Új hozzászólás Aktív témák
-
Heyman
aktív tag
válasz
Atlantisz48 #3198 üzenetére
Igazából az érdekelne, hogy filmnézéshez szokta-e valaki használni laptop mellé. Jelenleg egy JBL Charge 3-at használok többek között erre is,de kímélni akarom az akksiját, ezért kellene valami amiben nincs. Ami még szóba jöhet márkán belül az a Soundstick Wireless, de ott már sok a kábel, és helyem sincs nagyon, ráadásul elég régi modell, régi Bluetooth szabvánnyal.
-
Heyman
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg nincs otthon Harman Kardon Aura/Aura Studio hangszórója? Lenne pár kérdésem -
gatesz
tag
Sziasztok, 10-12 ezer forintért (szállítással)
keresek olyan hangszórót amit kihangosítónak is tudok használni. Tudtok segíteni? -
Vagany
őstag
válasz
pixelmester. #3185 üzenetére
Ez így nem igaz. Kicsit talán pontosabb így: Fogyasztói társadalomban minden túl van árazva ami túl van reklámozva, hipe-olva. A reklám költségek árát be kell építeni a termékek árába is. De még ez sem teljesen igaz, mert a nagyobb márkákon belül is lehetnek jobb ár érték aránnyal bíró termékek, de a tendencia nagyjából ez.
Ajánlom figyelmedbe pl ezt a videót, érdemes végignézni, hogy jbl milyen borzalmasan szól nagy hangerőn és itt nagyjából kétszeres az árkülönbség: [link] -
adorjant
őstag
Üdv!
Anker A1343 hangszórót cserélnék DOSS Soundbox XL-re,szerintetek az Ankernek kb mennyi lehet az ára? Ahogy nézem Oluv oldalán,a leadzm-féle cuccoknál bőven jobban szól,kérdés mennyire lehet vonzó fél évesen ezekkel szemben?
-
Hauptmann
veterán
válasz
pixelmester. #3185 üzenetére
Csak éppen a JBL nem is szól.annyira jól, ahogy az árcédulája sejteti.
-
Siamiáu
tag
Az xb40 nagyon nem egy kategória a charge-okkal, sokkal jobban szól (tapasztalatból mondom). A hangot meg valahogy olyan szinten nyomja hátra is, hogy nagyon meglepett. Van olyan, hogy kint az udvaron 10 méterre van tőlem háttal és nagyon terjeszti hátra a hangot. Amúgy hátul is van egy passzív radiátorja.
Azt megkérdezhetem, hogy tudnád 28-ért beszerezni?
-
tau_ba
tag
válasz
Siamiáu #3182 üzenetére
Foleg lakason belul hasznalnam, max teraszon. Van rendes nagyobb hazimozi erositom is komoly hangfalakkal, de egyreszt Spotify-rol nehezkes rakuldeni a zenet, meg azt nem mindig kapcsolnam be. Az SRS XB40-et most olyan 28e-ert meg tudnam venni, ami kabe a JBL Charge 2+ ill. 3 araban lenne. Ha jol ertem ennyiert ez jobban megerne? Ahogy olvasgattam azt huztak le benne, hogy nem 360 fokban szol (hatrafele nincs hangszoro) es hogy nem szabvany USB csatija van.
-
Siamiáu
tag
Hát a Sony srs xb40 hangerőben porig alázza a többit, a basszusa is neki van a legtöbb, persze, ha ez nem tetszik ki lehet kapcsolni. Hangminősége nagyon szép, néha szoktam hallgatni az otthoni hifi rendszert is, de mindig meglepődök a Sonyn, mert nem kell szégyenkeznie vele szemben.
Én 50 ért tudtam beszerezni a Sonyt és szerintem még annyit meg is ért. Az akksi ideje pedig kiváló.
Neked mi lenne a fontos főként hol és mire használnád? -
tau_ba
tag
Ha arban nem lenne kulonbseg, akkor az UE Boom 2 / JBL Charge 2+ v 3 / Sony SRS XB40 triobol melyik lenne a legjobb valasztas? Minosegi hang fontosabb, mint a hangero.
-
Vagany
őstag
válasz
Ittnemaz #3178 üzenetére
Nem meglepő, hogy nincs senkinek. Ez alapvetően egy drága cucc, főleg a tudásához képest. 20 ezerért van kínálat és alternatíva bőven. Itt meghallgatva [link] szépen szól minden tartományban, a charge 2+ tól szebben szerintem, a hangerejét nem tudom megítélni de "12.5W" nem túl bíztató.. 20-ért talán ok az eredeti ára az vicc.
-
atirag
őstag
Köszönöm mindenkinek. Meg hallgatom őket. Nézegettem még a jbl flip 4-et. Szimpatikusnak tűnik.
-
Vagany
őstag
Kicsit megemelve a keretet ez a BB:
[link]
Innen még a keretbe is beleférne: [link]
117,61 € + 10€ szállítás, de Magyarországot nem lehet kiválasztani. Írni kell nekik egy e-mail-t hátha...
Amugy ahogy a kollégák előttem írták talán ezek a BB-k a saját árkategóriájukban
Doss kb 28e
Sony SRS-XB30 40e de itthoni garancia, kintről épp akciós a fekete: [link] kb 37e -
atirag
őstag
Vennék egy ilyen Bluetooth hangszórót a telefonomhoz. Mire kell figyeljek ami fontos lehet?
Mondjuk az akku idő az fontos. Kb 30-40k kategória .
Köszönöm -
carl18
addikt
-
carl18
addikt
Na gyerekek megrendeltem a Divoom ONBEAT-500 hangszórót!
Kíváncsi vagyok mit tud, 16400 lesz szállítással és van rá 1 év garancia az Aquába. Ha véletlen nem volnák elégedett vele ki vissza lehet küldeni 2 héten belül igaz?
Bár jókat írtak róla szóval szerintem biztos jól szól majd.
-
carl18
addikt
válasz
FingR86 #3165 üzenetére
Oké kösz a weboldalt
Most néztem ez a on Beat 500-as hangszóró 20 wattos 2,1 felépítésű + 5000 mah órás akkuval van. És 1 kg-tól kicsivel nehezebb a súlya, ez a második generációs beat 500. Úgy látszik szólni jól szól, csak a hangerőre vagyok kíváncsi
[link]
Voombox outdoor előnnye könyebb kisebb és hogy az papíron 15 wattos és 3600 mah az akkuja.
Na meg annak ennek van akasztója szóval nem hordozhatatlan. -
carl18
addikt
Divoom VOOMBOX-OUTDOOR 1 és 2 között mi a különbség?
14E újanta az outdoor 1, és van rá 1 év garancia990 a szállítás így minden igaz 15E-ból kijönne
Hangerőbe kettő között mennyi a különbség? 20E-ért nem tudom mennyire éri meg a Charge 2+ de netten olvasotak alapján ez is hozza a charge szintjét. Főleg 15E-ért jó árba van szerintem.Alig egy ezresért drágábban van egy Divoom ONBEAT-500 nevű hangszóró hát az jobb mint a outdoor első része? Ez a kettő van most divoomból elérhető árba. Melyikkel járok jobban?
-
Ittnemaz
aktív tag
Kedves Kollega urak.
hozzá jutnék olcson egy hangszorohoz
(annyiért mint egy coopos charge2t venném)
valakinek van esetleg? teszt tapasztalat vele? lehet hamis esetleg?
válaszokat köszönöm. -
Felteszem itt a kérédst bár a Bowers & Wilkins Z2 -es AIR PLAY-os lejátszó nem BT-s,de hátha tudjátok.
Amikor rápattanok az iphone-mal air play-on akkor a wifin keresztül csatlakozok a Z2-höz. Ilyenkor az otthoni hálózatról lepattan a teló és rácsatlakozik a Z2-re,ergo a wifin nem kap netet a spotify ha stream-elek, viszont ha "wifin" csalatkozik a készülék akkor mobil neten már nem és így nem kap semmilyen módon netet a telefon. Ez így funky,vagy a én nem tudok valamit? -
válasz
pixelmester. #3132 üzenetére
Nálad nem volt semmilyen "megröccenés" időként?
-
válasz
pixelmester. #3140 üzenetére
Én a Flip 3-at 22.800.- EA-ban nemrég az akciós szürkéből. 2db vettem én is ennyiért...
-
Lovi24
senior tag
Sziasztok!
Minél többet olvasgatok,annál jobban összezavarodok ebben a bt hangszóró témában és nem tudok választani.
Általános felhasználásra kellene egy ilyen kis cucc,ha elutazunk legyen nálam valami hangkeltő. Külföldi rendelés nem probléma.
Nincs hifi elvárásom,de szeretem csilingelőbb magas tartományt és a kellemes mélyhangokatA hangerő annyira nem fontos.
Max 15ezret szánnék rá,egyelőre csak ismerkedek a témával.A jelöltek :
-Isoundbar sl1000s
-Ttlife m3
-Blitzwolf bw f4
-Divoom voombox outdoor2Youtube-on meghallgattam/néztem 1-2 clavinetjunkie videót ,van pár darab
-
Vagany
őstag
válasz
FingR86 #3130 üzenetére
Ez várható volt, valahol írtam is, hogy bár lesz valószínűleg újra, de az árra nincs garancia, hogy marad. Én közben feljebb vittem a büdzsét és beszereztem egy akciós Doss Soundbox Xl-t, jövő hétre ide is ér talán. Már nézegettem a Docking d fine-t is, az lett volna az igazi, de valahol meg kell húzni a határt
. Az esetek nagy részében várhatóan alacsonyabb hangerő is elég a konyhában, ott a Docking-ban túl sok a bass, a Doss talán szebb hangképű alacsony hangerőn kis térben viszonylag közel a hangszóróhoz. A docking nagyobb térben/kültérben illetve nagyobb hangerőn és távolságban virgonc, oda kell is a több basszus. A Doss kb a charge 3 szint lehet olcsóbban és 1-2 extra funkció nélkül (de kicsit szebben is szól talán), a Dockin inkább a JBL extreme-mel versenyez és győz
. De hangsúlyozom ezek nem személyes tapasztalatok alapján felállított vélemények, hanem mások véleményei, rengeteg teszt hallgatásai alapján jöttek, főleg ez : http://switcher.oluvsgadgets.net/
Az alsóbb 40$ körüli árszinten érdemes figyelni a Tronsmart element T6 teszteket is, illetve marad a ttlife és leadzm is szintén 40$ körül. -
carl18
addikt
válasz
pixelmester. #3146 üzenetére
Majd jön a Flip 5-6 esetleg Charge 4-5 idővel
Kíváncsi leszek mekkora lesz a fejlődés. Muszáj lesz fejlődni, főleg hogy a SRS XB 30 olcsóbban tudja a Charge 3 szintjén. Azért a konkurencia is fejlődik itt elég szépen, régen azért nem volt túl nagy a választék. Már most van miből válogatni, azért a ebay-amazonról is elég olcsón lehet beszerezni elég durva hangszórókat.
-
carl18
addikt
Jbl Go alternativának nem volna jó ez a mac?
Multkor néztem Eddigitalon, ez leírása szerint 2 hangszórót kapott. [link] Valakinek esetleg nincs ilyenje? Vagy tapasztalata róla?
Youtubon sincs videó róla, pontos neve Mac Audio BT Style 1000 -
carl18
addikt
válasz
choco01 #3142 üzenetére
Az a 1 watt ide oda
Szerintem hangosabb lehet, mert kevesebb a mély hang.
Oluv oldalán összehasonlitottam a Charge 2+ és a flip 3-at. Flip sokkal hangosabbnak tünt de visszont közel sem voltak olyan mélyek a hangjai. Mondjuk a Charge 2+ mélyei valóban egész jók, de a hangerő rovására ment ez a egész -
carl18
addikt
válasz
choco01 #3136 üzenetére
Igen én is próbáltam, sajnos a clip 2-őt is leakciózták hogy ne tudd kihozni 3000 ft-ért. Az a baj most nincs értelmes bluetooth hangszóró a Telekomnál. Jó ott a Charge 2 + szépen szól de én szerintem nem túl hangos, azaz halk. Lehet várok fekete péntekig, ez a tv-s akcióval a telekomnál az a baj hogy ahogy néztem előfizetés mellé jár.
Én is sajnálom, egy jbl go ingyen jól jött volna, jól le teszteltem volna. -
choco01
addikt
válasz
pixelmester. #3137 üzenetére
Ha van coop törzsvásárlói kártyád , akkor beregisztrálhatod azt T honlapján, melyért cserébe kapsz 3 kupont, 1db 5000 forintos telefonra(domino) 1db 10000ft tartozékra ; és 1 db 20000ft TV-re.
Szürke és kék tetszik, de csak egyet akarok venni 15k-ért tudnék venni Flip 3-at..
-
choco01
addikt
Nem engedi sajnos a Clip 2-t megvenni coop kuponnal.. így lehet veszek egy Flip 3-at.. aki használt már Flip 3-at meg Go-t, jóval hangosabb a Flip 3?Mellette van még elérhető TRUST UR DIXXO és TDK A28 TREK FLEX elvileg.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Tudnátok javasolni max 7-8 ezerért bluetooth hangszórót telefonhoz és tabhoz menne.Pesten kellene és boltból,mert mát pénteken nem leszek a városban. -
pixelmester.
aktív tag
válasz
pixelmester. #3072 üzenetére
Mivel a flip3 es a flip4 egyik irányból sem párosítható, vettem még egy flip3-at. (Ez amúgy nagyon szomorú, h márkán belül egy generációváltásnál megszűnik a kompatibilitás...)
Így, h nem egy helyről jön a zene, hanem mondjuk a szoba két különböző pontjáról, sokkal jobb a hangzás, mivel nem annyira van "iránya a hangnak", jobban megtölti a teret.
Nekem ez a "sztereóság" így több élményt nyújt, mintha egy darab nagyobb hangszóró lenne.
Egyébként az alkalmazás nélkül is működik a funkció, de szerintem akkor a "party" az alapértelmezett üzemmód. Amúgy az is tök gáz, h a gyàri alkalmazásban nincs EQ, illetve a mélynyomót sem lehet az alkalmazásban kikapcsolni... csak ugye a BT és volume- gombok 20mp-ig való nyomásával.... -
FingR86
őstag
az enusic igaz h már "Under Restocking" állapotban van egy jó ideje, csak a ~34$-os ár változott kicsit 56$-ra
Enusic® Soundcup
-
Elims
veterán
válasz
Atlantisz48 #3122 üzenetére
Köszi! :-)
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #3120 üzenetére
Igen én is a charge2 és társainál olvastam, azért is érdekelne, hogy vajon tudja-e valaki, hogy az olcsóbbak mi a helyzet. De én is úgy sejtem, hogy ezek nem tudják ezt a funkciót.
-
Elims
veterán
válasz
Atlantisz48 #3114 üzenetére
Ez a kis ketyere.
Magán a kis méregzsákon nem lehet állítani a hangerőt csak a telefonon.Ha kb.1/4 hangerőn szól -és felett- akkor már szép sistergés mentes.
85% körül persze már elkezd torzítani kicsit.Főleg egy húzósabb goa szám alatt. -
Tibee86
nagyúr
-
_q
addikt
válasz
Atlantisz48 #3116 üzenetére
Köszi, akkor egy telefon töltőt beszerzek hozzá
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Ma hozta meg a futár a sbs kicsi hangszórót (coop-osan..).Ha le van halkítva a zene sistereg a hangszóró.Mitől lehet ez?Vajon azért mert filléres kis akármi vagy mindegyik bluetooth hangszórónál van ilyen kapcsolati sistergés?Esetleg hibás lehet?
Nem akartam drágábbat,soha sehol nem használnám ki.Ez is csak addig ment most amíg kipróbáltam.Nem is volt még ilyen ketyerém,ezért kérdezem,nektek lehet,hogy ez alap dolog. :-)
-
Siamiáu
tag
válasz
Atlantisz48 #3109 üzenetére
+1
-
soultrapp
senior tag
Szevasztok!
Szerintetek megèrnè lecserèlni a jbl charge 2+-t egy sony srs xb 30-ra??
Sokkal hangosabb lehet a sony?, Mert a charge-nak a hangerejèvel ugye nem vagyok megelégedve.
Videók alapján nem tűnik sokkal hangosabbnak,de élőben meg mèg nem tudtam meghallgatni..Van valakinek tapasztalata mind a kettővel??
-
_q
addikt
Akinek van JBL GO-ja honnan tudja mennyi töltöttség maradt az aksiban?
-
choco01
addikt
válasz
SupernovaHUN #3102 üzenetére
Sajnos igen.. Azt irja hogy érvénytelen kód.. Igy mar csak Flip3 marad..
-
SupernovaHUN
csendes tag
Na, a JBL Clip 2-t is leakciózták, lassan már hasznavehetetlen a Coop kártya
-
Siamiáu
tag
válasz
Atlantisz48 #3098 üzenetére
Ahogy én néztem a Sony srs xb77 és a DOSS soundbox xl nagyjából ugyanaz, és a DOSS-nak 12 wattos a mélynyomója.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest