- Fapados Biostar alaplap érkezett
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Riasztó topik
Aktív témák
-
c41r0^
őstag
Hát srácok...a 2-3 hetes XpertVision HD 2600 XT DDR3 Sonic kártyám meghalt...úgy, hogy még csak ki se próbáltam a tuningot. 2D alatt tökéletes, de 3D alatt már előjönnek a hibák.
Ma vettem észre játék alatt, hogy csíkoz a kép...kilépve a CCC-be látom, hogy 93 fokos a mag...a gyári ventije megállt, a borda nagyon forró, kb. 5-6 órát mehetett így. Megigazítottam a ventikábelt, kikapcs-bekapcs, a ventije elindul. Alapon eddig 41 fok volt és full terhelés alatt sem ment 61 fok fölé. Most hogy újra megy a venti, a hőfokok ugyanezek, de becsíkoz játékok alatt. Megsült GPU...
megy vissza gariba (HWT bolt), csak nem tudom, kapok-e még ilyet, mert hiánycikk
[Szerkesztve]
Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- LEGO klub
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest