- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TV antenna és jelerősítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Teljesen egyetértek
Én nekem se úgy lett le egy hangszóró hangja mint oluv videójában.
Élőben az igazi valamit kipróbálni
Persze ki indulásnak jó oluv videója, de úgy az igazi ha az ember élőbe ki tudja próbálniEsetleg nincs valakinek Eladó Dockin D fine?
Sajnos amazon rendelés kilőve ezért keresek hátha találok valakit aki el akar adni egyet
-
rizso
addikt
válasz
Viktor77 #4798 üzenetére
Tippre a felhasználók 98%-a nem tart otthon komolyabb mikrofont
A másik, hogy egy Oluv-féle videót sem tartok olyan hitelesnek, mint az élő meghallgatást. Ok, nem szar, összehasonlításhoz teljesen jó, de továbbra sem olyan, mintha élőben hallgatna az ember. De ez csak az én kis saját véleményem
-
zolikaDB
veterán
válasz
tomboy0013 #4795 üzenetére
Ha bejárattad, Alan Walker - Faded c. számát lejátszva tudnál egy fél perces videót feltölteni róla valahova?
Kíváncsi vagyok, mit tud mélyben! -
tomboy0013
veterán
Megjött ma egy újabb Tronsmart T6, a múltkori hibás példányt cserélték, most már tökéletesen szól
Van hangja ahhoz képest milyen kis "sz*r"
A mély is meglepően jó ehhez a kismérethez képest.
-
kaszibat
tag
válasz
szabo.csabi #4793 üzenetére
Írtam privit!
-
carl18
addikt
válasz
szabo.csabi #4791 üzenetére
Ez kicsit módosítással megjelent, Tronsmart T6 néven. Nekem is ilyen van jelenleg, Itt a legolcsóbb, de ezen sincs sd kártya olvasó. Azért nem írtam, azt hittem az SD kártya feltétlen szükséges.
[link] -
carl18
addikt
válasz
szabo.csabi #4789 üzenetére
XB 31-en nincs micro sd kimentek. Sajnos elég kevés hangszóró kap micro sd kimenetet, és nagy részük csak bluetoothrol tud zenélni.
Tronsmart Mega, és a Doss Sound XL ez a kettőt ami szól micro sd-ről is jó a hangja is.
Bár a 128 gigás kártyát hogy elkezelik-e vagy felismerik elég nagy kérdőjel.
-
szabo.csabi
tag
Sziasztok!
Kerti partikhoz, nyaraláshoz keresnék max 30-40 eFt-ig megbízható, vízálló, dizájnos, NFC-s, AUX portos, microSD- (van egy fölös microSDXC 128 GB kártyám) microUSB-s, minimum stabil 5-6 órás üzemidővel bluetooth hordozható hangszórót.
Mit tudnátok ajánlani?
SOny SRS XB31 szóba jöhet?
-
carl18
addikt
Igen teljesen jó, én az Media markba kipróbáltam pár hangszórót. Boombox 60% hangerőig jól szól, fölötte a hangzása elég érdekes lesz. De jónak semmikép se mondanám, a Harmanokat leteszteltem sokkal jobb volt a hangja. Jobbnek éreztem mint a JBL-t, szóval hangzásba én is a Harman Kardon hoznám ki, Go+play jobb hangja mint a Boomboxnak.
Sokan még is veszik a Boomboxot, nagy hangszóró JBL is, és hát mozog a két membrán az oldalán
-
hkari
őstag
válasz
Viktor77 #4782 üzenetére
Köszi szépen, akkor átadom neki
Ha ez mégsem tetszene neki, bár a hanga tényleg nagyon durva, és amennyire fülesen hallani szépen is szól, akkor a két másik versenyzőből melyiket választanátok?
A Boombox és a Harman nálam is szóba jöhet majd igazából azért térek picit vissza rájuk. Bárhol hallgatom neten a Go+Play - nek melegebb és "profibb" a hangja talán. A Boombox meg hangos, de picit túl harsány, és nem érzem picit sem kiegyensúlyozottnak. Jól érzem én ezt?
carl18: Neked is köszönöm a segítséget
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősöm szeretne főleg kültérre, egy ha kell hangosan is jól szóló hangszórót. Ti melyiket ajánlanátok neki? Nekem a tippem a JBL Boombox, vagy esetleg a Harman Go+Play volt. Ezek közűl melyiket ajánlanátok?
Köszi a segítséget!
-
Barni420
csendes újonc
Sziasztok!
Mi a véleményetek a JBL Xtreme 2-ről? Megéri az 1-hez képest? És tudnátok ajánlani még Bluetooth hangszórót, amit érdemesebb megvenni, mint az Xtreme 2-t/ Xtremet 100e Ft (+,-10Ft) körül?
-
gery14
senior tag
Sziasztok Bluedio ! BS-5 Mini jó lehet tudtok rolla valamit ?
-
carl18
addikt
Oké nincs mit, remélem tudtam segíteni
Igen nagyon kifutott széria már a XB 30 alig van már belőle sok helyen.
Jöhetne valami új Bestbuy hangszóró a piacra, amit magyarba is árulnak jó áron
Jelenleg inkább a IPX védelem fejlődik, van hozzá raknak egy kis fényt.Tech2 srác Gál Balázs asszem unboxingolt nem rég youtubon egy XB41-et és a Sony is le írta a kis kézőkönyvbe hogy max hangerőn 4 órát bír kb a hangszóró. Szóval a 24 órás űzzem idő kb fél hangerőn lehet reális fények nélkül.
-
carl18
addikt
Üdv, bocs most láttam tényleg kifutott az a széria. Azt hittem még van 30E-ért, 25E-ért esetleg XB 21, az is van olyan jó mint a flip 4 és még olcsóbb is.
-
Kro
tag
Üdv.
Ajándékba keresnék egy jobb minöségű bt hangszórót.
A keret 20-30 között van. Fiatal srácnak lenne. Szeretné ha viszonylag jól szólna szabadban is és minőségre is elfogadható legyen (tudom csodát nem kell várni ennyiért).
Nem igen vagyok járatos ebben a témában, én egy flip 4-et néztem. De szivessen elfogadok más alternatívát is.
Előre is köszi a válaszokat. -
spanyoll
addikt
Sziasztok!
Olyan hangszórót keresnék, ami tud fm rádiót fogni magától is, plusz ugye van rajta bt.
30 a keret, anyósnak lenne, hogy munkahelyén vagy hallgassa a helyi adókat fm-en keresztül, vagy spotifyról kilőjje a zenét.
Miket mondanátok, ami neki a legjobb lenne? Ha van ilyen fícsör, hogy esztétikus és óra is van rajta, stb, akkor az csak előny.
-
joysefke
veterán
válasz
zolikaDB #4763 üzenetére
Szerinte igen:
https://www.youtube.com/watch?v=SSla-paxi14 -
joysefke
veterán
Német amazonon meg lehet valahogy spórolni a magyar postázás költségét?
Tribit XSound Go 36EUR-ért van jelenleg. Erre jönne a posta (5EUR)....
-
carl18
addikt
válasz
zolikaDB #4757 üzenetére
Ja vágom
20E alatt nem tudok semmit ami jobb basszust tudna mint a Divoom 500.
Egyedüli Alternatíva a Doss Sound XL, de az 28E a Divoom meg Aquánál 17 most.
Én tavaly nyáron vettem 15E-ért, annyiért megérte újonnan az Aquától16 volt shippingel.
Bár a Doss még nem hallottam, csak az is kapott egy valódi mélyet. -
carl18
addikt
válasz
csaszi72 #4758 üzenetére
Hát nővéremnek Onyx 3 van valóban, jó de sokan nem adnak ki rá 40E forintot + a mérete miatt nem a legkönyebben hordozható.
De az tény hogy a hangja mindenért kárpótolja az embert.
Sokan 20E alatt keresni valamit ami hordozható és jól is szól, esetleg egy kisebb táskába hátizsákba belefér.
Egy Onyx3-at nem rakunk egy hátizsákba is. Unokaöcsémmel csak a buszmegállóba vittük ki, sajnos a kör alakja miatt nincs rajta fogás. + Az akku mérete, és hogy nem víz és por álló.Nekem van Tronsmart T6 és Divoom Onbeat 500 is volt, és a kettőt között hatalmas különbség volt. Basszusba főként, ha valaki olcsón akarja a legjobb hangzást, megéri a +6E felárat a divoom.
A tronsmart nekem csak a hordozhatóság miatt kellet, így azért belefér egy nagyobb zsebbe.
Onbeat 500 1.1 kg volt, én meg meguntam a fél téglákat magammal cipelni. -
zolikaDB
veterán
Koszonom valaszod!
Egesz pontosan ez az a tipus? Divoom Onbeat 500 ipon -
carl18
addikt
válasz
zolikaDB #4750 üzenetére
Már nincs meg a Divoom eladtam, de basszusba idáig az volt az ász. 20E alatt nem hiszem találsz olyan ami azonos hangerőn olyan bass tudna. De még a Charge 3-at is megveri basszusba
Onbeat 500 2ND volt, nem az első generáció. Így belegondolva elég jó vétel az is, főleg ha más hangszórókkal össze méri az ember.XB 30-at hallottam és basszusba nem volt valami nagy dúr, amúgy egyik haveromnak adtam el a Divoomot 12E-be
-
Damonhill
csendes tag
Sziasztok! Rendeltem egy Muse m- 630 bt tipusú bluetooth- os hangfalat , esetleg valakinek tapasztalata van vele? Nincs benne akkumlátor, külsőleg megtetszett, talán nem lesz gagyi. Valami Francia cég gyártja, sok egyébb mellett. A honlapjuk normális, de sok infó nincs róla.
-
carl18
addikt
válasz
laskr99 #4742 üzenetére
Számít a felépítés, nem tudom van-e külön hálózati módja, vagy csak a hordozhatóságra gondoltak.
Például a Divoom 500 és a Tronsmart T6 is működik töltésről, csak azoknál az a baj hogy akkut tölti és bekapcsolás közben az akkuból is meriti az energiát.
SRS 300, és a Harman Onyx 300-nak meg volt egy külön hálózati módja, és nyugodtan hallgathattál zenét akku t töltötte zene hallgatás közbe is.Utána olvastam és használhatod töltés közben, minden igaz nem jelent neki problémát.
-
laskr99
addikt
Ha meglesz nyárra a Dockin D fine, mennyire káros neki folyton hálózatról menni? Akksit mennyire viseli meg? A BW-F3 alapján az akksi folyton használatban van és arra tölt rá az meg nem egészséges.
-
Krill77
őstag
válasz
tomboy0013 #4740 üzenetére
Hányadik probléma a tronsmartoknal..
-
carl18
addikt
válasz
kispusi017 #4732 üzenetére
Hát Fekete péntek, meg December környéke mikor le szokták akciózni.
Esetleg ha türelmes vagy és mindenkép akciósan akarod megvenni, napi egyszer nézd fel amazonra, hátha pont akciós.
Néha 1-2 napra év közbe is lenyomják akcióba. 1 évbe max 4X akciós szerintem, ha meg nem akarsz hónapokat várni akkor meg rendelheted most is. -
kispusi017
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék nálatok, mivel elégedett Divoom Voombox tulajdonosként mostanában nem nagyon nézegettem a bluetooth hangszórók árainak mozgását. Szeretnék venni egy kicsit komolyabb cuccot, egészen pontosan Dockin D Fine-t. Azt látom, hogy még mindig csak német Amazonról lehet rendelni, de abban tudnátok infót adni, hogy kb. milyen gyakran szokták beakciózni?! Vagyis érdemes-e várni vagy kb. évente egyszer van "gyereknap"?! 😁
-
Viktor77
titán
válasz
tomboy0013 #4729 üzenetére
Hallgasd azért pár órát, hátha elmúlik. Nekem az XB30-nál volt egy furcsa zörej az egyik hangszórónál, de pár óra múlva elmúlt.
-
haris
őstag
válasz
tomboy0013 #4729 üzenetére
Nem szabad recsegnie.
Szerintem hívd fel őket és kérdezz.
Lehet be kell vinned/küldened a wayteq-hez és cserélik. -
tomboy0013
veterán
Megrendeltem az Eustock-tól a Tronsmart T6-ot, és van egy gyönyörű alap recsegés a mélynél. Ez másnak is ilyen? Zizeg az egyik oldal mintha lenne valami a hangszórónál. Sosem küldtem még vissza terméket, mi ennek a menete?
-
joysefke
veterán
Ez a kettő megegyezik?
https://mobilarena.hu/teszt/xiaomi_mi_bluetooth_speaker_teszt/hangminoseg_osszegzes.html?stext=Xiaomi%20Mihttps://eustock.eu/shop/audio/xiaomi-mi-bluetooth-hangszoto-us-kek-reszletek
A tesztben eléggé lehúzták a Mi Speakert, illetve már 2016-os feltételezem kifutó modell. Utódja van már neki?
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Valaki vásárolt/használ Xiaomi Mi Bluetooth 4.0 Speaker-t?
Minden tökéletes, de egyszerűen a windows 8.1 alatt hiába van csatlakoztatva, a PC felismeri, mégis a lejátszó hangeszközöknél nem jelenik meg, mint bluetooth eszköz/hangszóró. Már próbáltam feladatkezelőben bluetooth újraindítást, gép újraindítást, eszköz újra párosítást, bluetooth driver reinstall... mindent, de egyszeűen nem tudom összehozni kábelmentesen. Jack csatlakozón keresztül oké a hang, de jön a foci VB, a teraszon projektorozáshoz elengedhetlen lenne, hogy vezeték nélkül csatlakoztathassam a laptophoz.
-
nrbi001
senior tag
válasz
Krill77 #4720 üzenetére
+1
Nekem volt clip, gyors megváltam tőle. 12 éves gyereknek vették meg a szülők ha kirándulásra mennek akkor a többi társával összepárosítsák és "döngetik majd a zenét" flip4re váltottam. Igaz árban is erősebb de hangzásban is..JBL extreme update : időközben felküldtem a cordon electronik kft szervizeli elméletileg 1 hét amire kicserélik a fődarabot vagy az akkut/ panelt benne.
-
weres78
senior tag
Üdv!
Pár hónapja ajánlotta innen valaki a Sony SRS XB30 hangszórót. Köszönöm szépen, megvettem, tetszik...
Egy kérdésem lenne vele kapcsolatban, honnan tudom milyen töltöttségi állapotban van az akkumulátora???
Amikor töltőre teszem világít egy pirosas led pár percig, aztán az is elalszik, és semmi... Mit barmolok el, mert ez így biztos nem lehet gyárilag? -
oszy
veterán
Oké!
A JBL-eket mindenki dicséri. Nem tudtam, hogy egy Tronsmart jobb.
A mély nem torzít?
-
oszy
veterán
Kellene egy kis segítség tőletek.
Van egy Jam Thrill hangszóróm, de most megválok tőle. Max. 8.000 Ft-ért van olyan, ami szól úgy, mint ez?
-
-
-szabi-
addikt
Hi
Hálózatos üzemmel kapcsolatban, dockin d fine tud úgy működni?
üdv
-
kaszibat
tag
válasz
PhaetonV10 #4709 üzenetére
Az ilyen feltételeknek szerintem a Xiaomi Network Speaker felel meg, de az nem akkus, hanem 220 kell neki. Cserébe annyit megy max hangerőn amennyit akarod és szvsz elég jó basszusa is van elfogadható áron. Nekem van és nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
carl18
addikt
válasz
PhaetonV10 #4706 üzenetére
Az a baj egy hangszóró se fog teljes hangerőt 8/10 órát menni. Esetleg veszel egy jobbat, és azon vissza veszed a hangerőt 60/70%-ra.
Mondanám válts XB 40-re de ha a hírek igazad, ugyan akkora az akkuja mint a XB 30-nak.Dockin D fine is csuma hangerőn durván 4 órát megy maximum. Esetleg vadász valami olyanra amiben a kialakítása miatt nagy a hely, aztán házilag bővíted az akkut.
Ez az egy a megoldás a 8/10 óra eléréséhez.
Én nem ismerek olyan hangszórót ami tudja ezt, mindegyik gyártó fél hangerőre írja az üzemidőt.Itt a összehasonlítás XB 30 vs Dockin D fine. Én a House/Dance zenével szoktam, ott kijön a basszus különbség. És Maximum volume, mivel neked ez is számít.
-
carl18
addikt
válasz
tomboy0013 #4705 üzenetére
10+ órát elmehet közepes hangerőn, a maxot nem tudom de 3-4 órát mehet úgy max. De úgy se használod úgy
Na a Harman Kardon 3 megjött tesóméknak, Azért nagyon ki van egyensúlyozva a hangja, van mély, közép, és magas hang is. Nem csak 1-re mentek rá nagyon, nagyon jó a hangja
Akkuról is nagyot szól, de hálozatról még keményebbSzinte duplája lesz a hangereje!
Egyik legjobb hangszóró amit idáig hallottam. Ebből a méretből nem hiszem lehet jobb hangzást kihozni.Kültéren is nagyot szól, udvarba is kipróbáltuk fal tövébe sarokba elég jól lehet hallani
Csak hát a hátrány hogy a alakja miatt nem igazán lehet hordozni.Néztem hogy akkus módba a hangereje a JBL Extreme/Dockin D fine szintjét van.
-
PhaetonV10
tag
Valaki tud ajánlani egy olyan hangszórót ami viszonylag magas hangerejű telt basszussal rendelkezik és full hangerőn képes 8- 10 órán át zenélni? Srs xb30 am van hangzásra meg vagyok vele elégedve de 5- 6 óránál nem szól többet.
-
carl18
addikt
válasz
tomboy0013 #4702 üzenetére
Nekem T6 van, galaxy s5 telefonom akadozó bluetooth kapcsolat még sose volt. Elég strapabíró kis hangszóró, hát a negatívom teljes hangerőn sokkal gyorsabban lemerül, a másik max hangerőn a basszus torzítása.
De a hangja egész jó és könnyen hordozható, Equalizerrel ha vissza veszi az ember a bass akkor a teljes hangerőn is eltűnik a torzítás. Szerintem jó kis kegyere, más gond nincs vele. Én nekem szinte fél év van meg és bátran merem ajánlani, ennyi pénzért elég jó
5/4 csillagot kap tőlem. Ez se tőkéletes, de ezért a pénzért nem is lehet elvárni. -
joysefke
veterán
BT-Kodek támogatással kapcsolatban van valami infó, sehol sem látok erről semmit...
Madzagos (Line in) kapcsolatnál a telefon és a hangszóró között van lehetőség BT-os vezérlésre (stop és léptetés)?
Elsősorban a Xiaomi Mi Speaker és a Tronsmartok vonatkozásában kérdezem ezt.
üdv
J. -
tomboy0013
veterán
Üdv.
2 Bluetooth hangszóróval szemezek, mindkettőt az Eustock-ról tudnám rendelni. Az egyik a Tronsmart Element Mega, a másik pedig a T6. Akinek mindkettővel van tapasztalata az mit ajánlana? Javarészt elektronikus zenét hallgatnék rajta illetve filmekkel is megpróbálkoznék mert gyanítom a TV-mel szemben ezekben fellelhető némi mély hang. Annyira a hangosság nem lényeg mert csak szobában használnám és azok a szobák sem túl nagyok. Őszintén szólva a T6 felé hajlok (már a kosárban van
) mert van már egy kis háttérkutatásom a témában, de mivel alapvetően nem értek az ilyen eszközökhöz így jobbnak gondoltam ha titeket is megkérdezlek. Mivel csak a Mega-nak van saját topikja így arról olvastam szinte csak pozitív és negatív kommenteket. Nem tudom, hogy a negatív dolgok esetleg a T6-nál is jelen lehetnek-e. Gondolok itt például a hullámzó hangról alacsony hangerő mellett, de olyan is volt ki folyton akadozó zenét tapasztalt Bluetooth kapcsolatnál.
-
carl18
addikt
válasz
joysefke #4696 üzenetére
5-10E között nem hiszem hogy kapol jót, főleg ilyen mediamarkba, auchanba nem tudom milyen a választék.
Kicsit 10 felett már ott a Tronsmart T6 vagy a Tronsmart mega. Sajnos Mediamarkba 9E a JBL Go, az meg nem éri meg azt a árat szerintem.
Írtad 5 éve halottál 30-50E forintos hangszórókat, 2013 fele jött ki a Charge 1 flip 1, szerintem a Charge 1 szintjét lehet tudja a Tronsmart T6 is.
Én ezt ajánlom, és jó árba is van szerintem
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Medence topik
- TV antenna és jelerősítés
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Dune: Awakening
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest