- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alu
senior tag
Sziasztok!
Nem rég "kis" segítség alapján építettem egy led kockát. Programozást még csak most tanulgatom, egyszerűbb függvényeket már tudok rá írni, de a bonyolultabb dolgoknál még megakadok. Egy ilyen ponthoz sikerült most is eljutnom és ebben szeretném a segítségeteket kérni:
A mostani uno -t cseréltem le egy mega 2560 -ra. A lábkiosztáson nem változtattam és így az eddigi kóddal nem megy a kocka. Szerintem ezt a részt kellene átírni a kódban, de ehhez sajnos kevés vagyok. Egy ideje már böngészem a netet, de nem jutok vele előrébb. Esetleg valaki tudna ebben segíteni vagy valamiféle útmutatást adni? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest