Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP EliteBook / ZBook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
Szóval jelenleg úgy néz ki hogy nem tudok CLIP 2-t venni telekomnál coopos kártyával hiszen betették a nyári akciójuk alá... esetleg Go-t tudnék venni 4500-ért kapcsolatpontokkal..
Továbbra sem tudom hogy a Clip 2 lényegesen hangosabb-e mint a Go, vagy elenyészően..
A go-t használtam most 3-4 napot kis kiruccanás alatt, nekem teljesen megfelelt, 1-2 helyzetben lehetett volna picit hangosabb, de az üzemidejével meg voltam elégedve, és a méretővel is.. üzemidőben elvileg jobb a Clip 2.
Ezektől eltekintve max. 5-6 ezer forintig van jobb vétel a GO-nál? Esetleg a BlitzWolf BW-F3-at néztem nagyon max, de nem tudom hogy az a fenti két modellhez képest jobb lehet-e..

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Androidos tablet topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Spórolós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest