- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Ha esetleg valakit érdekel:
-
Atlantisz48
őstag
Jó látni, hogy ennyien érdeklődnek a DOSS iránt, valóban jó hangszóró
Ha megvettétek, ajánlott rátenni csúszásgátló kis tappancsokat
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok,
Nem rég megjelent a harman kardon onyx studio 5, ami hangzásban még a JBL Boombox ot is leveri.
Akárhogy keresek az interneten egy képet, a szétszedéséről, vagy a belső felépítéséről (reflexnyílás, passzívmembrán, tweeter hangszóró, mélynyomó) nem találok.Esetleg valaki talált már ilyen képet/videót?
(Bezzeg a "remek" 1 hangszórós JBL Charge 4 ről rengeteg van)
Előre is köszönöm.
Üdv,
Zoli
-
Atlantisz48
őstag
válasz
jegenye77 #3304 üzenetére
Üdv!
Igen, most nem lehet kapni, mert kifogyott a készlet. De szerintem 1 hét és megint lesz.
Hogyha a Doss oldaláról, keresed ki az amazonos linket, akkor láthatod, hogy árulják, csak elfogyott. Itt a link ezt figyeld 1-2 naponta, és amikor lesz, akkor csapj le rá.
Én is vettem egyet, és teljesen megvagyok vele elégedve. Szépen szól, és az 50K -s hordozható hangszórókat is lenyomja. -
Atlantisz48
őstag
válasz
laskr99 #3248 üzenetére
Hát az a gond, hogy most ahogy így rákerestem, nincsen/nem találtam márkaszervizet. Így lehet, hogy csak ilyen sufni tuning szerviz megoldás jöhet szóba.
Vagy
Megpróbálod beadni egy olyan szervizhez, ami nem annak a márkának a szervize, és majd megpróbálják megjavítani, és vagy sikerül, vagy nem.
Esetleg: [link] -
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Keresgéltem az interneten, hogy a SRS-X77-nek hány wattos a mélynyomója. De sajnos semmi információt nem találtam.
Valaki esetleg tudja? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged