Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
pixelmester. #3072 üzenetére
Mivel a flip3 es a flip4 egyik irányból sem párosítható, vettem még egy flip3-at. (Ez amúgy nagyon szomorú, h márkán belül egy generációváltásnál megszűnik a kompatibilitás...)
Így, h nem egy helyről jön a zene, hanem mondjuk a szoba két különböző pontjáról, sokkal jobb a hangzás, mivel nem annyira van "iránya a hangnak", jobban megtölti a teret.
Nekem ez a "sztereóság" így több élményt nyújt, mintha egy darab nagyobb hangszóró lenne.
Egyébként az alkalmazás nélkül is működik a funkció, de szerintem akkor a "party" az alapértelmezett üzemmód. Amúgy az is tök gáz, h a gyàri alkalmazásban nincs EQ, illetve a mélynyomót sem lehet az alkalmazásban kikapcsolni... csak ugye a BT és volume- gombok 20mp-ig való nyomásával.... -
válasz
pixelmester. #3072 üzenetére
Ez tök jó infó, köszi,nem tudtam. Egyébként az extreme-t nemrég vettem, lehet, hogy ebben vagy a charge3-ban is már valami software frissítés jót tenne és nem lenne az a ritka szünet.
Az extreme,de sztm a charge 3 is már jó lenne a kamionba. Viszont a multipont nem annyira jól működik, ha egyik készülékre kapok hívást és a másikon ment a zene azt a jbl-en nem tudom újra indítani,megint a telefonon kell (mondjuk egyik S7 volt a másik egy i5SE)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest