- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
tonermagus #13511 üzenetére
Szia,
a példakóddódban a példányosításkor
IBus
nevet adod. szóval csak aIBus.begin(Serial2);
fog működni. Sztem a példa kód forrása: [link]Amivel kevered az ennek a GIT reponak egy másik példakódja ha jól sejtem: [link]
Ahol példányosítás így néz ki :IBusBM IBusServo;
IBusBM IBusSensor;
// iBUS setup
IBusServo.begin(Serial1);
// commentek
IBusSensor.begin(Serial2);
Nem csináltam pont ilyet.
Az említett osztály nem Singleton szóval példányosítani kell és begin fnc vel kell beállítani a soros portot, pineket és a fnc maga gondoskodik a timerek használatáról.Szépen a saját loop fnc is hivogatja.... Egy jól megírt libnek tűnik.
Átnéztem a repot, ezek alapján mondom hogy bekötési hiba, vagy tápfesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest