Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
concware
tag
Sziasztok!
20-30 ezer Ft alatt keresnék hordozható hangszórót, leginkább kinti hallgatásra.
Jack dugó aljzat legyen rajta és a bluetooth annyira nem szempont, de jó ha van.
Mondhatni vájtfülű vagyok, így nem tudom mennyire van értelme ennyiért hangszórót venni, ha csak prüntyög és megfájdul a fejem akkor inkább felejtős.
Előre is köszönöm!
-
mcs
veterán
A Charge közepe és magasa tisztább valamennyivel, de a Sony basszusa sokkal mélyebb. Én személy szerint inkább az utóbbit preferálom jobban.
Furcsállom nagyon, hogy az újabb cd-s rádiók hangzása ugyanolyan maradt azóta is, amióta befutottak a passzív radiátoros bt hangszórók. Anyám Sony-ja és nálam lévő kétkazis Panasonic RX-FT530 is elbújhat az XB30 mellett. -
bazger
csendes tag
Akcióba (160 euró) megvettem a xb41-et, jetaudio hd pro full-al belőve az effektek meg az equalizer, nagyon durva. Szerintem nagyon jól néz ki. Az xb40 120 euró lett volna, de mikor az eladó kivette a dobozból az xb41-et, azt mondtam nem érdekel az a 40 euró😎
-
carl18
addikt
Igen gondoltam én is valami szoftveres cucc
De belegondolva Jövő januárba jön Sonynál az új generáció ismét.
2013-ba dobták ki az első bluetooth hangcuccukat, SRS 300-SRS 500 ez a kettő volt.
2014-ben jött a SRS X3-X5-X7.
2015-ben jött ennek a ráncfelvarása X33-X55-X77 meg stbFejből nem tudom az összeset.
2016 oktober fele jött a Sony SRS XB3 Egyedülállóként
2017 elején jelent meg a Sony SRS XB10-20-30-40
2018 elején azaz idén jött az elöző generáció ráncfelvarása, SRS 21-31-41.Ezek szerint 2019-ben kaphatunk valami igazán újat, de majd meglátjuk.
Apránként de fejlődnek ezekDe belegondolok azért régen a Charge2+ 55E volt újanta, Most annyiért Extremet is kap az ember újanta akcióba. Dockin D fine 43E akció nélkül amazonon.
Arra leszek kíváncsi a JBL hogy válaszol a Sonynak, mert tudtomal az XB30 minden téren jobban megéri mint a Charge 3. És még sokkal olcsóbb is, egy Charge 4 talán 25 wattos lesz?Apámnak van egy régi kazettás rádiója, mikor össze mérten a Trosnmart T6-al elég hatalmas különbség jött ki a Tronsmart javára
De a boltba is van nővéremnél egy hatalmas nagy fehér kazettás rádió, ami úgy szintén nem vetekszik a Tronsmartal. Pedig vagy 10X nagyobb.
Valami ilyesmi van a boltba is, a mély hangok mint ha nem is léteznének + Kásás hang
-
mcs
veterán
-
haris
őstag
Ha nem gond a kb20ezer körüli ár, akkor a sony xb20-t.
Ha inkább spórolnál kicsit, akkor a tronsmart t6-t is jó választás. Nem annyival rosszabb amenyivel olcsóbb. Vagy inkább a Sony nem jobb annyival, amennyivel drágább.
De ezek mindketten jók.A sencor nekem nem szimpi. Nem hallottam még, leszólni nem akarom, de valahogy nem az esetem
-
joergie
őstag
Ott van a Denon Envaya, annak egy álom a hangja. Szóval egyetértek.
-
Krill77
őstag
"Bár szerintem számít a méret, de már elérték a fizikai határokat, csiszolgatni tudják de sokat nem tudnak hozzá tenni."
"AZ XB30 méretéből nem igazán lehet többet kihozni egyenlőre."
Egyelőre, inkább.. Ráadásul hülyeség. Drágán lehet jobbat összehozni ilyen méretben is. -
carl18
addikt
Én nem próbáltam, de hát a házon kívül túl sok minden nem változott!
Sound Mode. STANDARD; EXTRA BASS; LIVE SOUND ( Ez a Élő hang a nagy újdonság benne)Meg ha ütöd az oldalát, tetejét mindig más hangot add ki
Bár Szerintem most csúszott az előző generáció értelmes árba. SRS XB30 már 30E forintért nem is rossz vétel
Annyival nem jobb az új széria mint amennyivel drágább. Szerintem, Azért egy Dockin D fine még így is ár-érték bajnok, főleg akcióba.
Bár szerintem számít a méret, de már elérték a fizikai határokat, csiszolgatni tudják de sokat nem tudnak hozzá tenni. AZ XB30 méretéből nem igazán lehet többet kihozni egyenlőre.
Jövőre jön a Charge 4 is, kíváncsi leszek mivel tud majd többetJelenleg passzív radiátorral divat felpörgetni a mély hangokat, mind JBL mint a Sony részén
-
mcs
veterán
Próbáltátok már a legújabb Sony XB31et? Egy-másfél hete van nálunk Mediaban, és meg is nyúztam.
Nekem küllemre nem tetszik annyira, mint a 30, de igazából hozza a kötelezőt. Az egyedi töltőcsatlakozó helyett már micro usb van, és a csatlakozók mellé vannak bedugva a funkciógombok egy része. -
tobias40
veterán
Tegnap teszteltem a Tronsmartot!
Teljesen megvagyok vele elégedve,az én elvárásaimnak tökéletes!
11-kb. 22 óráig ment egy töltéssel.(estét már csak saccolom!)
Basszus tökéletes,talán kicsit sok is ,a magasakból lehetne picit több de nekem így is tökéletes.
Sógornak is kellett egyből rendelnem egyet annyira megtetszett neki,így majd kipróbáljuk a kettőt együtt!
A kettő simán kapcsolódik egymáshoz vagy kell trükközni vmit? -
joergie
őstag
-
mgTerminator
veterán
Sziasztok! Van 2db Charge 3-am, amit befrissítettem sajnos... A probléma azóta az hogy csak akkor hajlandó stereo módban működni ha közben fut a telefonon a program. Kilövöm és már nem. Korábban 1x beállítottam és onnantól kezdve mindig stereo módban működött párban....
-
-
joergie
őstag
válasz
ricsi99 #4478 üzenetére
Igen 4.0 már jó. 4.2 mégjobb. mobilokban már előőfordul 5.0 de kb semmi más nem h asználja még. Ha találsz 4.2-t és nem sokkal drágább, inkább azt.
-
-
Sziasztok.
Gondolkodom ,hogy a tabletemhez tennék egy hangfalat.... na ez esetben már 2 pár hangfalam lenne.... pc+tablet... akkor inkább már egy jó minőségü bt s hangfal és kész. Viszont az asztali gépemben nincs bt.
Milyen bt adapter-t vásároljak hozzá? Mik azok a föbb ,kritériumok ami alapján válogassak? -
K1nG HuNp
őstag
15 ezerig mi a legjobb bt hangszóró? Gondolom nem a jbl mini
a lényeg hogy a lehető legszebben szóljon árkategóriájában
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Hány Forint körül kezdődnek a már megvehető hangszórók? Nincsenek nagy igények, csak szóljon jobban, mint a mobil beépítettje, az sem baj, ha nem hordozható, felőlem monó is lehet. Alkalmi használatra gondoltam, mert lusta vagyok a kábelt rakosgatni a mostaniba, de kb. heti 1 óra zenehallgatás volna ezzel a módszerrel, szóval sokat nem szeretnék költeni. Akkor inkább marad a kábeles megoldás, ha a lustaság drága.
-
carl18
addikt
válasz
bugizozi #4467 üzenetére
Gondoltam hogy nem lehet valami jó ez a proda :S Hát sajnos a bluetooth hangszóróknál az ár nem sokat számít. Van rengeteg túlárazott termék, ott a JBL GO, az se ér 9000 FT-ot.
Inkább próbálj ki valami mást, Eddigitalnál egész jó a kinállat
Majd írd meg mit választasz mielőtt megrendeled -
bugizozi
őstag
-
joergie
őstag
+1 a doss-nak. Ami egyedül ellene szól, hogy elég nehéz beszerezni. de megéri.
-
feloman
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék egy hangszórót. Az eustockon láttam ezt a típust, Tronsmart Element BEAM.
[link]
Itt a fórumon nem nagyon láttam róla infót. Az hogy van egy hangulatfénye megtetszett, de ha ebben az ársávban van jobb hangzású, akkor le tudna mondani róla. Külföldi rendelés is lehet.Előre is kösz!
-
cellukx
tag
Sziasztok!
Szeretnék feleségemnek egy jó minőségű és hangzású bluetooth hangszórót, mert amit jelenleg hallgat már engem zavar. Jelenleg Xiaomi NDZ-03-GA-t használ.2016-,ban 10.000Ft alatt ajánlott volt
Most szintet lépnék és 30.000Ft-ig melyik típust ajánlanátok? Beltérben lesz használva. Zene ízlése vegyes, mindig hangulat függő, hogy éppen mit hallgatElőre is köszi!
-
joergie
őstag
Fülhallgató topikban régebben láttam, hogy csináltak ilyen összejövetelt, ahol kipróbálták egymás vackát. Ti nem vágytok ilyesmire?
Jó mondjuk ott csendben tombol mindenki, ezek a cuccok meg hangosak, de biztos meg lehet oldani. -
tobias40
veterán
Megjött a Tronsmart Vega-m 2 nap alatt.
Nem sokat próbáltam még de a basszus az tetszik rajta,hangerő lehet erősebb de mikor nem?Szívesen meghallgatnék egy Sony-t vagy Jbl-t ebben a kategóriában hogy mit tud,egyelőre nekem tetszik!
Hétvégén családi bulin debütál,gondolkodom rajta hogy vegye-e még egyet hogy sztereóban szóljon,és hátha a hangerő is növekedne így ,persze nem a duplájára.. -
mcs
veterán
Nem lehet, hanem biztos, hogy sokkal jobban szólna a szobádban az XB30.
Nálam olyan szinten jó az ágyam mögötti szekrényben, hogy még halkan is erős a basszusa. Hasonló élmény hallgatni az ágyamon ülve vagy fekve, mint egy távolabbra, mondjuk a gépem előtt elhelyezett 2.1et vagy mikro hifit. -
carl18
addikt
válasz
Krill77 #4451 üzenetére
Hát jó de én azért vettem a fáradtságot és alaposan leteszteltem mind. " Nekem legalább van Személyes tapasztalatom." Te meg csak azt a Rizsát mondod amit oluv, olyan vagy mint neki a kihangosítója
Ahhoz képest volt kevés a bass ahogy azt a Divoom onbeat 500 adta. Persze nyilván más környezetbe, szituációba is meg kéne vizsgálni, vagy face-to-face-ban.
Sajnos kevés volt az a pár perc a Media markba hogy teljesen letesztelhessem.
De van a hangzásának egy Sonys beűtése, SRS 300 hangjára enyhén hasonlít.Mondjuk a Tronsmart hangja se tetszett elsőnek, bár rajtam kívül senki se volt a Bluetooth hangszóró részlegbe. Lehet még bejáratva sincsenek
Jó mondjuk számít a méret/Ár. Az biztos az SRS 20 tutira nem tetszett, túl sok a magas benne.
SRS 30 az a arany középút. AZ SRS 40 meg valóban sokkal nagyobb + azért jóval drágább.
Lehet az SRS 30 is itt a szobában sokkal jobb hangot adna.Bár mondjuk szerintem fölösleges maxon üvöltetni ha a hangzása már nem élvezhető. Az Extreme is tiszta vicc 80E-ért árulják és max hangerőn az a hülye hangos betorzít a mély
Ezen a cuccok eleve úgy vannak megcsinálva minél olcsóbban össze dobják aztán jó drágán tovább adják. A profit a lényeg. Itt a FLip 2-őt szídják mint a bokrot!
A hangszóró szerelő csávó szerint 2000 Ft-ot ér ami benne van
Érdekes videó már a beszéd miatt is érdemes megnézni
[link] -
mcs
veterán
Ezeket nem érdemes nyílt terepen tesztelni. Gondolhatod, mekkora meglepetésként ért, amikor hazahoztam az XB30at, és a szobám sarkába rakva lazán megnégyszereződött a basszusa ahhoz képest, amikor a Mediaban nyúztam. Így még az Extra Bass funkció is feleslegessé vált, ami ráadásul nagyobb hangerőn szándékosan vissza is szabályozza az erősségét egyrészt az akksi kímélése, másrészt túlterhelés elleni védelem céljából.
-
carl18
addikt
Na ma voltam Szolnokon Mediamarkban, 1 óráig voltam kb
Leteszteltem elég sok bluetooth speakert!
Sony SRS XB20-al kezdtem hát a hangja érdekes, a bassus alacsony hangerőn se volt valami nagy dúr.
Teljes hangerőn meg az a kevés mély is megszűnt ami volt XD Poén!
Sony SRS XB30 teljes hangerőn hangos, de a mély hangok ennél is elég szépen elmentek hawaira.Sony SRS XB40, na itt 80-90% hangerőn a bass már nekem is tetszett, dübögött rendesen
JBL Extreme ez is egész jó volt, itt is nagyon jók voltak a basszusok, teljesen hangerőn tapasztaltam azt a hasonló basszus torzítást mint oluv. Az a kopogos mélyet adta, a mély hangott torzítottak.
Viccen kivül egész jó cucc az extreme, csak az ára ami drága érte.JBL Boombox Hát 60-65% hangerőig egész jók voltak a hangja, a mély hangok is ott voltak rendesen.
Nagy problémám oda csavarod maxra és egy összemosodik az összes hangNem tudod mit hallasz, a zenét ordítja max hangerőn. Hangos de élvezhetettlen csumára teverve.
JBL GO VICC Kategória 10E forintért
Harman Kardon Onyx studio 4. Hangos, tiszta telt hangzás.
Érződik minőségi cucc, Ennek is nagyon bejött a hangja. Ez is egy jó vétel lehet
Jó cucc.
Harman Kardon Go+play mini , nehezen de rácsatlakoztam
Ez már bassusba nagyon ott volt, valahol a Extreme és a boombox között lehetett hangos. Kisebb házbulira is elég lehet, bár élőbe a mérete egész hatalmas volt.
Még ott volt a Flip 3 és a Charge 3 ez a kettő kimaradt.
Flip 3 az XB20-ashoz hasonló hangzást nyujtott. Hiába mozgott a membránja mint az állat a bassusok nem léteztek.Charge 3, még ez is egész jó volt. Kapott az ember valami bassust is, hangerő is jó volt.
De ezért se adnák többet mint 25ERemélem valaki talál benne valami értékelhetőt
Persze hazai környezetbe lehet jobbak lettek volna a tesztek. De hát az SRS XB30 hangja se volt olyan nagy dúr, mindenki isteniti. Divoom Onbeat500-asom az igazi mélynyomónak hála sokkal jobb és mélyebb mélyeket adott ki magából.
Sok bluetooth hangszórónál az a baj nagy hangerőn szét esik a hangkép és át megy a zene ordításba.
-
joergie
őstag
Ha nem tetszik, visszaviszi/küldi
De ha nagyon akarja szerintem még ott helyben is ki tudja próbálni, csak nem értem akkor mi a kérdés.
Bizonyisten mostmár rendelek egy tribitet amazonról(36eur), hogy tudjuk milyen élőben, mert videón nekem jobban tetszik, mint a tronsmart hangja. -
carl18
addikt
válasz
bugizozi #4446 üzenetére
Üdv!
Hát ne haragudj én egyiket se ajánlom
Ha magyarból akarsz valamit ami jobb ezektől Tronsmart T6 vagy element mega. Mind kettő kijön 12E körül szállításból, lehet drágább de megéri egyszer jobbat venni.
De amazonról is linkeltem van egy 30Euros hangszóró ami egész jól szól.
Nekem a Tronsmart T6 van, de egész jól megbarátkoztam már vele. fél kg és azért hordozható is
Semmi baja nincs neki, filctollal össze rajzolta unokahugom én egy kis vizes kefével átdörzsöltem azt a szövetett rajta simán lejött és nem ázott be.
Ezért az árért egész jól végzi a dolgátMost hülyeség berendelned azt a 6E forintos prodát, a kérdés hogy szól? Ha nem tetszik akkor megint megbánnod.
Amire cserénéd az Enusicot még rosszabb volna. Egyik helyi gyereknek van egy Proda hangszórója van, Proda 750 nagy battár, még se éri be a Tronsmart T6-osom
Teljes hangerőn is elég gyenge.
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Tavaly vettem egy Enusic® 003 Bluetooth hangszórót de a hangzása valahogy nem az igazi. (mondjuk az árát megérte)
A kérdésem az lenne, hogy ez a Proda PR-F1 Kültéri vízálló Bluetooth hangszóró jobb lehet nála?Köszi!
-
mcs
veterán
Az XB30 zörgése nem hagyott nyugodni, ezért inkább éltem az első 3 napos cserével. Az új darabnál eddig nem tapasztaltam hasonlót.
-
tobias40
veterán
Újra kapható az Eustock-nál a Tronsmart Element MEGA 11900+szállítási díj.
Van ennél jobb ebben a kategóriában-árban vagy vegyem meg ezt nyugodtan egy év garival?
-
mcs
veterán
Sikerült egyetlen kifogásolnivalót találnom az XB30ban.
Nem vészes mértékben, de a csatlakozó oldali részen hajlamos hallhatóan berezonálni, ha éppen szimpla dübörgés megy. Valószínűleg kialakítási sajátosság, de a Sonynak sose volt erőssége az összeszerelési minőség, bármilyen eszközükről van szó. -
-szabi-
addikt
válasz
DoItYourself #4434 üzenetére
Hi
Pár napja sikertelenül érdeklődtem FM rádiós BT hangszóró után.
Ez pont jókor jött, köszi.üdv
-
sutyesz96
őstag
Sziasztok!
Késő kérdés, de bennem van a kognitív disszonancia.
Sony Srs-XB40 jó vétel volt, vagy lett volna jobb vétel ebben az árban (150€)?
-
DoItYourself
addikt
válasz
DoItYourself #4369 üzenetére
Végül egy Proda Party 750 Bluetooth mellett döntöttem a Sokol rádió feeling miatt.
Szokásos kínai OEM/ODM termék, más néven is lehet vele találkozni, pl. Sencor SSS 101, vagy Musky DY25 névre keresve magyar nyelvű teszteket is lehet találni.
A weboldalán van pár vélemény, érdemes átfutni. Majd egy kilós a doboz, a kidolgozás közepes, persze műanyag az egész, nem szálcsiszolt alu, ahogy próbálja eladni magát. Bemenet váltás közben nagy hangerőn bemondja a bemenetet, és folyamatosan világítanak a kék ledek a fogantyúban. FM része működik, bár sokat még nem foglalkoztam vele, BT ugyanúgy, a többit még nem próbáltam. Hangminőségről ne kérdezzetek, botfülem van hozzá. -
Poko51
csendes tag
Sziasztok,
Krill77 és ahogy a fórumon olvasgattam végül vettem egy Sony xb30-at! Hát mit is mondjak...NAGYON TETSZIK! Nagyon szépen szól, az Extra Bass nagyon király, gyors volt a csatlakozás, a fények pedig adnak az egészhez egy kis pluszt! Bent a lakásba tudtam még csak kipróbálni de ott bőven jó volt!Üzemidőről nem tudok még nyilatkozni, kicsit zavaró viszont hogy csak az appból lehet megtudni hogy hány % van!
+1 ahogy láttam zene hallgatás közbe nem tölti az eszközt!
Nagyon köszi! -
haris
őstag
Azt még nem tudom, mert olyanom nincs.
Úgy gondolom, nagy varázslat nincs ezekben. Azonos kategória, nem hiszem hogy nagy varázslat van. Inkább ízlések és pofonok. Kinek mi tetszik jobban.
Kinézetre a xiaomi olyan kis elegáns, a T6 vagány, a Mega meg drabális.
Azért egy olcsó Bluetooth hangszóró nem a hangminőség bajnoka.
Inkább jól szól, mint szépen. Szerintem. Ha hifi kell, hifit kell venni. -
haris
őstag
Szerintem egykutya.
talán egy halvány árnyalattal szebb a hangja a T6-nak, viszont a Mega hangosabb valamivel. Kicsit olyan mintha a Mega magasai kicsit hiányoznának, nem olyan tiszta, de hangerőben jó. Én raktárban használom, egy 600négyzetméteres csarnok, és ott kell a kraft. De egyáltalán nem rossz amit tud, ha nncs mellette másik, amihez viszonyitok, fel sem tűnik. -
haris
őstag
Bocs mindenki. Természetesen eustock.hu
[link] -
mcs
veterán
-
mcs
veterán
Én most vettem egy Sony XB30at. Mint néhány hónapja az XB950AP fejes, ez is gyorsan meggyőzött. A mostani Extra Bass palettája nagyon ütős a Sonynak.
-
Dronte
aktív tag
Igen, énis ezt néztem ki, csak a US version visszavetett, de igazából USB-n keresztül töltöd innentől valszeg ez teljesen mindegy.
Nálam is ritkán, de futottam már bele, és az kellemetlen
@joergie: igen, tisztában vagyok vele, bár ez leginkább az adóhatósági ügyintézők inkompetenciája miatt lehet, hogy a saját magukra vonatkozó jogszabályokat nem tudják értelmezni
Szerintem maradok az eustocknál, nekem ez is jó ár.
-
joergie
őstag
Most nem akarok hülyeséget mondani, de ha szívózik a vámhatóság, van valami formalevél, amit válaszként el kell nekik küldeni, és állítólag még nem adtak rá visszautasító választ. A levél szerint 44-45 dollár körül van a vámhatár, euro árfolyamtól függően. Rá kéne keresni a témára, talán ebayes kütyük topikban is van róla szó...
-
válasz
joergie #4411 üzenetére
Amugy is akartam micro-review-t irni az Anker SoundCore 2-rol: az arhoz es a merethez kepest egesz jo hangero, egesz keves torzitas, elfogadhato basszus. De van benne eleg zavaro is: allitgatja a hangerot, pelda: szol valami szolo jellegu valami (vokal, szinti, gitar, etc) adott hangeron, es amikor bejon melle meg valami (basszus, masik hangszer, etc), akkor csokkenti az eredeti tema hangerejet, mintha valahogy az ossz kimeno teljesitmenyt akarna korlatozni, de ilyenkor nagyon hallatszik, hogy halkabb lett az eredeti tema. De ezt kb fel hangeron is csinalja, szoval nem hinnem, hogy valami tulhajtas elleni vedelemrol van szo.
Cserebe mivel olcso volt, szemrebbenes nelkul odaadjuk a 16 honapos gyereknek, hadd nyuzza, meg konnyu letorolgetni. -
Dronte
aktív tag
edit: vak vagyok, látom felettem pont elhangzott a kérdés, még jó hogy az egész topicot végigkerestem
Sziasztok!
Láttam már párszor ki volt vesézve a dolog, de 10k alatt van értelmes alternatívája a JBL Gonak mostanság?
Konkrétan 7k-ért tudnék újat venni, nagy igényeim nincsenek, legénybúcsú szervezésénél jöttem rá, hogy nincs normális hordozható BT hangszóróm
-
joergie
őstag
Aliexpressen Soundcore leárazás van.
Remélem nem reflinkes.
Clavinetjunkie-n van róluk videó asszem.Clavinet-nél eléggé ég és föld a tribithez képest a xiaomi színes(tribit javára). Valakinek van ezzel tapasztalata?
-
haris
őstag
Én is ezt ajánlottam volna, csak eu-n belül.
Megrendeled, 2nap alatt itt van, és magyar garanciád van. -
FistXL
senior tag
Sziasztok. Melyik a legjobb Bluetooth hangszóró maximum 10e Forintig? Csak telefon és laptop kihangosításra kellene, nem várok el egetrengető hangminőséget ennyiért. A márka teljesen mindegy. Köszönöm a segítséget!
-
-
haris
őstag
válasz
tobias40 #4402 üzenetére
Nekem Tronsmart mega van. Szeretem.
Szerintem nem rossz amit nyújt azért az árért.
A lányomnak Tronsmart t6 van. Az sem rossz. Kb egyforma a kettő.
Eustock 2 napon belül küldi, és magyar garid van.
A fiam jbl charge 2+-t használ. Az tényleg szebben szól, de azért az nem kicsit drágább.
Sonyt még nem hallgattam.
Számomra meglepő hova fejlődik ez a termékkör. Pár éve volt egy bt hangszóróm Kínából. Azóta rendesen elhúzott az ipar, az árak mára elfogadható szintre estek, a minőség egyre jobb. -
tobias40
veterán
válasz
Krill77 #4397 üzenetére
Köszi a segítséget,majd nézgelődök!
Tronsmart Element Mega sokkal gyengébb ezeknél?Egyébként nem akarok nagyot,hordozható legyen és kényelmesen elférjen a kézben.
Láttam egy srácot egy nagy dobozzal a vállán mint a 70-es 80-as években ,hát tök röhejes volt.
Mondjuk otthonra fix-en eltudnám képzelni az ilyen nagy dobozt is,azok közül melyik az árbajnok és ajánlott? -
ramgail2s
csendes újonc
A JBL mindig rettentő drága eszközöket adott el, de ott a minőség a legmagasabb is!
Hát most kinek mennyi pénze van.Ismim másik városban a geekről rendelt 350Ftrt hangszórót hordózhatós mobilt, szép nagy darab, de sztereó nem monó!
A music man bx10et meg érdekes mód elkezdték kiárusítani több high tech üzletben is, 1et fizet kettőt vihet. Anno még fizikus koromban mikor a tanár mondta, vjmi romlandó gyümölcs a hobbi elektronika is, áll áll egyszer csak nem működik. De amúgy ezek filléres hardverek, vasak. Az más, hogy százszoros szórzóval adják el a hazai kereskedők.
A másik, idén egyre és egyre komolyabb hang minőségű lejátszók jönnek ki!
Mindjárt felmegyek geekre és veszek eggyet 253 Ftért! Ami ilyen hordozható blútotyos.Amúgy az elmúlt egy évben ilyen 250.000- 500.000Ftot költöttem el hanglejátszó eszközökre (meg rokonság)! de ennek most április 12én vége szakadt!
Innentől a pár száz ftos tételek is elegendőek, mert amennyire semmik a jótállások és az aksikat mennyire nem biztosítja be a gyártó. Idáig jutott. mély döbbenet. de most komolyan, rátettem töltőre megfolyt az elem bene, a saját akkus eleme, arró a töltőről, amit boltilag adtak hozzá! gusztustalan! németben kint ilyenem nem volt!
Vagy csak ide jönnek a német kuka selejt lom holmik? bár lehet mink meg a nálunk szegényebbekkel tudnánk ezt tenni.. törökök! de hol az mberi méltőság, amikor selejttel kereskednek a kereskedők?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest