Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Jobban utánajártam ennek a TDK-nak, kicsivel hangosabb mint a Charge 2, a hangja jó, van aki szerint ez a jobb van aki szerint a charge 2. Viszont van vele egy nagy gond. Az akku 2000mAh NiMH.... Nem tudom mi járt a tervező fejében amikor li-Ion helyett ilyet rakott bele... Max 2 év után meghal az aksi, addig is gyorsan esik a kapacitása és ráadásul alapból gyenge, max hangerőn kb 1 órát bír ki a cucc vele! Lehet moddolni pl ENELOO P akkukkal. De szerintem az, hogy kicsivel hangosabb mint a Charge nem éri meg a plusz befektetést, szenvedést. Tölteni is csak a saját adapterével lehet mivel 12V-kell neki...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest