- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen videókártyát?
- Powerbank topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
De tényleg. 5 éve ezeket már nem kéne lapra rakni. Min 4 számosakat kéne pakolgatni.
Azért kérdeztem ebből van még 100 évre való. -
Gyuri27
félisten
Ne szopasson már a zafír. Ezt a hangkártyát hol találták? A realtek annyit gyártott belőle, hogy a következő 100 generációnak is lesz még?
-
parandroid
félisten
Kivéve, amikor mégis kell, és akkor meg szórakozhatsz a lófaszt nem érő usb dongle-kkel, vagy vehetsz egy pcie adaptert méregdrágán (been there, done that). Amúgy BT nekem füleshez, kontrollerhez, illetve egyéb okos cuccokhoz is jól jön. Nem kell napi szinten, de néha nagyon. Amúgy rendesen nekem is kábelen jön a hálózat is, sőt, a bill-egér, és a kontroller is kábeles. A füles mondjuk pont BT, de azt ritkán használom.
p
-
Cythyel
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
annyiért tényleg pöpec
wifi/bt meg nem kell asztali gépbe, vezetékes lan még mindig fürgébb és biztonságosabb/stabilabb, headet-em is vezetékes (már amikor használom) -
parandroid
félisten
Ellenben ez az egyik legolcsóbb, és a speckk alapján az egyik legjobb B850M lap ennyi pénzért (150 euró, azaz 60e Ft körül). Az spdif nekem is hiányzik, a wifit/bt-t mondjuk már nem hagynám el.
p
-
Cythyel
senior tag
matx/itx méretben elfogadnám, full atx totál fölös
-
villamos
őstag
Ha nem öli az X3D cpu -kat, akkor jó Asrock pótlék lehet...
-
Lacccca87
addikt
Új szereplőnek nem mondanám, voltak már korábban is lapjaik. Konkrétam még a P4 érában is elsők között (ha nem az első volt) gyártottak fehérre színezett lapokat.
Nem nagyon lehetett olvasni problémákról a lapjaikkal kapcsolatosan, habár ez lehet azért is mert nem voltak nagy szereplők, és így kevés lapot adtak el.
-
Mondjuk ha már püré, akkor eldughatták volna a csatikat a hátuljára.
Vagy valami amitől kiemelkednek az alaplapok tengeréből, mert így nem tudom mire fel érezne bárki késztetést arra, hogy egy alaplapfronton új szereplő bétatesztelője legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Viper Elite 5 RGB TUF Gaming 2x24GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, Bontatlan, Gari 2034.09.23. -ig -
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest