- Házi hangfal építés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
butch3r
senior tag
válasz
petipetya #5740 üzenetére
bevan állítva, de rosszul fogalmaztam. szóval az kéne hoyg a telefon névjegyzékből felkerüljenek az adatok, képestül telszámostul, email címestül stb a gmail címjegyzékbe. elvielg leeht de vmiért mégsem sikerül hiába szinkronizálok gmaillel (névjegyzék szinkron be van pipálva)
-
butch3r
senior tag
sziasztok.
előre si elnézést ha már megodlott problémára kérdezek rá, rákerestem a fórumban de nem taáltam meg a megodlást.
android 2.2, legfrisebb gmail kliens (5perce frissítve) mit tegyek hogy a névjegyeket, lehetőleg fotókkal, telefonszámmal stb szinkronizálja a gmailben található címjegyzékkel? tudom hogy leehtséges de vmiért nem akar siekrülni.
login, pwd gmailhez beállítva, és 10 contactot szinkronozált is, de nem jöttem még rá miylen elv alapján, sokkal több ismerősmnek van gmailben meg a címe, és van olyan is akit szinronizált akinek pont nincs meg, mégis felvette nevét és telszámát.
köszi
Aktív témák
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest