Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
válasz
Atlantisz48 #5805 üzenetére
Volt alkalmam kipróbálni egy JBL Partyboxot. Az általam eddig hallott party hangszórók közül ez a nagy betűs Etalon. Tökéletesen eltalálták a hangzásképét, és küllemre is pofás.
-
Buster17
addikt
válasz
Atlantisz48 #5804 üzenetére
Nem. Minél nagyobb annál nagyobbat szóljon
-
kaszibat
tag
válasz
Atlantisz48 #5788 üzenetére
Köszönöm szépen! Nálam is már előzetesen is a Doss volt az esélyesebb befutó, most megerősítettél ebben.
Carl18! Neked is köszi, már egyszer hallgattam rád a Divoom vásárlásakor és nem bántam meg!
-
jegenye77
addikt
válasz
Atlantisz48 #3305 üzenetére
Megéri rá várni vagy a Sony srs xb30 is jó választás?
Ezt egyszerűbb beszerezni mert csak a MM ba bemegyek. -
laskr99
addikt
válasz
Atlantisz48 #3249 üzenetére
Alapból a sufni tuning jött szóba mert már küldtek helyette egy újat(banggood) csak hátha életre lehet ezt kelteni.
-
laskr99
addikt
válasz
Atlantisz48 #3247 üzenetére
Blitzwolf BW-F3. A hiba az,hogy miután a gazdája lemerítette töltőre rakva(első töltés) a teljes töltés jelző led és a töltés jelző led is világít és nem kapcsol be egyáltalán. Meg lemerítés előtt elvileg esett egyet a kamion ágyáról a székre onnan a padlóra.
Videó:[link]
-
Heyman
aktív tag
válasz
Atlantisz48 #3198 üzenetére
Igazából az érdekelne, hogy filmnézéshez szokta-e valaki használni laptop mellé. Jelenleg egy JBL Charge 3-at használok többek között erre is,de kímélni akarom az akksiját, ezért kellene valami amiben nincs. Ami még szóba jöhet márkán belül az a Soundstick Wireless, de ott már sok a kábel, és helyem sincs nagyon, ráadásul elég régi modell, régi Bluetooth szabvánnyal.
-
Elims
veterán
válasz
Atlantisz48 #3122 üzenetére
Köszi! :-)
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #3120 üzenetére
Igen én is a charge2 és társainál olvastam, azért is érdekelne, hogy vajon tudja-e valaki, hogy az olcsóbbak mi a helyzet. De én is úgy sejtem, hogy ezek nem tudják ezt a funkciót.
-
Elims
veterán
válasz
Atlantisz48 #3114 üzenetére
Ez a kis ketyere.
Magán a kis méregzsákon nem lehet állítani a hangerőt csak a telefonon.Ha kb.1/4 hangerőn szól -és felett- akkor már szép sistergés mentes.
85% körül persze már elkezd torzítani kicsit.Főleg egy húzósabb goa szám alatt. -
_q
addikt
válasz
Atlantisz48 #3116 üzenetére
Köszi, akkor egy telefon töltőt beszerzek hozzá
-
Siamiáu
tag
válasz
Atlantisz48 #3109 üzenetére
+1
-
Siamiáu
tag
válasz
Atlantisz48 #3098 üzenetére
Ahogy én néztem a Sony srs xb77 és a DOSS soundbox xl nagyjából ugyanaz, és a DOSS-nak 12 wattos a mélynyomója.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest