Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
Lehet olvasni ebben a témában mindent, 30-300 órás bejáratásokat, ilyen meg olyan speciális zajokkal hallgatást stb. Szerintem használd közepes hangerőn amíg le nem meríted 10x. Elvileg 5 órát bír egy feltöltéssel, szóval 50 óra elég lesz. De ezeket amúgy sem arra találták ki, hogy egész nap max hangerőn szóljon.
(#3018) SupernovaHUN
Ha van lehetőséged hallgasd meg aztán eldöntödSzól úgy mint egy 10e Ftos 2.1 mélynyomóval, de ezt könnyen viheted bárhova. Telekomtól kuponnal most 20e Ft az ára.
(#3019) fery02
Voombox 2-t én nem láttam 18e alatt, szóval kb ugyan annyi. Kisebb az akkuja mint a charge 2nek, viszont elől hátul van hangszóró ha jól látom.(#3022) Krill77
Tegnap hoztam el egyet. Az 5 ledből 4 világított, szóval majdnem tele volt az akku.
Új hozzászólás Aktív témák
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged