Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- OLED monitor topic
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
pixelmester.
üzenetére
Mivel a flip3 es a flip4 egyik irányból sem párosítható, vettem még egy flip3-at. (Ez amúgy nagyon szomorú, h márkán belül egy generációváltásnál megszűnik a kompatibilitás...)
Így, h nem egy helyről jön a zene, hanem mondjuk a szoba két különböző pontjáról, sokkal jobb a hangzás, mivel nem annyira van "iránya a hangnak", jobban megtölti a teret.
Nekem ez a "sztereóság" így több élményt nyújt, mintha egy darab nagyobb hangszóró lenne.
Egyébként az alkalmazás nélkül is működik a funkció, de szerintem akkor a "party" az alapértelmezett üzemmód. Amúgy az is tök gáz, h a gyàri alkalmazásban nincs EQ, illetve a mélynyomót sem lehet az alkalmazásban kikapcsolni... csak ugye a BT és volume- gombok 20mp-ig való nyomásával....

-
-
pixelmester.
aktív tag
Valahol olvastam, talán a JBL charge2-vel kapcsolatban, h kb 20-25mp-ig nyomva tartva a BT és hangerő- gombot kikapcsolható a mélynyomó. Ez nagy örömömre a Flip3-nál is működik. (Ha nem zenét, hanem beszélgetést hallgatok, idegesítő a sok basszus.)
Ez miért nincs benne a termék leírásában? És a gyári alkalmazásban??? -
pixelmester.
aktív tag
válasz
Maxximus
üzenetére
Nekem is az a tapasztalatom, h iphone-nal szebben szol, mint androiddal.
Es ami tok fura, h androidbal kulon kell a JBL es az androidos eszkoz hangerejet is allitani...
Iphone-nal mindket helyen a "közös" hangerőt állítod.Azért ez a par percenkenti par masodperces elnémulás elég ijesztően hangzik...
Kíváncsi vagyok, mikor jön ki majd új JBL, aminél jobban meg van oldva a kompatibilitás. Ha jól értelmezem, a "connect +" miatt a flip4 csak saját típusával tud társulni? Mivel csak ebben az eszközben van +. -
pixelmester.
aktív tag
JBL connect témában van itt tapasztalt mester?
Nekem flip3 van, bementem a MM-ba, es kiprobaltam, h Xtreme-mel es a Charge 3-mal is sikerult parositani "party" módban. Viszont mindket esetben az egyik hangszoro csak neha szolalt meg. Remelem ez csak a MM-ban levo tul sok elektromos szmog miatt van.
Ket flip3 viszont tokeletesen mukodik, party es stereo mosban is.
A flip4-gyel viszont nem sikerult parositani. Tudom, h az mar "connect+" funkcioval van ellátva, ahol nem csak 2, hanem 100 eszkoz is tud egyszerre muzsikalni. De nem gondoltam volna, h lefele nem kompatibilis a rendszer.
Ezugyben tud nekem valaki okosat mondani??? -
pixelmester.
aktív tag
Jbl flip3 es flip4 kozott vacilalok.
Erezhetoen jobban szol az ujabb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest