Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
Lehet olvasni ebben a témában mindent, 30-300 órás bejáratásokat, ilyen meg olyan speciális zajokkal hallgatást stb. Szerintem használd közepes hangerőn amíg le nem meríted 10x. Elvileg 5 órát bír egy feltöltéssel, szóval 50 óra elég lesz. De ezeket amúgy sem arra találták ki, hogy egész nap max hangerőn szóljon.
(#3018) SupernovaHUN
Ha van lehetőséged hallgasd meg aztán eldöntödSzól úgy mint egy 10e Ftos 2.1 mélynyomóval, de ezt könnyen viheted bárhova. Telekomtól kuponnal most 20e Ft az ára.
(#3019) fery02
Voombox 2-t én nem láttam 18e alatt, szóval kb ugyan annyi. Kisebb az akkuja mint a charge 2nek, viszont elől hátul van hangszóró ha jól látom.(#3022) Krill77
Tegnap hoztam el egyet. Az 5 ledből 4 világított, szóval majdnem tele volt az akku.
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest