Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Ha esetleg valakit érdekel:
-
Atlantisz48
őstag
Jó látni, hogy ennyien érdeklődnek a DOSS iránt, valóban jó hangszóró

Ha megvettétek, ajánlott rátenni csúszásgátló kis tappancsokat

-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok,
Nem rég megjelent a harman kardon onyx studio 5, ami hangzásban még a JBL Boombox ot is leveri.
Akárhogy keresek az interneten egy képet, a szétszedéséről, vagy a belső felépítéséről (reflexnyílás, passzívmembrán, tweeter hangszóró, mélynyomó) nem találok.Esetleg valaki talált már ilyen képet/videót?
(Bezzeg a "remek" 1 hangszórós JBL Charge 4 ről rengeteg van
)Előre is köszönöm.
Üdv,
Zoli
-
Atlantisz48
őstag
válasz
jegenye77
üzenetére
Üdv!
Igen, most nem lehet kapni, mert kifogyott a készlet. De szerintem 1 hét és megint lesz.
Hogyha a Doss oldaláról, keresed ki az amazonos linket, akkor láthatod, hogy árulják, csak elfogyott. Itt a link ezt figyeld 1-2 naponta, és amikor lesz, akkor csapj le rá.
Én is vettem egyet, és teljesen megvagyok vele elégedve. Szépen szól, és az 50K -s hordozható hangszórókat is lenyomja. -
Atlantisz48
őstag
válasz
laskr99
üzenetére
Hát az a gond, hogy most ahogy így rákerestem, nincsen/nem találtam márkaszervizet. Így lehet, hogy csak ilyen sufni tuning szerviz megoldás jöhet szóba.

Vagy
Megpróbálod beadni egy olyan szervizhez, ami nem annak a márkának a szervize, és majd megpróbálják megjavítani, és vagy sikerül, vagy nem.
Esetleg: [link] -
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Keresgéltem az interneten, hogy a SRS-X77-nek hány wattos a mélynyomója. De sajnos semmi információt nem találtam.
Valaki esetleg tudja?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövedelem
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- BestBuy ruhás topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)