- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HP notebook topic
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egérpad topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Létezik valami megoldás arra, hogy a telefonomon (Galaxy 3) levő gyári firmware-t valahogy lementsem? Fw csere előtt szeretném, ha el tudnám tenni az eredetit vész esetére.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Sentry1 #3938 üzenetére
Innentől passzolnék, pillants rá a helpjére, addig hátha jön valaki nálam okosabb. Csak a google-t tölti be, vagy mást is? (pl: hvg.hu) lehet, hogy cache-ban benne van a google.hu...
Próbálkozhatsz még a legalsó pipával, végül is az van ráírva, hogy ha nem működik egyébként, akkor pipáld be...
Amit leírtál az alapján működnie kellene.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Sentry1 #3934 üzenetére
A képen VAN mobilneted.
Azt ajánlom, hogy először hagyj mindent alapon, és tedd ki a widgetet a főképernyőre. Ha a widget piros, akkor nincs neted, ha zöld, akkor van. Így kapásból látod mindig. De fent a státusz sorban is illene látnod, hogy van-e vagy nincs 3G-d vagy HSDPA-d. Ha látsz erre utaló ikont (jellemzően a térerő mellett) akkor biztos,hogy nem tiltja az APN droid a netedet.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
V.Stryker #3932 üzenetére
Köszönöm, akkor ezeket mentem mindenképp.
Azt hittem, létezik olyan szoftver, ami image szerűen lementi a telefon szoftveres részét teljes mélységben, mint pl. ghostoláskor csináljuk. E nélkül félve nyúlnék csak mélyebben a telefonhoz.
És arra van lehetőség, hogy a telefonból kinyerjük a
zoxigéntfirmware-t/rom-ot? Azért lenne ez fontos kérdés, mert már piacon van az enyémnél újabb fw-el rendelkező készülék, de hivatalosan nem letölthető a fw, elleben a hivatalos program (kies) támogatja a frissítést. Adott esetben frissíteném a telefont, de mókolt rom-ot/fw-t (van egyáltalán különbség?) nem tennék fel.
Ezek a firwarek egyébként szolgáltatótól függetlenül csereszavatosak?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
V.Stryker #3930 üzenetére
Válasz az előzőben, ide kiegészítés: az akksi merülés önmagában természetes volt, a fura az volt, hogy töltőre dugás ellenére (igaz használtam folyamatosan) pár másodperc múlva újraindult. Ez nem biztos, hogy szoftveres, lehet csak túlságosan lemerült. És csak egyszer fordult elő.
A hálózat eldobálás és a PIN-ezés sokkal jobban zavar, és onnan gondolom hogy alkalmazás okozhatta, hogy eredetileg kb 2-3 hétig a megvásárlás után nem volt ilyen gond. De ez csak dedukció.
A SIM kártya új típusú, tehát ez nem lehet gond.
#3930: A gyári alapra visszaállítás milyen szintig megy le? Mi marad meg, mi veszik el? Egyébként lehet full mentést csinálni a telefonról sms-ektől, romig/firmwareig?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
V.Stryker #3928 üzenetére
Nem, nem, teljesen gyári Galaxy 3, csak marketes programokkal.
Re: #3930: a hálózat eldobálást 3-4 napja rendszeresen csinálja, netezés közben veszem észre, mert akkor van huzamosabban a kezemben a telefon. Az, hogy kiesett egész a PIN kódig, az eddig 2x fordult elő, egyszer tegnap, egyszer meg ma.
Ma reggel uninstalláltam két alkalmazást, sajnos a nevükre nem emlékszem:
- az egyik egy "hagyd bekapcsolva a képernyőt" program volt, egy kis asztali lámpa az ikonja
- a másik pedig egy rendszer infókat kiíró kis program, ekg-görbe az ikonja, trial verzió volt, már lejárt (ez elég népszerű)Azóta ritkább a hálózat eldobálás, de van, illetve kért 1x pin kódot is.
Rezidensen fut az APNdroid, illetve az Advanced Task Killer, de ezek előtte is futottak, amikor nem volt gond.
Az ATK-t nagyon ésszel használom csak, alap beállításokon, és csak ésszel lövögetem ki a programokat.
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Találkoztatok már olyan problémával, hogy egy alkalmazástól a telefon:
- random eldobálja 1-2 mp-re a hálózatot majd újra megtalálja? VAGY
- meglepetésszerűen PIN kódot kérEzt csinálja bekapcsolt és kikapcsolt APN-nel is, de csak kb. egy hete, előtte hetekig nem volt ilyen gondom mióta megvan. Két programot már leszedtem azóta ritkább, de előfordul, pin-t azóta egyszer kért. Mi lehet az oka?
Egyszer csinált a telefon olyat is, hogy vészesen lemerült, majd a töltőre dugás után nem sokkal (kb 30 mp) egyszerűen újraindult, igaz közben használtam folyamatosan. Ez mennyire elfogadható? Lehet hogy símán a merülés volt az oka?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
DeFranco #3797 üzenetére
Szerényen UP-olnám a kérdést:
Nekem két kérdésem lenne (Galaxy 3 telefonnal rendelkezem)
- elérhetőek-e valahol a hivatalos gyári firmware-k úgy általában, vagy még inkább erre a telefonra?
- ha igen, akkor a Samsung Kies programja megbízható-e ennek cseréjére? (Van benne opció rá, de nem ír ki új firmware-t, miközben egyébként létezik, egyeztettünk a telefon topicjában)Más:
Én úgy veszem észre, hogy valamiért az Opera mini nem olyan takarékos nálam, mint amennyire dicsérik. A rendes beépített böngetőhöz képest a megtakarítás kb 30-40%, de úgy, hogy az Operában külön le van véve minimumra a képek minősége, ezt nem érzem annyira drasztikusnak, mint amennyire ajánlják. Én felejtettem el beállítani valamit, vagy szokjak hozzá a gondolathoz? A tipikus látogatott opera oldalak a PH fórum, és 1-2 blog.
-
DeFranco
nagyúr
Nekem két kérdésem lenne (Galaxy 3 telefonnal rendelkezem)
- elérhetőek-e valahol a hivatalos gyári firmware-k úgy általában, vagy még inkább erre a telefonra?
- ha igen, akkor a Samsung Kies programja megbízható-e ennek cseréjére? (Van benne opció rá, de nem ír ki új firmware-t, miközben egyébként létezik, egyeztettünk a telefon topicjában)Más:
Én úgy veszem észre, hogy valamiért az Opera mini nem olyan takarékos nálam, mint amennyire dicsérik. A rendes beépített böngetőhöz képest a megtakarítás kb 30-40%, de úgy, hogy az Operában külön le van véve minimumra a képek minősége, ezt nem érzem annyira drasztikusnak, mint amennyire ajánlják. Én felejtettem el beállítani valamit, vagy szokjak hozzá a gondolathoz? A tipikus látogatott opera oldalak a PH fórum, és 1-2 blog.
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Olyan programot, vagy megoldást keresek, amivel ki lehet iktatni az oldalsó hardveres hangerőgombokat. Állandóan rányomok, és nagyon zavar. Olyan programmot már találtam, aminél meg kell erősíteni a hangerőállítást (RingGuard) de az nem jó, mert attól még pittyeg és hangos lesz egy kis időre. (És ez mondjuk a mellettem alvó személyt zavarja). Szóval elég lenne a szoftveres hangerőállítás, a gombokat szeretném kiiktatni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
gubacsino #3703 üzenetére
Igaz, hogy pont nem android, de kéretik ezen nem fennakadni...
szerk: javítottam a linket
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Van itt olyan, aki használja a WaveSecure nevű progit? Hogy van az illető vele megelégedve? Elég érdekes dolgokat olvastam a tájékoztató képernyőn (pl. kérdés nélkül megy fel a netre roaming esetén is) és nem akarom, hogy esetleg egy külföldi utazás esetén gond legyen, és azért zárolja a telefonom, mert nem engedem fel a netre.
-
DeFranco
nagyúr
Találtam egy nagyszerű app-ot. Nekem már GlaDOS szól, ha sms-em jött
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Egy olyan programot keresnék, ami számolja a kimenő hívások időtartamát. Ami fontos, hogy tudjon "perc alapon" mérni, tehát úgy, mint a szolgáltató, hogy 1:10 az 2 perc.
Ha egyéb dolgokat tud, (összeget számolni, sms-t számolni, havonta nullázni, logolni) az nyilván még jobb. Előre is köszönöm.
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Olvastam valamelyik androidos PH fórumon egy ellenőrző kódról (úgy emlékszem valami *#-es) ami után a telefon végig teszteli a fontosabb HW elemeket, de most nem találom ezt a hszt. Jól emlékszem, van ilyen?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 7
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest