- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
mufi
senior tag
Szerintem semmi eltérés nincs a D logós meg a feliratos verzióban. Max egy kis facelift az egész.
Igen. Hordozható. Q jó akksi ugye meg sokáig is bírja...hát, akinek volt alkalma D fine-t Onyx mellé tenninaz tudja miről beszélek...HK az HK nincs mese. Egy cég ami nem a hypera megy...
-
L4D1K
őstag
Megjött a leadzm. Ezért az árért számomra kiváló. Max hangerőre nincs szükségem, mélyek ok. Anyagminőség, összeszerelés szintén rendben, minőségi érzetet kelt. Ajánlom.
-
bugizozi
őstag
válasz
bogdanypeter #2688 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék
-
carl18
addikt
Mert milyen a Onyx studio? Jobb mint a Dockin D-fine? Bár mondjuk akkumulátor igen gyenge 2600Mah 3,6 volt. Még a Charge 2-be is nagyobb battery került. Olvastam róla volt aki panaszkodott max hangerőn 50 perc alatt lemerül. Azért a Docking D-fine könyebb hordozni mint a onyx studiot!
Táskába bele se férne.
-
Mátésum
aktív tag
Na, akkor kicsit bővebben a Sony XB20-ról:
Külső:
Az első dolog, hogy igen jó minőségű az anyaghasználat, igényesen össze van rakva, bízom benne, hogy tartós lesz. Külön öröm, hogy a fröccsenő víz nem árt neki. A nagyobb tesóival ellentétben, ezt USB-vel lehet tölteni, ami szerintem előny. Először feketét rendeltem, de mivel az később érkezett volna, megrendeltem a kéket. Kicsit féltem a színtől, de nem harsány, még örülök is, hogy ez lett. Van súlya, de egész kompakt. A gombok is igényesek, a világításuk is jó.
Hang:
Na, ez tényleg már az első bekapcsolás után reménykeltő volt. Én nem gondoltam volna, hogy ilyen eszközből képes ilyen minőségű hang kijönni. Nyilván nem ezen fog minden hang tökéletesen kivehetően hallatszódni, de igen tisztán szól. Ami nekem az általam meghallgatott néhány ilyen hangszóró esetén zavaró volt, hogy a basszus miatt feláldozzák a többi hang tisztaságát. Itt a basszus inkább természetesebb, kevésbé hangsúlyos. Cserébe a közép és magas tartományok sokkal tisztábban szólnak (főként metalt hallgatok, de kipróbáltam más stílusú zenével is). Filmet is próbáltam vele, és élvezhező abszolút.
Először egy TDK LoR A28-at rendeltem. Amikor azt bekapcsoltam, kicsit megijedtem, hogy akkor ez lesz egy darabig a hangszóróm, mert az - annak ellenére, hogy majdnem ugyanennyibe kerül, meg sem közelítette ezt a minőséget (felépítésben mondjuk kb. ugyanilyen jó). Sokkal laposabban szól az egész, egyszerűen nem egy kategória. Én otthoni felhasználás szempontjából kicsit túlzásnak tartok túl drága hangrendszereket beépíteni, lehet, hogy kevésbé vagyok igényes más szerint, de ez a kis hangszóró messze felülmúlja az elvárásokat (amiket persze az ilyen eszközök felé támaszt az ember). Több, mint tíz év hangosítási tapasztalattal tényleg meglepődtem, hogy miből képesek élvezhető hangot kihozni.
-
Krill77
őstag
válasz
7Heads Drago #2690 üzenetére
Abban a méretben nincs nala hangosabb. Ennyi infó tuti van.
-
7Heads Drago
veterán
AZ XB 30 az hány wattos? Mivel sehol semmi adat sincs róla.
-
bogdanypeter
tag
Sziasztok.
Xiaomi Speaker 4.2 most kuponnal 5700. Ebben az árkategóriában van más, jobb ajánlat? -
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Megjött ma a Sony XB20. Ha gondoljátok, írok majd róla. Végül kicsit rászántam többet, mint az eredeti összeg, így esett erre a választás, a Media-ban akciós volt. Remélem, megérte. Majdnem egy XB3 lett, az meg a mall.hu-n van egész jó árban, de végül inkább emellett döntöttem, hátha a modernebb belső hosszútávon jobb választás (az xb3 és xb30 között elég sok a különbség az utóbbi javára szerintem).
-
holozis_HUN
addikt
válasz
redwhite78 #2685 üzenetére
Nekem volt. Lecseréltem Voombox Outdoor 2-re. Megérte
az X6 kevés kültérre.
-
redwhite78
aktív tag
Üdv!
Proda X6 ajánlott darab még?. (Korábban mintha azt olvastam volna róla a topikban) Kültéri használat is lenne olykor.
Illetve ajánlanátok még egy 10k körüli hangszórót is, ami a gyerekszobába elég hangzást ad egy kiskamasznak? Hangosan nem fogja hallgatni, csak ne legyen torz. -
REXIS
tag
Tegnap megérkezett a D Fine, azóta is az állam keresem
Először a beltérben erős és telt basszus nyűgözött le, aztán a középtartomány, ami mindig ott van, még a legnagyobb basszusnál, max. hangerőn is. A vokálok gyönyörűen szólnak rajta, élettel teli az egész, nem az a tipikus BT hangszórós V-karakteres cicergés.
Annak tudom ajánlani, aki minőségi zenehallgatásra vágyik, sőt, még annak is, aki csak kattogós minimalt akar veretni este a városban -
Uzi74
senior tag
Ha valakit érint: a német media marktban 97 Eur jelenleg az XB30
-
HGTimber
tag
válasz
-szabi- #2677 üzenetére
Szerintem még a gombok számából is látható, hogy melyik az 1. és melyik a 2. generációs. Az 1. gen-esnek 4 gomb van a tetején, míg a 2. gen-esnek 5 gomb (a gombok között megjelent a bluetooth).
Én is vártam a Speedshop készletre vételére, de ma (07.05) láttam, hogy "jelenleg nincs" a státusza
, így megrendel(tet)tem a német Amazonról 53,37 €-ért, az Amazonos képek alapján az 1. generációst
. Remélem megleszek vele elégedve, igaz nincs tapasztalatom a bluetooth-os szpíkerek terén. Az nem baj, hogy "csak" 180°-ban sugároz az 1.-es, csak szóljon szépen
és legalább feltudom majd lógatni
.
-
-szabi-
addikt
válasz
7Heads Drago #2672 üzenetére
Idézet, részlet ((#2638) Hauptmann):
....hogy lehet megkülönböztetni őket...
Ez alapján elég könnyű megkülönböztetni, egyiken van másikon nincs akasztó.
Erre vonatkozott a válaszom, nem a belső különbségekre.
Azt ránézésre nem tudod.üdv
-
Uzi74
senior tag
2 db XB30 összekapcsolása jól sejtem csak Bluetooth forrás esetén műkökik, line-in az egyikbe kötve nem fog átmenni a párjára?
-
Hauptmann
veterán
válasz
holozis_HUN #2673 üzenetére
Ez a v2 belseje.
Ez meg a v1.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
holozis_HUN #2673 üzenetére
Ott van fent a link nézd meg. Maga a gyártó se tudja. Eléggé nagy betűkkel van kiírva hogy ez a 2-es verzió.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
7Heads Drago #2672 üzenetére
Sima outdoornak van 3 hangszórója. Voombox Outdoor 2-ben hat darab van
-
7Heads Drago
veterán
válasz
-szabi- #2667 üzenetére
Már nem azért de fentebb ez már ki lett tárgyalva. És messze nem ennyi a különbség a kettő között.
Nekem meg az nem világos, hogy a gyártó a termék oldal tetején és alján miért nem ugyanazt adja meg: [link]
Fent 30 watt-ot ad meg 3600mah akkuval, lent meg 2x7,5 watt-ot 3200 mah akkuval.
Fent azt írja 6 drivers, ami gondolom a hangszóró lenne, alul meg 2"x2 van írva. Az 5-ik kis pöttyöt bal oldalt kiválasztva pedig azt látjuk hogy kettő 2" meg egy 3" hangszóró van. És elvileg hátul nincs is hangszórója.
Jól sikerült az infós oldaluk. -
tau_ba
tag
válasz
7Heads Drago #2670 üzenetére
Koszi szepen. Valami esetleg ami kaphato Mo-on webshopban v. valahol Budapesten?
-
tau_ba
tag
Sziasztok, 10.000Ft alatt mi az ajanlott best-buy? Igenyek nincsenek, a gyereknek kell, hogy belteren hallgassa a zeneit telorol bluetoothon v. mini jack-en. Annyi a kovetelmeny, hogy lehessen tolteni, ne kelljen elemmel tomni.
-
aakosch
tag
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, de olyan 10k körüli apróságokról nem nagyon van szó. Ebben az árkategóriában melyik az ajánlott tíőpus? Lehetőleg magyarországról.
-
Hauptmann
veterán
Amúgy mehetne egy összefoglaló az Oluv-os linkkel, meg azzal a pár biztosan ajánlott típussal (ár, jellemzők), amikkel van itt tapasztalat.
-
Fura ahogy írjátok néhányan, hogy ez meg az a hangszóró ennyit meg annyit bírt.
Mintha törvényszerű lenne, hogy rövid élettartamúak.
Kíváncsiságból érdekelne, hogy mikre kell általában gondolni, mikor írjátok hogy adott hangszóró "annyit bírt".----------------------------------------------
@holozis_HUN: Köszi, de úgy vagyok már ezzel a bejáratás dologgal, hogy majd megtörténik, ahogy használom. Csak úgy nem akarom járatni.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
konigjanos #2657 üzenetére
Hát én ezt javaslom neked. [link]
Nekem kb 1,5 évet bírt ki. Viszonylag jó akkuval és van visszajelzésed az akku állapotról is. Nincs annyi mélye mint a xiaominek, de az szerintem túlzás is. Hangerőben kicsit talán több is.Sokan odáig vannak még a xiaomi mi -ért is , de nekem elégé nagy csalódás. Főleg az akkuja a vicc. Új korában is csak kb 5-6 órát bírt. Most meg kb fél év után kezd behalkulni. És az akkuja most már igencsak vicc. (max 2 óra) És kb 70%-os hangerőn van járatva. Persze jó számoknál volt, hogy maxon ment régen. Most már nem merem addig nyomni.
Sokan dicsérték és azért vettem meg, hátha jobb. -
Krill77
őstag
válasz
Hauptmann #2647 üzenetére
Jo ég, mennyi butasag.
Mar irtam neked, h az a "szerintem" rossz helyre ment. Erre ujra irom, h ha nem vagy negyedikes akkor meg van bocsátva. Pedig negyedikben illik érthetően fogalmazni.
Szintén negyedikes érv az, h "ha neked az van akkor aza jó". Hangkép? Szvsz a 17 ftos divoomnál kezdődik egyáltalán a minőség. Es még ez igy is olcsón meguszhato. De ha te nem is hallottad soha, h véleményezed..? Na mindegy, neked jo érv.
Fogadd el, h a vilag ok-okozati összefüggésekbol épül fel. Magyarán :
hülye kérdésre, hülye válasz.doddencs: ezért kar volt beböfógni. Azt ertsd meg, h ha nem lenne Oluv vagy a hozza hasonlo emberek akkor nagyon sokan egy sony srs x11 et vennének a divoom helyett. (de irhatnék mas Jó ar/értékü speakert) Itt ez a lényeg nem az, h ki irja be ide, mert látta.
matec7:
Szinte mindenütt a 2gen van bar az egyik helyen az 1 gent árulják. Azt már csak a koránál fogva sem érdemes megvenni. Csak a dobozon van, h 1 v 2.Egyébként nekem a divoom akkuja csalodas. Főleg ha all par napot akkor kell ujra tölteni. A hideg raz már a csipogasatol.
-
konigjanos
senior tag
Mi most az ajánlott hangszóró olyan 50 dollárig kínából? minél nagyobb akksi és szép hangzás lenne a cél.
-
carl18
addikt
Amúgy valaki lakik Szolnok megyébe rajtam kivül? Én Abádszalókon lakok, ha valaki véletlen erre jár én benne vagyok egy Bluetooth hangszoró összemérésbe!
Kíváncsi vagyok mások hogy halják a Sony SRS BTX 300-at.
-
mr.perfect
tag
válasz
mr.perfect #2654 üzenetére
haha.. közben ki is írták, hogy jelenleg nincs....
-
mr.perfect
tag
-
Karel666
tag
válasz
7Heads Drago #2650 üzenetére
Természetesen nem mindegy hogy 18 k ingyen szall. Vagy 22+ szal ktg...
-
Hauptmann
veterán
válasz
Krill77 #2645 üzenetére
Kiírtam, hogy szerintem a múltkor, de ha nem ismered betűket, akkor én kérek elnézést. Világos, hogy a Voombox a király, mert neked is az van, de van akinek nagyon nem jön be a hangképe, ezt el kellene fogadnod, és nem beszólogatni emiatt.
A keresés pedig nem egyértelmű, szövegesen erről nem találtam infót, a képek között, meg ahol valóban látszik, hogy az egyik hangszórót megfordították 180 °-al a v2-nél, nem keresgéltem.
Mátésum,
A v1-ben is van NFC.
-
Krill77
őstag
válasz
Hauptmann #2642 üzenetére
Valóban amikor mar sokadszorra tapasztalok valakitől érthetetlen kikelentéseket pl saját meglátasok tenyént kozlese (természetesen hibásan) akkor már nehez megallni, h ne sugalljak erre valami célzást. Legalább az eshetoseget add meg, h kiirod, az a te véleményed. De amennyiben nem multal el 4. osztályos, akkor semmi gond. A masik dolog szvsz kis millio oldalon fent van a divoom 1/2 gen kozti különbség ANGOLUL! Sztem egy ovis is ki tudja guglizni.
-
Karel666
tag
válasz
7Heads Drago #2640 üzenetére
Köszi. Ahogy én látom, nem igazán kapható. Speedshopnál beszerzés alatt. Árgép még egy helyet dob ki, ott 22 e. Nagy áruházak kínálatában sem találtam.
-
Hauptmann
veterán
válasz
Krill77 #2639 üzenetére
Aha, google. Te írtad a multkor, hogy a D Fine működik kihangosítókent a google szerint, közbe meg nagyon nem.
Amúgy ezt a stílust jó lenne, ha befejeznéd. Értem, hogy Te vagy a topic önjelölt 'szakértője', de normális kérdésre illik nornális választ adni, vagy ha nem megy, akkor inkább maradj csendben.
-
Akár igényli a D Fine a bejáratást, akár nem, vasárnap este bizony kapott terhelést rendesen egy udvari zenélgetős este alkalmával. Én ezzel le is tudom szerintem a "bejáratást". Akkuja meglepően sokat bír és a hangzással és az erejével is elégedettek voltunk. Persze voltak olyan pillanatok, mikor jól jött volna még egy pici hangerő, de nem ez volt az általános.
Szegény törésteszten is átesett. :/
Egy figyelmetlen mozdulat következtében landolt egyet asztal széléről a betonon. Csodás módon csak az egyik saroknál lett olyan kisebb nyomódás, amiről amúgy nem mondaná meg senki, hogy eséstől keletkezett volna, hanem inkább mintha véletlenül oda ütődött volna falhoz vagy valami egyéb kemény felülethez.
Továbbra is működik mindene, hang is ugyanígy szól, remélem nem lesz baja ettől a későbbiekben. -
Karel666
tag
Hali!
Divoom voombox-ot honnan érdemes rendelni? Úgy olvastam, hogy van abból több verzió, melyik a jó?
Lehet beruházok egyre. -
adorjant
őstag
válasz
7Heads Drago #2628 üzenetére
IOS-en mutatja az akkut a Xiaomi.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Krill77 #2625 üzenetére
Hát én meg a xiaomi mi se ajánlanám. A mélyei jónak tűnek, de én visszavettem belöle de így is csak fél évet birt ki. Az akkuja vicc, és semmi visszajelzés sincs az akku állapotáról. Nekem előtte egy sdy-019 volt. Lényegesen jobb akkuval, nincs benne eltúlozva a mély és van akku jelző is. És több mint 1 évig bírta. Az ára meg lényegesen jobb mint a xiaomijé. Hangerőben megint csak az sdy a jobb.
A divoomot most rendeltem meg, de ha ez nem jön be visszaküldőm és maradok az sdy-nél. -
szepsuti
aktív tag
válasz
spanyoll #2626 üzenetére
Skullcandy Barricade mini. Öcsém használja nagy megelégedéssel, jól szól, elég fasza mélyek is vannak benne, doboz hangot én nem véltem felfedezni. Ütésálló, cseppálló tényleg egy minőségi darab. Akksija 6 órát bír, meglepő milyen hangerőre képes a méretéhez képest.
20% kedvezmény van most rá, 12K-ért elhozható, ennyiért sztem bestbuy.
kuponkód: SPEAKER20Most készülök megvenni a legnagyobb tesóját, minden észérv az xb30 mellett szólna, nagyobb akksi, kicsit hangosabb is, de a design nekem nagyon bejön és a kicsinek a hangzása is. Gondolom a legnagyobb is hozza a szintet.
-
spanyoll
addikt
Jól hangzik; itthon honnan érdemes beszerezni, ahol a gari ér is valamit, ha beszarna? (esetleg netes vásárlástól elállás 14 napon belül működik is üvöltözés nélkül)
@Krill: Ja, de amiket mondasz az ha jól sejtem mindegyik rendelős: leadzm, saomi.
Ami nem, azt meg annyira nem ajánlod ha jól értem. -
Krill77
őstag
A jkr mar nem ugyanaz mint a sima sl.
Spanyoll: őszinte leszek. 10 e ftert nem kapsz hangosat, jo méllyel, es még doboz hangu se legyen. Lehet egy leadzem kellene neked. (jo akku, hangos, basszus, de nem aza hude tiszta) a jamnak vannak /voltak itthon is kapható, olcsóbb cuccai. Pl jam thrill. 10 alatt is meg lehetett kapni, boltbol. 10 ert a xiaomi mi t szoktuk ajanlanikb 2x jobb mint a Go. De az csak belterre. A go-t olyan 4 ért mar megeri a jokapasrol.
-
Tálydi
senior tag
válasz
spanyoll #2623 üzenetére
Szia,
Ebbe az árba belefér az isoundbar sl-1000 vagy más néven, Jkr kr-1000.
Itt a topikban már többeknek volt/van ilyen, köztük nekem is.
Jbl go és társaival össze sem lehet hasonlítani, testes mélygangai vannak, és magas is, kozeptartomany egyértelműen nincs annyira kiemelve, sokunk kedveli ezt a V kiemelt hangzást. Keress rá, ha van kérdésed itt megtalálsz -
spanyoll
addikt
válasz
Krill77 #2622 üzenetére
Ha nem ezek, akkor micsoda?
Amúgy a mobilitás korlátozottan szükséges, mivel a felhasználás így nézne ki (gyakoribbtól a legritkább felé):
- anyóséknál udvaron sütögetéshez
- otthon főzéshez
- bringázás közben hátizsákból üvöltetéshez
- ha utazok akkor havi 1x családnál, hogy legyen valami ami nem laptophangszóróHangosság fontos, mélyek hasznosak ha vannak, plusz jó bt kapcsolat. Nem vagyok audiofil, nem szúrom ki a kis nüanszokat, amitől szarabb egyik-másik. Ne legyen dobozhangja, aztán viszonlátás'.
-
carl18
addikt
válasz
spanyoll #2620 üzenetére
Én JBL go-t hallottam idáig, mikor elsőnek hallottam le esett tőle az állam. Ez még a Sony hangszoróm előtt volt. Szépen szól a méretéhez képest. Attól függ mit szeretnék? hordozható hangszorót ami kicsi, vagy a leghangosabbat és legjobbat ezért a árért. Már 8E környékén tudsz venni jbl got. Többiről nem tudok nyllatkozni, többit nem halottam. Van eddigitalon 13,500 forintért srs xb10, talán az se lehet rossz vétel, nagy tesóiból ki indulva.
[link]
-
spanyoll
addikt
Sziasztok!
Nézegettem a masinákat, ki is néztem valami random oldal alapján az enusic soundcupot, de látom, hogy többen is írjátok, hogy 12-13 környékén már nem éri meg.
Mi az ajánlott helyette a 10K ársávban?
Azon is gondolkoztam, hogy valami gyengébbet szerzek be, de itthonról, mert mire megjön kínából amit jónak gondolok, addigra vége a nyárnak és sokkal kevesebbet használnám...
Itthonról mi az ajánlott bestbuy most 10Kért? -
vacs
veterán
Sziasztok.
Olvasgatom a hozzászólásokat és árban és hangzásban is tetszik a Leadzm (Enusic) vagy a Divoom Voombox Outdoor 2.
Viszont nekem nagyon fontos a microSD támogatás is!Így mit érdemes venni kb 20K-ig?
-
Uzi74
senior tag
válasz
Krill77 #2613 üzenetére
Annyiért igen, de az enyém 45-be került
Amikor nyafogok, hogy nagy térben már kevés tul lenni az XB30, akkor erre kell gondolni konkrétan:
[link]
Az a hátizsakom a földön 10m-re és alig kivehetően rajta a sony. Csutkára állítva még itt is hallható volt a célközönségnek - resptect (persze nem a legszélső szegletében a 2 hektáros területnek)
Egyébként mondtátok nagyjából minden irányban hasonlóan hangos, ezt alá tudom támasztani - mögötte/oldalra is megvan a hangerő 70%
-
mr.perfect
tag
találtam egy ilyet
Szerintem én rendelek egyet.. ha jól látom mindennel együtt 22e Ft körül jön ki.. -
Mátésum
aktív tag
Szerintetek a Dockin D Tube minőségre jobb, mint a Divoom voombox outdoor? Az a baj, hogy ha nem tetszik, akkor probléma már a visszaküldés (amazon.de). És valaki ismeri a Creative Soundblaster Free-t? Ezen a hármason agyalok.
-
-
Uzi74
senior tag
Próbáltam beltérben is az XB30-at (24m x 64m es lovaglócsarnokban) és meglepően jól betöltötte - nem is kellett max hangerőre csavarni.
Ami pozitív tapasztalatom volt még az XB30-al, hogy a chromecast audiót meg tudja jól táplálni árammal és a line in bemenetet használva üresjáratban nincs földhurok hang, mint az összes microusb-ről tölthető hangszórónál, amit eddig próbáltam - néhány aukey, pulse x, stb.
Egyszóval megint elgondolkoztam, hogy megtartsam-e mégis az XB30-at. A hangja kicsit kompresszáltnak tűnik nekem, valahogy a magasak hiányzanak, kicsit félek hogy az XB40 is hasonlóan szólna.
Siamiáu: az edigital olalán nagyon korrektek az árak, német oldalakon közelébe sem ér, 40 Eur-al drágább az xb30 és xb40 is. Ott még a dockin d fine is olcsóbb mint az xb30
-
carl18
addikt
Akit érdekel egy kis harc!
Sony SRS-BTX300 VS Genius SP-i165 ma raktam fel.
[link] -
carl18
addikt
válasz
Krill77 #2606 üzenetére
Nem csak a hang számít hanem a hordozhatóság is!
2 Kg-nál nehezebb hangszoró nem kéne, csak annyit akarok szóljon picit hangosabbak és tisztábban jobb minőségbe a következő hangszoró mint s Sony SRS 300 , mert úgy vagyok vele ha már váltok csak jobbra érdemes. Hát olvasotak alapján a sony SR XB30 30 wattos mert a elődje a xb3 30 wattot írt rá a sony. Amúgy tánc videók miatt kellene a hangszoró, itt egy nyers videó vágatlan. a Sony SRS BTX 300 szól alatta, a cipő csoszogást simán túl harsogja.
Természetesen maximum hangerőn szólt. [link]
-
Flip 3 és Blitzwolf F4 után mondtam kipróbálok valami komolyabbat, így beválaszottam én is Dockin D Fine-t és ámulok tőle. Szeretném a topiknak köszönni az ajánlást!
Ilyen kategóriájú hangszórót kell-e vagy szükséges-e "bejáratni"? Mondjuk már 2 napja nálam van és használgattam már közben magasabb hangerővel.
Ha kellhet még, akkor hogy és miképp néz ki a bejáratás folyamata? -
carl18
addikt
válasz
Krill77 #2600 üzenetére
Igen gondoltam hogy csak előre nyomja a hangot a Sony mert a SRS BTX 300 is szemből a leghangosabb!
Pedig itt van leírva.
Torzítás és a teljesítmény. Ez van a hangszoró kézikönyvébe is csak magyarul.
Igen láttam annak a embernek a videóit ma, hangerőbe a SRS XB 30 tudja amit a német Jbl extreme killer.
Jelenleg ahogy néztem a SRS XB 40 a leghangosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Stellar Blade
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged