- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
SupernovaHUN
csendes tag
Sziasztok!
Van egy JBL Charge 2+ hangszóróm. Teljes hangerőn viszont nekem már túl sok mélyhangot ad, amivel nem is lenne gond, de ez a magasabb hangok és a hangerő kárára megy.
Kérdésem az volna, hogy megérhetné a csere egy Sony SRS-XB30-ra, vagy nem érné meg? Nyilván pár ezret buknék az ügyön, kérdés, hogy nem ér annyival többet?Nem akarom mindenáron lecserélni a hangszóróm, szeretem, de ha van jobb ugyanennyiért, miért ne venném meg azt?
Köszi!
-
SupernovaHUN
csendes tag
Na, a JBL Clip 2-t is leakciózták, lassan már hasznavehetetlen a Coop kártya
-
SupernovaHUN
csendes tag
Szerintetek (mivel most nincs raktáron a weboldal szerint) mennyi idő lesz a Telekomnak, míg készletre jön egy új adag Charge 2+? Mit gondoltok mennyi szokott lenni? És vajon mennyi idő alatt viszik el?
-
SupernovaHUN
csendes tag
Megtörtént, amire számítottam is. A srác valóban 20 ezerért vette azt a JBL-t és egy kurva forintot sem engedett a 28.900-ból. Jó, hogy még nem értem oda ahol találkoztunk volna.
De mostmár visszanéztem HA-ra és "valahogy" megszaporodtak a 28-35(!) ezer forintos ajánlatok bontatlan, garanciális Charge 2+ra.Elszakadt a cérna. Hát mi a faszom ez a tirpák suttyóság, ez a nyerészkedés?! Felvásárolják az egész kurva készletet ezek az élettelen pénzéhes gyehennáravalók és aki meg tényleg magának, saját használatra venné azt a hangszórót, annak meg nem marad... Dögölne ki az összes. Egyébként 28.900-at megért volna nekem, de most, hogy kiderült, ő is csak ki akar használni engem, elvből sem veszem meg tőle. Ez volt anno is, amikor a Tesco leárazott néhány Battlefield 1-et 12 ezer forintra. Felvásárolták nyitáskor és kirakták jófogásra, hardverapróra darabonként 8 ezres haszonnal.
Undorító ez a hozzáállás, nekem konkrétan lelkiismeretfurdalásom lenne, ha ilyet tennék...
Szerencsére a Telekom szerint még "újabb készlet várható", különben elmennék és bemutatnék ennek a fasz eladónak. Na kézcsók.
-
SupernovaHUN
csendes tag
Valahol igazatok van, de mivel kapok számlát is, ezért ki lehet deríteni, hogy mennyibe került. Ha valóban 20 ezerért vette a telekomnál, akkor adok érte mondjuk 21-et és ha nem áll rá, akkor fel is út le is út.
Holnap megyek érte egyébként, ha érdekel titeket, majd beszámolok
-
SupernovaHUN
csendes tag
Milyen Telekomos akciót emlegetnek itt többen is?
Számít, hogy telenoros vagyok?
Egyébként már lebeszéltem az eladóval, szóval nem fogok gerinctelenül a telekomhoz futni néhány ezres miatt, pláne, ha csak kuponnal működik és az nem megy olyan könnyen. (JBL Charge 2+ az alany ugye)Mindenesetre gyanítom, hogy valószínűleg az eladó is így vette meg, vagyis mindenképpen lealkudom kb. 25 ezerre az árat. Mondjuk vodafonos telefonszáma van. Tanácstalan vagyok.
-
SupernovaHUN
csendes tag
Mit gondoltok a JBL Charge 2+ról? Megéri 27 ezerért, vadiújan, bontatlanul? Valakinek esetleg vannak tapasztalatai vele, főleg hosszútávon?
-
SupernovaHUN
csendes tag
Sziasztok! Adott egy 2,5 éves, újonnan vásárolt JBL Flip 2 ami már 1,5 évesen elkezdett egy hibajelenséget mutatni, mégpedig hiába töltöttem, csak nem kapott áramot.
Pontosabban töltőre raktam (a töltő biztos jó, ellenőriztem, másikkal is próbáltam) és ugye az akku állapotát jelző 5 kis LED közül elkezdett valamennyi világítani, de egy egész éjszakányi töltés után sem ment fel maxra. Eleinte 4 ledig jutott, aztán már ha lemerült, rakhattam tölteni amennyit akartam, fél perc alatt lemerült. Akkor garanciában megjavították, de márciusban lejárt a garancia, néhány hónapja megint előjött a problematika.
Én speciel jobb híján az akkumulátorra gyanakszok, kérdés, ha lecserélném, megoldódhatna a gond? Szerintetek mi baja lehet?
És egyáltalán megérné ~6 ezerért új akksit venni bele vagy már gazdasági csőd lenne javítani a hangszórót? Újonnan 30 ezerért vettem, de manapság már max. 15 ezret ér, tökéletes állapotban...
Köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest