- Milyen TV-t vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bilon73
aktív tag
válasz
theobaldo #3482 üzenetére
én hallgattam bose mini 2-t, van egy leadzm soundcupom, hallottam jbl-t, harman kardont, denont.
a bose és a HK a legjobb, utána a jbl.
oké a bose 60 környékén van, de magasan jobb. az más kérdés, hogy kinek mi a drága.szóval igazából az a kérdés, kinek mennyi lóvéja van rá.
jók a kínaiak, ár-értékben mindenképpen, de úgy mondanám, hogy árához képest jól szól. nem úgy, hogy jól szól...
-
bilon73
aktív tag
sziasztok,
ilyenje van valakinek? leadzm vs sl-1000s? melyik jobb otthoni, szobai felhasználásra (tv kihangosításra)?
-
bilon73
aktív tag
nekem konkrétan az apple tv van összekapcsolva vele, így zene, film, tv....minden erről szól a nappaliban.
ha meg nyár van, és a teraszon vagyok, vagy kerti parti van, akkor kiviszem és ott szól...
horgászni még nem vittem, bár lehet megteszem, úgyis idegesítenek a sípóló kapásjelzők (én hagyományost használok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DEll G15 5530
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest