Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bilon73
aktív tag
válasz
theobaldo #3482 üzenetére
én hallgattam bose mini 2-t, van egy leadzm soundcupom, hallottam jbl-t, harman kardont, denont.
a bose és a HK a legjobb, utána a jbl.
oké a bose 60 környékén van, de magasan jobb. az más kérdés, hogy kinek mi a drága.szóval igazából az a kérdés, kinek mennyi lóvéja van rá.
jók a kínaiak, ár-értékben mindenképpen, de úgy mondanám, hogy árához képest jól szól. nem úgy, hogy jól szól...
-
bilon73
aktív tag
sziasztok,
ilyenje van valakinek? leadzm vs sl-1000s? melyik jobb otthoni, szobai felhasználásra (tv kihangosításra)?
-
bilon73
aktív tag
nekem konkrétan az apple tv van összekapcsolva vele, így zene, film, tv....minden erről szól a nappaliban.
ha meg nyár van, és a teraszon vagyok, vagy kerti parti van, akkor kiviszem és ott szól...
horgászni még nem vittem, bár lehet megteszem, úgyis idegesítenek a sípóló kapásjelzők (én hagyományost használok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Nyomtató topik
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest