Új hozzászólás Aktív témák
-
r9550
senior tag
válasz
barnam_ #5755 üzenetére
hogyne lehetne én tuttam annó amikor váltottam pci-e re az alaplapoman elcseréltem egy k8ne-re procim volt egy sempi 64 2800+-om megvolt az 1 giga ramom és a gainward 6600gt agp vivo karimat is lecseréltem ingyen egy inno pci-e-s re szal nekem csak 2 postát kellett álnom ami kb 4500ft volt a kettő
-
tildy
nagyúr
válasz
barnam_ #5751 üzenetére
plusz videokartya(minimum 20E ft ), plusz memoria(10-15E).
Nem keves osszeg?
A gepemet meg mennyiert tudnam eladni? Prociert ha adnak 5-t, alaplapert is, memoria elmegy 14ben , talan.
Van 20 ezer forintom.Ebbol hogy veszek alaplapot, procit , ramot? LEginkabb sehogy.Mint irtam vasalokent engem nem erdekel, mire hogy lett tervezve.
Az erdekel, hogy a kiadott penzemert (20E ft) jol mukodjon. Ha probléma van vele, oldják meg ők. Én nem azért fizettem kia pénzem, hogy rosszul működő eszközt kapjak. A programozóik meg azért kapnak fizetést, hogy dolgozzanak, és jól működő drivereket írjanak. Ha nem tudnak, akkor ne adják el a hardvert sem.
Vevők becsapása az egész. -
válasz
barnam_ #5751 üzenetére
Igen, nagyban csökkenti az új konfig árát, ha eladod a régit. Én is így szereztem be szinte ingyen az újat.
A kártyákat megtervezik, elkészítik, tesztelik, kiadják. aztán jönnek a kereskedők, akik AGP-ben is eladnák, erre pánikszerűen kellene driver hozzá... na de az már nem ugyanaz a metódus, még ha annak is tűnik. gondolom ezért is szűkös az erőforrás és az idő erre.
-
tildy
nagyúr
válasz
barnam_ #5742 üzenetére
És a pci-e-t hogy a picsába rakod bele egy agps lapba?
Elkéne felejteni, ja.
Csak nem mindenki tud, illetve nem midneki akar atterni ujabb gepre, lapra.Egy pci-e: valo atteres nekem pl. min 50-60 ezer forintomba fajna, mert lapcsere, cpu csere, memoria csere, netalan tapcsere, blabla. Mindez a hulye videokartyagyartok miatt.... Ha ez neked potom penz, akkor adjá mán légszi ilyen potomt pénzt, hadd fejlesszünk belőle...
Egyreszt a jelenlegi gepem meg tokeletesen kiszolgal, masreszt kidobando penzem sincs.
Akkor mi a francnak vegyek egy nyamvadt videokartya miatt teljesen uj gepet????Volt kb egy eve egy index cikk agp kontra pci-e. Hat nem volt meggyozo pci-e re valo valtasban.
Syerintem sok ember hajt meg barton magos gépet, elegedetten, es eszuk agaban sincs uj gepre valtani.
-
válasz
barnam_ #5662 üzenetére
oks, köszi
ugy néz ki jövő héten eljut hozzám egy ilyen. (Sapphire hd26600 Pro )
majd biztos lesz egy csomó kérdésem
végülis már most is van.
láttam a vmod irásodat,szépre sikeredett.
a pro-n is alkalmazható a vmod ?
lehet rá XT biost felrakni,ha igen akkor érdemes-e ?
melyik most a legjobb driver hozzá ? -
Karima
őstag
válasz
barnam_ #5628 üzenetére
OK. Köszi.
Bár most az a nagyobb bajom, hogy feltettem a 7.12 ccc-t és nem akar elindulni, ui az induláskor az alkalmazás hibát észlel és leáll. Plusz még azt vettem észre, hogy különböző honlapokon (pl index) a betűk színe megváltozott. Viszont ha átmegyek egérrel a felirat felett, akkor visszaváltozik
7.11es drivert honnan lehetne leszedni?
-
nagresz
csendes tag
válasz
barnam_ #5571 üzenetére
"Egyesével nem lehet emelni az órajelet, csak bizonyos lépésközönként."
Na, ez érdekelne, hogy mi ez a lépésköz. ;)
"Ha jól sejtem, akkor a ramon nem fogsz sokat húzni."
Igen, valószínű, mert mindig akkor akad ki, ha a ramot emelgetem, bár így is elég jó ez a lehetőségeimhez képest. Eredetileg nem is terveztem, hogy húzni fogom, csak gondoltam kipróbálom. Külön hűtőventillátort pedig nem fogok még + 8-9 ezerért rárakni, annyit nem ér nekem az a kis sebesség növekedés.
"Megkérdezhetem mennyibe került neked ez a 2600XT?"
25 nettó volt egy nagykerben, áfát visszakaptam a cégtől.
-
Joci??
senior tag
válasz
barnam_ #5565 üzenetére
wáwáwáá! inkább nem kéne buherálnia a karit még a végén valamit tönkrevág az illető!
amúgy itt mondja a kollega hogy neki is kéknyákos van csak úgyanaz akkor csak van! :S na megveszem hazahozom és eskű leszede róla már ezért is hogy kiderüljenek a dolgok! és megírom ide nektek! -
Joci??
senior tag
válasz
barnam_ #5560 üzenetére
néda meg nem úgyan az a kettő! ha szemből is nézed ott is látni hogy az elvileg ddr4-es nek van a jobb felső sarkában egy plussz tekercs ami a ddr3 masnak nincs és helyenként a hátúlról nézet sem eggyezik!! forrasztásokat nézd!
sőt még egy eltérés a szemből nézve az úgyanúgy a jobb felső sarokban a kodni máshol helyezkedik el! -
Joci??
senior tag
válasz
barnam_ #5547 üzenetére
nézd meg a logout-omat! szétnyirtam kissé Vmoddal
nagyon szakított! de dx9be akkor is gyenge volt sajna az a fránya ddr2 nem feküdt neki! na segits ez vagy ezt vegyem!
GECUBE RADEON HD2600 XT 256MB PCIE 21 000huf újjonnan
vagy 1950pro használtan 26-é?asus-ba is van 2600xt de melyik márkát ajánlod hütés miatt mert amúgy ref. kari!
-
nagresz
csendes tag
válasz
barnam_ #5544 üzenetére
Aha, már látom. Most így alapban 53 fokosnak írja. Ez jó érték? Mennyi lehet max. ha húzom? Nem akarom elfüstöltetni.
Most nézem, hogy adták a kártyához cd-n a 3dmark06-ot. Ezzel kell majd tesztelni, hogy stabilan viszi-e, ugye? Mennyi ideig kell futtatni? Elég egyszer vagy többször egymás után?
-
AMD Power
titán
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
barnam_ #4822 üzenetére
Az AGP-t már jóideje valószínűleg csak a gyártók erőltetik, nagyobb a haszon rajta, a kis darabszám is az ő saruk, tutira mennek nehogy a nyakukon maradjon a drága Rialto chip...
Ettől függetlenül ATi-nak illene rendes drivereket írnia (natív kártyákkal mondjuk nincs is baj), viszont aki még mindig ragaszkodik az AGP-hez azt sem tudom őszintén sajnálni. (X1900-akhoz pedig a régebbi driver is tökéletes, nem kell a 7.7 utániakkal szívni)DeadMeat, gjoe: Egyszerűen az nem tetszett amit DeadMeat is leírt, egy baki miatt nem írok le egy céget, ANUS sem egy melléfogás miatt került feketelistára nálam sem.
-
Ganxxta
csendes tag
válasz
barnam_ #4698 üzenetére
ok,kicsit furcsáltam de szóval akkor nem passzol össze ez a kártya és a játék
de van még egy problémám
ma vettem meg a kártyát:
kártyát berakom a gépbe,nvidia drivert letörlöm,leszedem az ati honlapjáról a legújabb drivert, elindítom és beadja ezeket a hibaüzeneteket:
[link]
akármit csináltam nem javult meg úgyhogy beraktam a hozzá adott cd-t, elindítottam, ment vagy 10 percig, felrakott minden szarságot, így már jó is lett de még mindig ha a letöltött drivert indítom
akkor ugyan azok a hibaüzenetek fogadnak.
Megköszönném ha leírná valaki lépésenként hogy lehet a legegyszerűbben telepíteni hozzá az illesztőprogramot mert most újra rakom az XP-t. Nekem elég lenne az a 16 megás cucc amibe csak a driver van nem kell CCC meg semmi, de az is úgyanúgy hibaüzenettel indít -
netezos
csendes tag
válasz
barnam_ #4694 üzenetére
Accelero S2 volt a 7600 GS eredetileg passzív kártyámon, nem gondoltam bele hogy az jó lenne erre, de így visszagondolva, tényleg rámenne,eszembe sem jutott hogy az jó lenne a radeonra, de akkor nem gondolkodtam ezen örültem hogy elviszik, és az egyik extra a hűtés volt...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged