- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Mátésum aktív tag válasz  picstike

üzenetére picstike

üzenetéreSzia, nekem Sony XB20 van. Szerintem nagyon szépen szól, nem tudom, milyen zenét hallgatsz, úgy látom, hogy inkább az elektronikus zenét kedvelőknek kevés ezekben a basszus (vagy kb. mindenhol), én azt kevesebbet hallgatok, de a zene valós hangjához szerintem közel van ennek a hangszórónak a hangja. Nincs túl tolva benne a mély. A kihangosító része szerintem nem biztos, hogy egy autóban megállja a helyét. Én itthon próbálgattam eddig, de nem mindig örültek neki a túloldalon. Szerintem hangban jobb a Sony, de bármelyiket is rendeled meg, tedd be az autóba, próbáld ki, és hamar ki fog derülni, hogy megfelel-e az elvárásnak, ha meg nem, akkor visszaküldöd. A Sony egyébként bírja tényleg a kb. 8 órát, töltés közben is működik, bírja az enyhe vizet, szerintem kicsit strapabíróbb, mint a JAM . 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest