sziasztok, olvasgattam az utolso X hozzaszolast, szeretnek vasarolni egy bluetooth hangszorot, neztem ezt a Tronsmart Element T6-t, amit elottem par hozzaszolassal valaki emlitett, ilyen hengeralakura gondoltam, kb. meretben is ez a megfelelo, lehet esetleg picivel nagyobb, de ne sokkal...es olyan 20 ezer forintot szannek ra maximum, hangja legyen minel jobb, akksi jo ha kibir par orat...belfoldi vasarlas garanciaval az idealis, de kulfoldi is beleferhet ha annyival jobb az ar-ertek arany...gyakorlatilag bluetoothon keresztul telefonrol zenehallgatasi cellal hasznalnam, ha van usb bemenet vagy microsd foglalat benne, az meg jobb...FM radio abszolut nem szukseges...mit javasoltok? melyik tipusokra szukul le a kinalat ha ezekre van szuksegem? koszi elore is!
-
Dolby
senior tag
Odáig rendben, hogy BT-on köti össze a hangszórót, de fülhallgatót is szeretne használni, ezért gondoltuk, hogy ha a hangszóró BT-on úgyis csatlakozik, akkor ha annak lenne jack kimenete, fülhallgató használata is rendezve lenne. Ezek szerint csak BT füles segítene? Vagy esetleg létezik usb -> jack átalakítás?
-
Dolby
senior tag
Hali,
van olyan BT hangszóró, aminek van jack kimenete? Adott egy laptop, aminek a jack kimenete nem működik, hangszórót meg amúgy is venni akar a tulaj mert nagyon béna a laptop hangja, viszont akkor már jó lenne olyat venni amire a fülhallgatót is dughatja, ha éjszaka használná.
Köszi
-
zoner15
csendes tag
Sziasztok!
Én olyan hangszórót keresek max. 20k-ig ami esetleg elfér a zsebbe beletuszkolva , de tud magából hangot is kipréselni.
Eddig ezeken akadt meg a szemem :https://hordozhato-hangszoro.arukereso.hu/fn:termekek-osszehasonlitasa:tronsmart-element-t6-p388211961,tronsmart-element-mega-p393260983/
Tudtok esetleg még ajánlani mást ? vagy ezek közül melyik lenne jobb vétel?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Én is Jbl xtreme-t néztem ki,hallottam Mediaban nem volt rossz hangja,nem olvastam vissza,mi ez a fentebb említett akkuprobléma? És van valami teszt,hogy a dockin megeszi reggelire?
-
Dolphine
addikt
válasz
Lazarus911 #5043 üzenetére
A Dockin' D Fine, állítólag megeszi reggelire a JBL Extremet!
-
prime_adam
aktív tag
Helló!
Arról van valami hír vagy teszt, hogy a JBL az Xtreme 2-nél javította-e az akku hibát? -
Lazarus911
aktív tag
Üdv!
Bluetooth hangszórót készülök vásárolni..
A JBL ár színvonalához képest van ami jobb mint a jbl?
Az extreme vagy a boombox érdekel.
Köszi! -
zolikaDB
veterán
válasz
Speeedfire #5038 üzenetére
Honnan vetted az XB30-at?
-
Viktor77
titán
válasz
Speeedfire #5038 üzenetére
Egy kicsit az lesz, de az appban van saját eq-ja, szépen be lehet lőni.
Oluv szerint a 30 jobb mint a 31. Hidd el, elégedett leszel, én megimádtam a hangját. -
Speeedfire
félisten
válasz
FireFox1996 #5037 üzenetére
Na baszki. Remélem a sima 30 nem lesz doboz hangú, mert akkor a falnak szaladok.
-
FireFox1996
őstag
Megérkezett a Sony SRS-XB31 hangszóró
Brutális hangja van, elsőre tényleg kicsit dobozos a hangja, de a beállításban ez beállítható, így eddig minden szuper -
zolikaDB
veterán
A debreceni Auchanban 1db fekete XB20-as volt, 20e forintert, es nem adtak ide 15-ert
Csak mondom, ha valaki szaladna venni. -
B-L-A-C-K
titán
Rendeltettem 2 ilyet rokonoknak, és egyikhez se volt se kábel se töltő, ezekhez nem adnak egy kábelt se, vagy kimaradt a dobozból?
-
carl18
addikt
válasz
Speeedfire #5029 üzenetére
Annyiért simán jó vétel!
Azt hittem már hazai rendelés, magyar webshopban amit találtam 38E forintos áron ragadt be
Már megilyedtem hogy azt rendelted
-
carl18
addikt
válasz
Speeedfire #5027 üzenetére
Hát számít az ár, mennyiért rendelted az XB 30-at? 30E-nél többet nem ér szerintem.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #5020 üzenetére
Berendeltem egy Sony SRSXB30-tast. Majd kiderül, hogy milyen lesz.
Tesztek alapján meggyőző. -
LanyUs
őstag
Munkatársam bement a Telekomhoz egy téves levél végett és egy JBL GO 2-vel tért vissza. Számla nélkül megkapta 7e Ft-ért
. Kétkedve néztem rá, de szebben szól a MOJO Buzz hangszórómnál, ami eredeti áron 24e
[link]. És a lényeggel fejezted be! Valóban belefér a zsebbe. Szép munka!
-
carl18
addikt
válasz
K1nG HuNp #5023 üzenetére
Semmi gond nincs azzal!
Te használod, neked kell hogy tetszen
Egy JBL Go-t egyszer lehet én is beszerzek
Kicsit böngésztem netten, és kajak még a JBL GO-ból is van hamisítvány
Csak azt szinte nagyon nehéz megkülönböztetni. Szóval jofogás, stb többi oldalon figyelni kell neme hamisitvány
Mikor én is életembe elsőnek halottam bluetooth hangszórót JBL Go-t akkor én is fogtam az állam milyen jó hangja van mekkorát szól stb
De a méretéhez képest valóban jól szólt
De ez 3-4 éve volt
Azóta a pár komolyabb bluetooth hangszóró után nyilván keveset tud a Go/flip de csak belefér egy zsebbe
-
haris
őstag
válasz
K1nG HuNp #5023 üzenetére
Nem kövezünk!
Csupán tudni kell mi mire való vagy mit tud. Mondhatnánk hogy ennyiért már aTronsmart t6 mekkorát szól, de mivel nem egy kategória a kettő, felesleges lenne.
A tiéd kicsi és ultra hordozható, a t6 is hordozható, de a clip2-höz képest azért csak egy batár.
Használd egészséggel! -
K1nG HuNp
őstag
kövezzetek meg de nekem nagyon bejött a jbl clip 2 12ezerért
-
djbahool
senior tag
Ezek közül vkinek van vmelyik?
Melyik lehet a better buy? (FM rádió és SD kártya feltétel, kertben is használni szeretném) -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #5020 üzenetére
Akarom írni Anker Soundcore Boost.
-
carl18
addikt
válasz
norberto_th #5017 üzenetére
Igen biztos kamu, maga az oldal se egy bizalom gerjesztő. Xtreme-t ha nagyon al akarnák adni 120 euroért is vinnék mint a cukrot. Ha 6X annyiért is elmegy miért adnák ilyen olcsón
-
norberto_th
aktív tag
Ez kamu oldal szerintetek?
[link]
JBL Extreme ennyire olcsó lenne, 230€ helyett 22?! Szerintem ez kamu. -
-szabi-
addikt
válasz
Viktor77 #5011 üzenetére
Nekem Leadzm szólt a kertben.
Eleinte mindenki dicsérte a hangját.
Aztán mindig van az a fordulópont ahol a hangerő elkezd fontosabb tényezővé válni.
Ez összefüggésben áll a fogyasztással, minél több a sör annál kevesebb a hangerő.
Szóval tapasztalatom: hangerőből sosem elég.üdv
-
szab120
tag
Akit érdekel, egyes Auchan áruházakban 15e a Sony XB20 kifutó termékként. Az eléggé jó ár érte.
Az alzánál megjelent a kínálatban az Anker Soundcore 2 17-ért (most külföldről sem sokkal olcsóbb, ráadásul gari miatt is jobb) -
joergie
őstag
válasz
zsolt19900 #5000 üzenetére
Rászögelsz egy szunyoghálót 'oszt viszonlátás
Valaki tényleg meglephetné már a csoportot egy Tribit véleménnyel, nem hiszem hogy a sok potenciális tronsmart kategóriás vevő közt egy se akad, aki bevállalná
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest