- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
pixelmester. #3072 üzenetére
Mivel a flip3 es a flip4 egyik irányból sem párosítható, vettem még egy flip3-at. (Ez amúgy nagyon szomorú, h márkán belül egy generációváltásnál megszűnik a kompatibilitás...)
Így, h nem egy helyről jön a zene, hanem mondjuk a szoba két különböző pontjáról, sokkal jobb a hangzás, mivel nem annyira van "iránya a hangnak", jobban megtölti a teret.
Nekem ez a "sztereóság" így több élményt nyújt, mintha egy darab nagyobb hangszóró lenne.
Egyébként az alkalmazás nélkül is működik a funkció, de szerintem akkor a "party" az alapértelmezett üzemmód. Amúgy az is tök gáz, h a gyàri alkalmazásban nincs EQ, illetve a mélynyomót sem lehet az alkalmazásban kikapcsolni... csak ugye a BT és volume- gombok 20mp-ig való nyomásával.... -
válasz
pixelmester. #3072 üzenetére
Ez tök jó infó, köszi,nem tudtam. Egyébként az extreme-t nemrég vettem, lehet, hogy ebben vagy a charge3-ban is már valami software frissítés jót tenne és nem lenne az a ritka szünet.
Az extreme,de sztm a charge 3 is már jó lenne a kamionba. Viszont a multipont nem annyira jól működik, ha egyik készülékre kapok hívást és a másikon ment a zene azt a jbl-en nem tudom újra indítani,megint a telefonon kell (mondjuk egyik S7 volt a másik egy i5SE)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest