- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
Hali.
JBL Flip 4 jó vételnek számít most?
-
choco01
addikt
Hali.
15.000 ftig mi a legajánlottab BT hangszóró jelenleg?
Jó lenne eg JBL Flip3 vagy Charge 3 szint hangzásban és uzemidoben..
Néztem ezeket a Tronsmartokat, vagy Lamax.. Tronsmart Element Mega nem tudom hogy szólhat..
-
choco01
addikt
válasz
pixelmester. #3137 üzenetére
Ha van coop törzsvásárlói kártyád , akkor beregisztrálhatod azt T honlapján, melyért cserébe kapsz 3 kupont, 1db 5000 forintos telefonra(domino) 1db 10000ft tartozékra ; és 1 db 20000ft TV-re.
Szürke és kék tetszik, de csak egyet akarok venni 15k-ért tudnék venni Flip 3-at..
-
choco01
addikt
Nem engedi sajnos a Clip 2-t megvenni coop kuponnal.. így lehet veszek egy Flip 3-at.. aki használt már Flip 3-at meg Go-t, jóval hangosabb a Flip 3?Mellette van még elérhető TRUST UR DIXXO és TDK A28 TREK FLEX elvileg.
-
choco01
addikt
válasz
SupernovaHUN #3102 üzenetére
Sajnos igen.. Azt irja hogy érvénytelen kód.. Igy mar csak Flip3 marad..
-
-
choco01
addikt
Szóval jelenleg úgy néz ki hogy nem tudok CLIP 2-t venni telekomnál coopos kártyával hiszen betették a nyári akciójuk alá... esetleg Go-t tudnék venni 4500-ért kapcsolatpontokkal..
Továbbra sem tudom hogy a Clip 2 lényegesen hangosabb-e mint a Go, vagy elenyészően..
A go-t használtam most 3-4 napot kis kiruccanás alatt, nekem teljesen megfelelt, 1-2 helyzetben lehetett volna picit hangosabb, de az üzemidejével meg voltam elégedve, és a méretővel is.. üzemidőben elvileg jobb a Clip 2.
Ezektől eltekintve max. 5-6 ezer forintig van jobb vétel a GO-nál? Esetleg a BlitzWolf BW-F3-at néztem nagyon max, de nem tudom hogy az a fenti két modellhez képest jobb lehet-e..
-
choco01
addikt
Hali.
4500ert es 8500ert tudok JBL GO es Clip 2 hanszorot.
Megéri a plussz pénzt a clip 2, jobban szól?
Esetleg ebben az összegben van valami jobb akár kintről is..?
-
choco01
addikt
Hali.
10-20 között tudtok ajánlani valami bevált kihangosítót? Edzés mellé kéne zenéhez, meg lakásba.
Ilyen 8-15 wattosakat néztem, lehetőleg fehér vagy pirosat, vagy pedig ezt az M&J nba lakers logósat néztem, nem tudom milyen lehet..
M&JA JBL és Beats 30-40 ezres kategóriát is néztem, de lehet hogy pl. ez a Lamax is tud majd nem annyi harmad annyiért..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardcore café
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged