- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
DeFranco #5737 üzenetére
1. Töltsd le a Vulnerable Recovery-t innen.
2. Csomagold ki és másold be az sd gyökerébe a OpenRecovery-3_3 mappa tartalmát: OpenRecovery mappa és update.zip
3. Kapcsold ki majd kapcsold be a telefont úgy, hogy nyomva tartod az X + bekapcsoló gombot 3 mp-ig.
4. Hangerő fel és kamera gombot nyomd be.
5. Menj rá az apply sdcard:update.zip menüre.
6. Végezd el a wipe dalvik cache + wipe cache partition parancsokat.
7. Keresd meg a nandroid menüt, és ott válaszd ki a backup all-t.Visszaállítás később a restore all menüponttal történik.
-
llaszlo
veterán
válasz
DeFranco #3963 üzenetére
Köszönöm. Ez legalább arra is jó volt, hogy megnéztem a percdíjaimat. Nem is tudtam, hogy ennyire olcsón telefonálok.
Már csak azt lenne jó ha be lehetne állítani, hogy vannak olyan számok amiket ingyen hívok, de nem találtam ilyen opciót, hogy ezt pluszba még be lehessen állítani. Mert vagy az van, hogy nem számlázza a 3630*-okat (kivételeket) vagy az van, hogy azt a másik tarifával számlázza.
És akkor még a havi ingyen SMS-ről hálón belül ne is beszéljek.
Tudom túl összetett a tarifacsomagom. -
llaszlo
veterán
-
Sentry1
csendes tag
válasz
DeFranco #3937 üzenetére
Kitettem a widget-et főképernyőre. De iszonyat lassan reagál.
Valószínűleg nem is működik mert tökmindegy hogy piros vagy zöld a böngészőre nyomva a google-t betölti. Wifi KIKAPCSOLVA .
Ha a widget piros, akkor felül egy fel és le mutató nyíl van, ráírva hogy OFF , ha zöld a widget akkor a fel le mutató nyílra ON. ÉS mondom tökmindegy, a böngésző megy.
Beállítások menű/Wireless beállítások/ Mobilhálózat nincs kipipálva.
Még annyi hogy a térerőjelző ikonon ott van hogy 2G.
Eddig lehet működött a program mert akkor ha lelléptem wifiről a böngésző nem ment, de pl MArket főmenűje bejött.
Ha a widget piros kint akkor az APNdroid programban a 3G/EDGE/GPRS szürke a többi (MMS, Notification, Disable all APNs) zöldre pipálva.
Most ilyenkor mivan ??
Andorid 1.6 LG GT540, APNdroidot marketről szedtem le, valszeg wifin kapcsolódva.
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
DeFranco #3829 üzenetére
- Ma reggel találtam meg a guglival (!) ezt az oldalt, mert más is kérdezte máshol:
eredeti és módosított romok több telefontípushoz- Az opera mini adattömörítésével kapcsolatosan nincsenek tapasztalataim, de azt józan paraszti ésszel is tudom, hogy a marketingesek által hangoztatott 90%-os rány egyszerűen lehetetlenség.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
DeFranco #3797 üzenetére
Szerényen UP-olnám a kérdést:
Nekem két kérdésem lenne (Galaxy 3 telefonnal rendelkezem)
- elérhetőek-e valahol a hivatalos gyári firmware-k úgy általában, vagy még inkább erre a telefonra?
- ha igen, akkor a Samsung Kies programja megbízható-e ennek cseréjére? (Van benne opció rá, de nem ír ki új firmware-t, miközben egyébként létezik, egyeztettünk a telefon topicjában)Más:
Én úgy veszem észre, hogy valamiért az Opera mini nem olyan takarékos nálam, mint amennyire dicsérik. A rendes beépített böngetőhöz képest a megtakarítás kb 30-40%, de úgy, hogy az Operában külön le van véve minimumra a képek minősége, ezt nem érzem annyira drasztikusnak, mint amennyire ajánlják. Én felejtettem el beállítani valamit, vagy szokjak hozzá a gondolathoz? A tipikus látogatott opera oldalak a PH fórum, és 1-2 blog.
-
Inarus
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest